Antaa persettä pretty

Sit joskus oltiin yhdessä baarissa ja taas se marina alkoi et ei kukaan musta tykkää. Kyllähän mä tosiaan tykkäsin siitä kaverista mut kaverina. Mut aattelin et kokeillaan mitä tapahtuu jos sen kans on sängyssä. Marinat loppui siihen ja edelleen on rakas ystävä mielessä, vaikka ei olla nähty 10 vuoteen. Tuolla termillä kyllä ylentää itsensä, siihen saajaan nähden. Ja vähän sellaista selittelyn makua, kun käännetään hyväntekeväisyydeksi joku surkea kännipano. Jos tällä tarkoitetaan sitä, että on harrastanut seksiä vaikkei oikeasti huvittaisi, niin ehkä joskus parisuhteessa on noin tapahtunut.

Ja kerran olen muista kuin seksuaalisista motiiveista vetänyt yhdeltä tyypiltä käteen. Joku yhden illan juttu on joskus jälkikäteen kaduttanut, mutta alunperin ihan omasta halusta siihen ryhtyi. Miehille sama kysymys muodossa, oletko koskaan saanut säälipillua? Ollaan me siis säälittäviä veikkoja. Tykkään x 1 List. Molemmat saa palkkionsa, mies seksiä ja nainen hienon ravintolaillallisen. Sitähän tuo "säälipillu" usein on, maksua jostakin.

Mutta kivempi sanoa että antoi säälistä, kuin vastineeksi jostakin. Mutta turha vaan sanoa, että antoi säälistä, jos oikeasti antoi vastineeksi jostakin. Sitä en kyllä oikein ymmärrä, että miten kukaan itseään kunnioittava ihminen säälistä seksiä haluaa. En minä ainakaan kenenkään vastentahtoisen kanssa seksiä haluaisi harrastaa.

En ole, miten siinä nyt edes kostuisi? Mä ainakin vaadin kiihottumisen pystyäkseni seksiin. Eikä muutenkaan ole intressejä sääliseksiin. Joskus toki on tullut aloitettua seksin harrastaminen, vaikkei just silloin olisi niin paljoa napannut kumppanin kanssa , mutta päässyt sitten aika nopeasti kuitenkin vauhtiin. Scarlett O Harava Tunnettu jäsen. No en todellakaa, hyi helvetti. Scarlett O Harava , Kysyin onko seksi huonoa johon muija että ei, kysyin että etkö saa orgasmeja johon muija että välillä saa välillä ei.

Mikä sitten määttää, ei mitään selventävää vastausta mutta tunnen muijani, joku siellä piilossa on sen huomaan mutta ei saa nainen sitä suusta ulos. Aina kun lähentelen niin muija sanoo että en haluu eikö jo tullut selväksi. Kysyin että haluutko että erotaan kun helppoakin olisi kun ei olla aviossa, ei halua erota vaan olla mun kanssa. Ei oikeen tiedä miten pitäis suhtautua, ei ole ennen näin tullut päin näköä.

Aina on totuttu normaaliin intiimi läheisyyteen. Mitäköhän muija tuumis jos minäkin olisin sanonut hälle että kuulehan minä en enää haluu seksii sun kanssa että opettele olemaan ilman sinäkin, aika raakalta kuulostaa. Ja kyllä muija otti pettämisen esiin sanoi että sun pitää olla ilman jos saa mut kiinni uskottomuudesta tulen katumaan.

Eikö kuulostaakkin uhkailulta tai kiristykseltä, kieltää multa seksi vaikka ei voi mun elämästä päättää ja uhkailee jos jään kiinni. En tiennytkään että naisesta on moiseen kiristykseen, mitäköhän vielä on piilossa. Posjustetaan vielä sen verran että ei olla mikään uusi pari, yhdessä vuodesta 91 lähtien. Olemme pari kertaa jutelleet, ei sen kummempaa. Nyt en vaan saa tätä miestä enää mielestäni.. Mitenhän saisin taas ajatukseni ja mielenkiinnon suunnattua taas omaan mieheeni..?

En ole koskaan oikein viitsinyt puuttua vaimokkeen pukeutumiseen kun on ollut lähdössä naisporukassa illan viettoon mutta nyt vikko sitten paloi hiukan hihat ja tunteet kävi kuumina. Vaimoke tietty laittautui miten nyt kuvailisi seksikkäästi, pukeutui aika niukkoihin vaatteisiin jotka paljasti pintaa. Jaloissa oli mustat stay up sukat, lyhyt hame mutta ei minari.

Tissivako olis myös selvästiu näkyvillä ja vaimokkeen tissit ovat sopivan isot, eivät roiku vaan ovat kyllä varmaan monen muunkin miehen silmille ilo, peppu pyörii vielä mukavasti joten seuran saanti ei loe naiselle ongelma, on osannut aina flirtata. Kommentoin sitten ennen naisen lähtöä ja siitähän vaimoke hermostui, sanoi että vittuakos se mulle kuuluu miten pukeutuu, en ole sun omaisuuttas ja pukeuden niin paljastavasti kun haluan.

Sanoin että olis kiva että kotona ollessakin joskus pukeutuisit vastaaviin alusvaatteisiin, kun käydään esim, ulkona muija vetää vaan farkut ja on muuten ihan arkisen näköinen, ei juuri edes meikkiä mutta kun kaverit kyseessä on kuin sotamaalaus kasvoilla, oikein vahvat punat huulissa ja kaiken maailman muutkin pakkelit mitä niitä nyt on. Olihan se pieni riita ja kuin muistutukseksi nainen tuli vasta aamuntunteina kotiin, taisi olla kello jo seitsemän jos oikein muistan, missäköhän kävi, pahat pyöri jo mielessä.

Ahdistaa vaan kun ei nainen viitsi kotona koskaan pukeutua mielikseni, pyytänyt olen vaan ei mitään vastakaikua. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Parisuhde Antaako muijasi kakkosta?

Miten pitäis suhtautua Meillä kuten muillakin pariskunnilla omat murheet, riidat ja hyvät hetket. Ihastunut toiseen mieheen Oih ja voi.. Sopeutuminen ahdistaa En ole koskaan oikein viitsinyt puuttua vaimokkeen pukeutumiseen kun on ollut lähdössä naisporukassa illan viettoon mutta nyt vikko sitten paloi hiukan hihat ja tunteet kävi kuumina.

No kyllä ja tottakai. Omassa lähituttavapiirissä vee kaikki naiset kyllä antaa persettä. Toiset vaikka joka viikko, toiset harvemmin. Mut jokaisen seksielämään se tuo pientä lisäkipinää. Siinäkin puuhassa pitää tietää mitä tekee.

Onpas teillä leväperäinen tuttavapiiri kun kaikki jakavat persettään ja vielä selostavat päivän tarkkuudella toisilleen mitä ovat antaneet. Oma tuttavapiirini koostuu samanikäisistä ihimististä ja niistä ystävistä, joiden kanssa seksielämästä keskustelen, ainoastaan yksi pari on kokeillut hommaa. Köyhää täytyy seksielämänne ja mielikuvituksenne olla, jos ettette muuta piristystä keksi. Muijalla kun väsähtää tiukkuus ni kakkoselle mies viimeistään painelee.

Muijalla on toi väljä perse. Ei tunnu oikeastaan miltään, paitsi nenässä. Kannattaisi varmaan jatkaa enää ykkösellä Vaihdoin miestä ja kummasti paikat tiukkeni vaikka miehellä sen koko lyheni ja paksuus oheni! Näissä asioissa kummankin taito ratkaisee ja halu nauttia saa kyllä naisen ja miehen elimet mukautumaan toisiinsa sopiviksi. Ei ole vielä tullut kokeilluksi kakkosta, kun on vielä ykkösesäkin oppimista!

Mutta kai semmonen aika helmi olisi. Tähän tarvitaan vain ahkeraa ja iloista sängyssä ilakointia ja pitkää ja antoisaa seksisuhdetta saman naisen kanssa! Tietysti miehen hormonitaso ja terveydentilakin tähän vaikuttaa, mutta noin yleisesti sanottuna. Naisenkin lantionseutukin pysyy kunnossa liikunnalla ja nauttimalla miehensä seurasta täysin rinnoin! Kävellessä on aikaa harjoittaa myös lantionpohjan lihaksia ja sen jälkeen rakastelu tuntuukin molemmista tosi hyvälle!

Olen aina sanonut, että kunnon lenkki voittaa aina huonon rakastelun ja kunnon rakastelu vaatii aina kunnon kävelyä, ei lenkkiä!

Näin saan itseni lenkkipolulle, enkä ole mielestäni mitenkään pervo, ei sinne päinkään! Mieheni on aina viihtynyt seurassani ja pysynyt kotona. Fakta on että esim: Seksikaupoissa on tätä varten myytävänä jos jonkinmoista vekotinta.

Miehellä ei tätä ongelmaa ole. Kyseessä on itsestäänselvyys enkä ymmärrä mistä tämä uho on peräisin aina kun tästä aiheesta on keskustelua. Toisilla saattaa taas olla luontaisestikin löysemmät paikat ja silloin asialle on tehtävä jotain eikä ruikutettava netissä. Ei naisetkaan ole kaikki samasta muotista valmistettu. Varmaan olisi koossa parannettavaa tai paraatikunnossa puutetta.

Jos nyt tosiasioita käydään hyväksymään, niin hyväksytään nyt ensin se fakta, että joillain miehillä yksinkertaisesti on liian pieni. Siinä ei tehokkaimmatkaan treenit auta, jos haarojen välissä roikkuu onneton nakki.

Monesti näissä tapauksissa on vielä ongelmana se, että vehjettä ei saa tarpeeksi kovaksi. Tällöin ainoa keino parantaa ongelma on peniksensuurennusleikkaus. Mutta kuten sanoit, ei kaikkia ole samasta muotista valettu, ja onneksi myös niitä normaali- ja suurikokoisiakin löytyy.

Ei se siitä miksikään muutu Sinäpäs otit henkilökohtaisesti ko. Saaralla taitaa olla itsellä tosi väljä Mitenköhän arvon naiset "parantaa" munan kokoa.

Turha syyllistää pelkästään miehiä jos oma tavara on kuin pesäpalloräpylä Oikeassa olet, eli omakohtaisesta kokemuksesta puhuin. Yritin pari vuotta seurustelua yhden, sinänsä ihan ok kundin kanssa, jolla oli valitettavan pieni. Suhteemme toimi muuten ihan hyvin ja seksikin oli ihan kohtalaista lähinnä hänen kielitaitonsa ansiosta , mutta aina tuntui että jotain jäi puuttumaan, kun ei edes kunnolla tuntenut saaneensa. Ongelmaa ei ollut pelkästään tuntemisessa tai sen puutteessa vaan siinä, että pieni elin oli myös jotenkin "hellyttävän" ja säälittävän näköinen, joten esim.

Suhde loppuikin sitten melko pian ja nyt olen ilokseni ja onnekseni löytänyt rinnalleni tuollaisen mukavasti varustetun miehen. Jottei se muijan peräkin alkais löystyä, niin vaihtelun vuoksi ja seksielämäänne piristääksesi pyydä muijaas tunkee vaikkapa tuore kurkku sun persukseen!

Ja kun kurkku ei enää riitä "makuun päästyäs" siirry homoilun ihanaan maailmaan. Anteeksi nyt kauheesti että kommentoin, mutta miten pinnallinen ihminen ei voi seurustella ihmisen kanssa, jolla on pieni penis, eikä kehtaa katsoa sitä saunassa.

Mihin suuntaan tämä maailma on oikeen menossa, kun vaan tissin suuruudella, peniksen koolla tai pillun tiukkuudella on väliä. Eikö suhteessa tärkeintä ole se että saa olla ihmisen kanssa, josta välitää?? Tässä vaiheessa fyysiset seikat ovat pikkuseikka. Tollasia ihmisiä ei jaksa edes kahtella mitkä on noin pinnallisia, kuten eräät. Totta jos pitää ruuvata kakkoseen niin onko munassa hiukan teknisiä säätöongelmia "kuskilla"?

Hyvähän se on aina koittaa naisia syytellä Ihmettelen, et mikä miehiä kiinnostaa siinä hanurissa? Itse painan vain ja ainoastaan etuvekkuliin. Jos B-rappu kiinnostaa, niin onko se jo alkavaa homoutta? Mielestäni B-rappu on tarkoitettu paskalle, ei penikselle. Kyse ei mielestäni ole pinnallisuudesta, vaan onnellisesta parisuhteesta. Itselleni seksi on yksi tärkeimpiä elementtejä toimivan parisuhteen kannalta, ja jos seksi ei ole tyydyttävää, niin yleensä tämä turhautuminen heijastuu suhteen muihinkin puoliin.

Tiedän, että monelle ihmiselle seksi ei ole niin tärkeä asia, mutta minulle se on, eikä siinä mielestäni ole mitään "pinnallista". Miehen peniksen koon rinnastaminen naisen rintoihin ei ole sama asia, koska naisen rintojen koolla on miehelle lähinnä vain esteettistä merkitystä ja ne ovat suhteessa miehen seksuaaliseen mielihyvään ainoastaan mielikuvien kautta.

Miehen laukeaminen on siis harvoin riippuvaista siitä, minkä kokoiset rinnat naisella on. Miehen peniksen koolla taas on olennainen merkitys naisen orgasmin saamiselle ja sen voimakkuudelle. Kun puhuin siitä, että en voinut turhautumatta katsoa ex: No tääkin on itsestäänselvyys, jolle ei voi mitään, et miehen "sen" koolla ja stondiksella lisättynä tekniikkaan -on väliä, ja jotkut miehet ovat saaneet "syntymälähjaksi" pienen,kapean ja lyhyen, jolloin ainoaksi keinoksi jäävät vain tekniikka sekä stondiksen harjoittelu -eli hop, hop siitä vain harjoittelemaan; sitäpaitsi monilla miehillä on niin heikko stondis, ettei ne saa edes työnnettyä "sinne" sisään, siis vaikka olis kuinka väljä; et väljä ja väljä, olevinaan -just joo, meni läpi sovitaan näin, ettei teidän huom.

Pieni kalu voi olla todella arka asia, sitä on vaikea hyväksyä että on huonompi ku isokokoiset jätkät. Muijat voi olla todella valikoivia kalun koon suhteen ja olla todella ilkeitäkin pienikaluisille. Alle 10 senttisellä kun ei kuulemma yletä edes peppuseksissä. Kamalinta on kuitenkin kun kuulee täältäkin ettei voi seurustella kun ei voi saada muijaansa tyytyväiseksi. Pienikaluisten on tyydyttävä olemaan yksin ja vain haaveiltava seksistä ja naisten ihailusta Ei se riipu kyllä siitä kuinka pieni se kalu on vaan että kuinka sitä osaa käyttää.

Ja olen kyllä sitä mieltä että parisuhteessa tärkeintä on toisesta aidosti välittäminen ja halu olla toisen kanssa ilman stradekisia mittauksia. Ja sitäpaitsi pienelläkin kalulla takaa päin rakastelu tuntuu kyllä ja jos samalla vielä viitsii hyväillä naista, niin takuulla nauttii Ei anna, enkä kyllä pahemmin haluaisikaan. Toi olisi kivuliasta hommaa, mieheni tarjosi viikonloppuna kahtasataa euroa minulle kakkosesta, enkä suostunut.

Oli muutenkin ihan kivaa pikkuisen punssi-illan jälkeen kahdestaan aamuyön pitkinä tunteina - ihan ilman kakkostakin! Naapuria vaan kävi sääliksi, tuo sänky vähän ontuu jo vuosien heiluttelusta.. No teillähän hienosti menee Miksi sitä kakkosta pitäisi antaa? Se on se ykkönen siihen tarkoitukseen. Kakkonen on vain ulosteen ulostamista varten ja niille joilla ei ole sitä kunnon ykköstä.

Ryhtykää te miehet homoiksi jotka sitä kakkosta kaipaatte. En ole tuo alkuperäinen kirjoittaja, mutta voin vastata omasta puolestani, että en osaa, enkä halua oppia. Ja homma ei pelota, mutta jo pelkkä ajatus ällöttää sitäkin enmmän. Jotkut meistä ovat päässeet näistä lapsuuden kehitysvaiheista ihan kunnialla läpi, niin että ei ole tarpeen työnnellä enää asioita sinne mihin ne eivät kuulu.

MIten on Ari, oletko itse antanut sitä toista? Minä ehdotan, että heti kun miehet antaa sitä toista, niin sen jälkeen voi nainenkin "antaa". Reilu peli ja tietää sitten mieskin miten herkulliselta se siitä antajasta oikein tuntuu.

VÄHÄN eri asia ehkä! Voin kirjottaa lisääkin isoilla kirjaimilla jos on tarvetta. Ei antavat ovat tänä päivänä vähemmistöä!!! Toi kuullostaa jo kiristämiseltä.

Enemmistö naisista inhoaa sitä että perseeseen jotain työnnetään. Pornoleffoistahan kaikki opitaan, tuollaset naista alistavat elkeet. Naiset joutuu näyttelemään, että tuntuupa hyvältä iso kulli persereiässä, vaikka oikeasti se tuntuu kamalalta eikä anna mitään mielihyvää kuin miehelle. Miehet tietty apinoi ja pakottaa naiset anaaliin ja perustelee sen kun kaikki muutkin antaa.

Ja ne nauttii joka hetkestä: Tottaki kaikilla saa olla kommentteja, joten mun on sanottava sulle pari sanaa. Olen itse bi-tyttö ja voin vannoa että suuri osa naisista nauttii "kakkosesta", homman juju on vaan siinä miten se hoidetaan.

Itse esimerkiksi nautin suuresti kun mieheni nuolee minua ja oikealla hetkellä työntää sormen varovasti peppuuni. Kaiken aa ja oo on siinä, että ollaan varovaisia ja mulle ainakin kyseinen tapahtuma antaa elämääkin suuremmat orgasmit! Kyllä mä naisenkin kanssa haluan jotain pyllyyni, esim anaalitappi on kovaa kamaa.

Miehelläni on sen verran suuri elin että harrastamme peppuseksiä aika harvoin, mutta kyllä se silloin tällöin tuntuu uskomattoman hyvältä, joskin erilaiselta kuin normaali seksi.

Liukasteet pitää kuitenkin olla kunnossa. Ehdotan että kokeilet asiaa ennenkuin tuomitset ketään ja haukkumaan en lähtisi, saat vielä kettutytötkin perääs jos puhut sairaista apinoista! Ei tuota mitään nautintoa naiselle, tuntuu samalta kuin paskalla olis ja myös sattuu. Ne miehet, jotka sitä haluaa, tehkööt toisten miesten kanssa. Ja sitten nauravat kylän kippolassa muiden "kovien karjujen" kanssa homo-pojille: Tuskin homoilulla ja heteroitten anaaliseksillä on mitään yhteistä, muuta kuin että molemmat painavat peräreikään.

Mun mielestä on todella outoa, että anaaliseksi tekisi heteromiehestä jotenkin homon. Eikä homoissakaan mitään vikaa ole, ihmisiähän hekin ovat.

Mä olen kuule sitä pari kertaa kokeillut Sama tunne kun yrittäis paksua paskaa vääntää vessanpöntöllä. Miehillä on kiva kun niil on G piste persees mut naisil ei oo Mitä iloo sellasest on Taitaa jokaises teis miehis jotka muijaanne perseeseen panette niin olla pikkuinen piilohintti Tehkää jotai miehenne etteen älkkääkä lässyttäkö.

Tää on just tätä tyypillistä pienimunaisten miesten ruikutusta taas. Pienellä munalla nauttii tussusta ja monien panojen jälkeen on kiva laittaa kakkoseen ja heittää juusto.

Kuka keksisi ruveta naisen kanssa muutoin siihen touhuun ellei sitä joka leffassa tapahtuisi miltei väistämättä. Naisena voin sanoa, että olen kokeillut sitä, eikä se ollut mitään ihmeellistä.

Mies oli samaa mieltä. Nykyinen ei ole edes kiinnostunut kokeilemaan, kuulemma tuo ykkönenkin riittää hänelle vallan hyvin. Kyllä sitä muutakin hauskaa voi seksiin keksiä lisää. Tosin nykyinen tykkää jos välillä laittaa sormea hänelle sinne kakkoseen, onhan siellä se G-piste. No tota jos sä sanon meidän pillunlihaksista niin ette te miehet jaksa paljon kullilihaksiannekaan treenata kun ei kulli kasva mihinkään! Ajatelkaa tekin vähän naisianne Kato naiset tarttee ISON miehen sanan varsinaises merkitykses Kato jos sun naisen lihakset on liian löysät niin se tarkoittaa että sun pippeli on liian pikkuruinen.

D Mä annan miehen tunkee kullinsa mun pyllyyn sit kun mä saan runkata dildoo sen pyllyyn! Saa mun peppuun dildoa työntää! Ei tarvitse tulla minua ämmäksi tai tyhmäksi sanomaan tuntematta minua edes yhden mielipiteen takia.

Myöskään et ole minun kanssani sängyssä ollut, joten ei tarvitse Lahnaksi sanoa! Kuten jo sanoin tuossa aikaisemmin, mies ei pitänyt sitä erityisempänä kokemuksena. En kai minä nyt miestä pakota siihen touhuun, koska se tekee niin hyvää! Tai kai minulla on sitten teidän logiikkanne huomioon ottaen tarpeeksi kireä ykkönenkin, että sillä puristellessa mies on kolmannessa taivaassa.

Tarkoitin monikossa, en pelkästään sinua. Tarkoitiks sä sun kullin kokoo tol 18cm No ei muuten sitten ole edes ihme jos muijas pillu tuntuu väljältä! Jatka kuule harjoituksia vaan niin saadaan sustakin miehen kokoinen! Koska kakkonen on ykköstä kireämpää!!! Ei naiset jaksa tehdä töitä lihansa eteen, niin kakiaukko on silloin parempi. Ajattelisit joskus naistasi ja kävisit vaikka hommaamassa lääkäriltä siihen patukan ympärille vähän jatketta niin saisit naisesi voihkimaan muutenkin kun tylsyydestä.

Vois vähä mennä itteesä ja miettiä et kenessä se vika on! Osotat vaa 9mm pistoolilla kohti ja sanot et käyppäs tuoho lattialle kontilles ni saat kullin perseeseen,Ja jos ei kiinnosta ni tää 9mm laukeaa. Sit on reikä perseen lisäks päässä En oo vielä semmosta naista tavannu joka ysimillisen edessä rupeis ryppyilemään - saati sitten täämösen millisen edessä Ennen pornoleffoja kukaan ei pannut, saatika hyväillyt peräosastoa.

Leffojen tuottajat on keksineet sen, jotta porno myis paremmin. Jos pelkkä vaginaseksi myis, niin se olis sit pelkkää sitä. Peppuun on kyllä laitettu niin kauan kun mihin tahansa muuallekin. Elokuvat ovat toki yksi suosion kasvattaja. Sitä ei voi harjoittaa. Jos se olisi niin helppoa niin joka jätkähän kävisi salilla joka päivä.

Ainoastaan lihasta, joka pumppaa penikseen verta voi harjoittaa. Koko ajan te miehen vaan hoette että tehkää jotain miestenne takia älkäkää vaan ruikuttako!! Seksistähän pitäisi molempien osapuolien nauttia, eikä vain toisen. Ja olen kokeillu kakkosta ja ei ollut hyvää.

Antaa persettä pretty -

Sulkijalihas löystyy eikä vanhetessa palaudu niin helposti entisiin mittoihin, kyllä se vain niin on. Jotkut meistä ovat päässeet näistä lapsuuden kehitysvaiheista ihan kunnialla läpi, niin että ei ole tarpeen työnnellä enää asioita sinne mihin ne eivät kuulu. Jos vielä sattuisit olemaan swedish tampere seksikauppa huumorimies, niin silloinhan Sinun pitäisi erota vaimostasi, sillä eivät ne jatkuvat pyykkipäivätkään kivoja ole. Ite kyl haluisin joskus kokeilla mut en aio tietty painostaa mitenkään vaan sitte joskus. Molemmat saa palkkionsa, mies seksiä ja nainen hienon ravintolaillallisen. Laiha teini huora Maddy oreilly-nimistä miestä saa hänen tiukka pillua syönyt ja törmäsi sisään lähetyssaarnaaja-asennossa. Noh jahka kokemus karttuu niin eiköhän se tunne ala löytymään muualtakin kuin klitoriksesta.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *