Maria service oulun joukkoliikenne hinnasto

Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu.

Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenteen asiakaspalvelu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Ohjeita ja tietoja. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tiedotteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Uutiset. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Usein kysyttyä. Oulun joukkoliikenne Valikko Etusivu Reitit ja aikataulut Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne Palveluliikenne Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut Haukiputaan palveluliikenne Kiimingin palveluliikenne Yli-Iin palveluliikenne Ylikiimingin palveluliikenne Liput ja hinnasto Lippujen myynti Hinnasto Vyöhykkeet Liput opiskelijoille Työsuhdematkalippu Mobiililippu Asiakaspalvelu Palvelupisteet Löytötavarat Yritysasiakkaat ja laskutus Palveluliikenteen asiakaspalvelu Ohjeita ja tietoja Tiedotteet Uutiset Usein kysyttyä.

Valitse sopivin lipputuote Satunnaisesti matkustaville helpoin lipputyyppi on kertalippu tai vuorokausilippu. Kertalippu ostetaan bussista käteisellä tai mobiililippuna. Kertalipun maksamiseen bussissa on hyvä varata tasaraha. Maksuton vaihtoaika on cityliikenteessä sekä yhden ja kahden vyöhykkeen matkoilla 60 minuuttia ja useamman vyöhykkeen matkoilla 80 minuuttia. Säilytä lippu koko matkan ajan.

Lipusta ilmenee voimassaoloaika ja kelpoisuusvyöhykkeet. Mobiililippu ei käy maksuvälineenä linjoilla 48 ja Matkustusvyöhykkeet Aikuinen Lapsi v.

Vuorokausilipun voi ostaa vain  mobiililippuna. Samalla puhelimella voi ostaa usemman lipun. Voimassaoloaika on 24 tuntia ja se alkaa heti ostohetkestä. Näytä mobiililippu bussissa kuljettajalle.

Lipussa näkyy QR-koodi ja jäljellä oleva voimassaoloaika. Huolehdithan, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan. Arvolipulta veloitetaan arvoa sen mukaan, kuinka monen vyöhykkeen alueella matkustat. Lipulle määritetään oletusvyöhyke tai -vyöhykkeet ostotapahtuman yhteydessä.

Joining as a client Management of pharmacy client data Logging into the Extranet Extranet roles Invoicing. Presentation of the client data archive for social welfare services Preparation for deployment Requirements Data security, self-monitoring and certification Certificates and registers Support and guidance. Architecture Overall architecture Specifications of electronic prescription Cross-border prescription.

Oral healthcare Archiving of old patient data National archive of imaging data Ensihoitokertomus Terveydenhuollon todistukset Aikaisemmat versiot. Validation service Joining the client test service Registering for joint testing Joint testing passed systems Notification of system changes.

Electronic prescription — online school Patient Data Repository - online school Data requests for scientific research Frequently asked questions Ekstranet Yleistä Valmistelevat tehtävät Liittyminen Kansalliset toimintamallit ja ohjeet Kelain. Graphics guidelines and logos Brochures Other materials Orientation material Instructions for ordering brochures. About Kelain What can Kelain be used for? Commissioning Problems logging in to Kelain? Find out what to do if you are unable to log in to Kelain.

Katso service user support If you have queries or problems with the creation or activation of Katso IDs, please contact the support service for the Katso organisation ID and authorisation system: Data protection and security Terms and conditions, instructions for use Webmasters Author information Contact details Feedback and Ask Us.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Uutiset. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Usein kysyttyä. Oulun joukkoliikenne Valikko Etusivu Reitit ja aikataulut Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne Palveluliikenne Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut Haukiputaan palveluliikenne Kiimingin palveluliikenne Yli-Iin palveluliikenne Ylikiimingin palveluliikenne Liput ja hinnasto Lippujen myynti Hinnasto Vyöhykkeet Liput opiskelijoille Työsuhdematkalippu Mobiililippu Asiakaspalvelu Palvelupisteet Löytötavarat Yritysasiakkaat ja laskutus Palveluliikenteen asiakaspalvelu Ohjeita ja tietoja Tiedotteet Uutiset Usein kysyttyä.

Valitse sopivin lipputuote Satunnaisesti matkustaville helpoin lipputyyppi on kertalippu tai vuorokausilippu.

Kertalippu ostetaan bussista käteisellä tai mobiililippuna. Kertalipun maksamiseen bussissa on hyvä varata tasaraha. Maksuton vaihtoaika on cityliikenteessä sekä yhden ja kahden vyöhykkeen matkoilla 60 minuuttia ja useamman vyöhykkeen matkoilla 80 minuuttia.

Säilytä lippu koko matkan ajan. Lipusta ilmenee voimassaoloaika ja kelpoisuusvyöhykkeet. Mobiililippu ei käy maksuvälineenä linjoilla 48 ja Matkustusvyöhykkeet Aikuinen Lapsi v. Vuorokausilipun voi ostaa vain  mobiililippuna. Samalla puhelimella voi ostaa usemman lipun. Voimassaoloaika on 24 tuntia ja se alkaa heti ostohetkestä.

Näytä mobiililippu bussissa kuljettajalle. Lipussa näkyy QR-koodi ja jäljellä oleva voimassaoloaika. Huolehdithan, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan.

Arvolipulta veloitetaan arvoa sen mukaan, kuinka monen vyöhykkeen alueella matkustat. Lipulle määritetään oletusvyöhyke tai -vyöhykkeet ostotapahtuman yhteydessä. Jos matka poikkeaa oletusvyöhykkeestä, anna kortti kuljettajalle ja kerro, minne olet matkalla, jotta kuljettaja voi tehdä oikean veloituksen rahastuslaitteella. Vaihdollisilla matkoilla lippu leimataan jokaisessa bussissa. Arvolipulla matkustettaessa ei peritä yölisää. Pankki- ja luottokorttimaksamiseen voi tulla muutoksia talvikaudella Linja-autoissa ei voi tehdä työsuhdelippujen lisälatauksia.

R-kioskit Tarkista lisälatauspisteenä toimivat R-kioskit -sivuilta. Linja 11 Liikennöintiaika lyhenee ja tarjonta muuttuu kysyntää vastaavammaksi. Vaarankatu-niminen pysäkki jää pois. Linja B aikatauluissa olevat Kiviharjunlenkkiä kiertävät vuorot ajetaan siten, että ensin käynti Medipoliksella, jonka jälkeen ajetaan Kiviharjunlenkille.

Reittimuutos siten, että linja ajetaan Ratakadun, Saaristonkadun ja Torikadun kautta. Linja 2 Ritaharju Metsokangas Reittimuutoksia siten että linja jatkuu Metsokankaalle ja ajaa Ritaharjun jälkeen Aaltokankaan eteläosan kautta.

Linja 3 Kaakkuri Ritaharju Linjan päätepysäkki on Pesätiellä. Linja 8 Teknologiakylä lentoasema Uusi reitti Oulunsaloon ja lentoasemalle Teknologiakylästä.

Linja kulkee keskustassa Torikadun, Saaristonkadun, Ratakadun ja Kajaanintien kautta. Keskustasta Oulunsaloon linja kulkee reittiä Professorintie moottoritie Lentokentäntie Kauppiaantie Lentokentäntie Linja 10 Koskela Heikinharju Linja 10 Koskela keskusta ja linja 12 Heikinharju keskusta yhdistettiin. Linja ajaa Raksilan ja Kajaanintien kautta. Linja 23 Ii Haukipudas Oulu Reittimuutoksia siten, että Alarannalta lähteviä vuoroja on vähennetty ja sen sijaan on vuoroja ulotettu Oulussa linja-autoasemalle.

Linja 40V Muhos-Laukan silta-päivärinne-sangisuu-oulu Muhoksen sunnuntailiikenne on muutettu reitille, joka ajaa Muhoksen kuntakeskuksesta Laukan sillan ja Päivärinteen kautta Ouluun. Linja 56 Aamuvuoro lähtee Salonpäästä. Muita vuoroja ulotettu Kempeleestä lentoasemalle. Aikatauluissa mainitut välipisteiden ajat ovat arvioita. Erilainen talvikannesta, valokuvan päälle tai. Poikkeusliikenteen vaikutus linjoittain Linja 1: Metelinkankaalta lähtevät vuorot klo Rautasaari P Uusikatu Kuvernööri.

Iinatti - Herukka R2: Pesätie - Kaijonharju R3: Lentoasema - Heikinharju H2: Lentoasema - Teknologiakylä H3: Mauri Moilanen Aikataulu Mestarintie 3 Varkaus puh. Lataa aikataulut mukaasi tästä! Kouvolan kaupunki 1 2. Kouvolan joukkoliikenne 1 2. Jyväskylän seudun joukkoliikenne Helppoa ja edullista liikkumista Linkillä!

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho. Palvelun kuvaus 1 15 1 Cityliikenteen linjat Cityliikenteen linjojen. Voimassa 30 päivää ensimmäisestä käytöstä. Tampereen seudun ja Pirkanmaan joukkoliikenteen taksajärjestelmät ja vyöhykerajat Maiju Lintusaari 8.

Lähtökohdat 3 Nykytila, Tampereen kaupunkiseutu Kertaliput Vyöhyke. Lyttylän Liikenne ajaa linjaa 68 perjantaisin ja Porin Linjat ajaa linjaa 69 maanantaista perjantaihin. Sisältö Kajaanin seudun joukkoliikenne Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut Nurmijärven palveluliikenteen aikataulut Kivenkyyti ajaisihan sillä myös Aleksis. Äänentoistolaitteiden pääasiallisimmat kohteet ovat julkiset liikerakennukset,. Matkakorttimaksu yksikäyttökortti » Kertaluonteinen maksu» Kirjaus: Myyntituotot tai Liiketoiminnan tuotot liikelaitos ;.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla. A Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän. Kausilipun hinta muodostuu 14 päivän perushinnasta. Helsingin kaupunkiseudun joukkoliikenteen taksaja lippujärjestelmä HKL: Helsingin seudun liikenne Tervetuloa asukasiltaan!

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut 2. Lappeenrannan paikallisliikenteessä on uudet liikuttavat hinnat. Oulun varhaiskasvatuspalvelut 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Martinniemen päiväkoti Aseman. Aikuisen kertamaksu on 3,30 e matkan pituudesta. Näin käytät joukkoliikennettä Helsingin seudulla Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Sipoo ja Kirkkonummi muodostavat yhtenäisen joukko liikennealueen, jolla on helppoa ja edullista liikkua.

Klikkaa asuntoalueen nimeä siirtyäksesi kohteen matkatuotoskortin ensimmäiselle sivulle. Matkatuotoskortista voi palata alkuun klikkaamalla linkkiä kohteen nimessä. Page 1 of 5 Liite 9 Ikäryhmät ja alennusryhmät Turun kaupunkiseudun joukkoliikenteessä 1. Jotta joukkoliikennejärjestelmä olisi aidosti yhtenäinen. Sisällysluettelo Sivu Paikallisliikenne 3. Print timetable Close Journey: Helsinki-Vantaa Airport Terminal 2 - bus station Date of departure: Helppoa ja edullista liikkumista Linkillä!

Jyväskylän seudun joukkoliikenne tarjoaa paikallisliikenteen palveluita Jyväskylässä,. Maria Hänninen 1 vuotta sitten Katselukertoja: Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Poikkeuspäivät ja juhlapyhäliikenne. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palveluliikenne. Toiminta ja tilausohjeet Palveluliikenteen aikataulut. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Liput ja hinnasto. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Lippujen myynti. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Liput opiskelijoille. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Työsuhdematkalippu. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Mobiililippu. Olet valikon tasolla kaksi kategoriassa Asiakaspalvelu. Siirry tasolle yksi napsauttamalla Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Palvelupisteet. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Löytötavarat.

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Yritysasiakkaat ja laskutus.

: Maria service oulun joukkoliikenne hinnasto

Maria service oulun joukkoliikenne hinnasto 839
Suomalainen teiniporno naitu pillu Validation service Joining the client test service Registering for joint testing Joint testing passed systems Notification of system changes. Olet valikon old wifes hairy ass kolme kategoriassa Lippujen myynti. Mestarintie 3 Varkaus puh. Lähtöaikaennusteita pysäkkinäytöille tai omaan kännykkääsi Pysäkkinäytöillä esitetään ennusteita seuraavista vuorojen lähtöajoista. Kuopion linja-autoaseman työmaa muuttaa Vilkku-linjojen pysäkkejä 4. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Rautasaari P Uusikatu Kuvernööri Lisätiedot.
Maria service oulun joukkoliikenne hinnasto 886

Maria service oulun joukkoliikenne hinnasto -

Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Hinnasto. Lentoasema - Heikinharju H2: Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Tiedotteet. Training Support for training Newsletters. Oulun joukkoliikenne public transport system is divided up into zones from A to D that radiate from the centre. Here you will also find help, if you have forgotten your password. Olet valikon tasolla kolme kategoriassa Pysäkkikohtaiset yhdistelmäaikataulut. Vyöhykkeillä C ja D sekä vyöhykerajat ylittävillä matkoilla saattaja maksaa oman matkansa, lapsi ja lastenvaunut tai -rattaat kulkevat aina maksutta. About Kelain What can Kelain be used for? Keskustasta Suomalaiset seksikuvat escort massage linja kulkee reittiä Professorintie moottoritie Lentokentäntie Kauppiaantie Lentokentäntie Linja 10 Koskela Heikinharju Linja 10 Koskela keskusta ja linja 12 Heikinharju keskusta yhdistettiin. Linja 40V Muhos-Laukan silta-päivärinne-sangisuu-oulu Muhoksen sunnuntailiikenne on muutettu reitille, joka ajaa Muhoksen kuntakeskuksesta Laukan sillan ja Päivärinteen kautta Ouluun.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *