Mies etsii miestä ilotytön blogi

mies etsii miestä ilotytön blogi

Melko nopeasti saa käsityksen ajatuskulusta: Sävy muistuttaa monin paikoin maahanmuutosta käydyn nettikeskustelun sävyä: Tilastojen tulkitsemista, yleistyksiä, näsäviisastelua ja rumia sanoja; narttuja, pilluja, lesbofemakkoja. Punavihreiden kukkahattutätien tilalla ovat punavihreät femakot. Naisena keskusteluun on hyvin vaikeaa suhtautua. Se tuntuu vähän samalta kuin paheksuttaisiin siitä, ettei käytä huntua — tai käyttää huntua, maasta riippuen.

Kerron omassa Rönsy -blogissani Lilyssä , että haluan tehdä jutun, jossa tutkin miesten ja naisten välistä parisuhde­digisotaa. Haluaisin ymmärtää, mitä minun ja kaltaisteni nuorehkojen naisten pitäisi tehdä toisin, jotta miehet eivät syrjäytyisi ja olisi onnettomia.

Internetissä asianosaiset saa paikalle nopeasti parilla avainsanalla. Vetoan nimimerkkiin Eliitti ja kärsijät jo heti otsikossa. Toivon että tämä tulisi selittämään näkemystään ja ehkä jopa tapaamaan minut, ihan oikeassa elämässä. Minusta olisi kiinnostavaa katsoa näitä keskustelijoita silmiin, kuunnella heidän puhettaan, jutella heidän kanssaan. Se ei pelota, mutta internet pelottaa. Kirjoitan nimelläni aiheesta, joka herättää valtavasti tunteita, enkä pysty julkaisemisen jälkeen enää mitenkään hallitsemaan, mihin teksti päätyy ja miten sitä ja minua siellä tulkitaan ja käsitellään.

Varsinaista omaa Hommaforumia heille ei ainakaan vielä ole. Ihmissuhteet ja tasa-arvo -blogi tosin linkkaa kaikkia mahdollisia tutkimuksia, uutisia ja blogitekstejä, joissa mainitaan — no, naiset ja miehet.

Kommenteissa käydään keskustelua esimerkiksi miesten ja naisten palkoista, eläkkeistä ja ihan yleisesti päivitellään naisten kauheutta: Kohta feministinartut varmaan raivoavat, että tyttöjen ei sallittu pukeutua lutkahtavasti ja käyttämällä seksuaalista markkina-arvoaan samalla seksuaalisesti häiritä poikia. Joukko voi tuntua pieneltä, mutta onhan moni muukin isoksi kasvanut ilmiö lähtenyt pienestä nettiliikehdinnästä — jopa Suomessa. Ihmissuhteet ja tasa-arvo -blogia ylläpitää Henry Laasanen.

Hän on tämän miesrintaman Jussi Halla-aho, Mestari. Laasanen, 46, on sosiologiaa opiskellut maisterisjätkä, joka kommentoi mediassa säännöllisesti parisuhdeasioita, sillä hän kirjoitti Jyväskylän yliopistossa provokatiivisen gradun naisten seksuaalisesta vallasta vuonna ja laajensi sitä myöhemmin kirjaksi.

Laasasen lähtöteesi on markkina-arvoteoria, joka käsittelee pariutumista talouden lainalaisuuksien mukaisesti ja sen termeillä. Teoria ei ole uusi. Sen mukaan jokaiselle ihmiselle voidaan määritellä arvo, joka kuvaa tämän suosiota parisuhdemarkkinoilla. Naiselle ei lisääntymisstrategian kannalta ole hyötyä siitä, että parittelee runsaasti ja monien miesten kanssa, kun taas miehen kannattaa levittää siittiöitään mahdollisimman paljon. Evoluutiosta johdetaan myös se, että mies etsii nuorta ja kaunista eli mahdollisimman lisääntymiskykyistä naista.

Nainen taas etsii miehekästä miestä, turvaa ja elättäjää. Nettikeskusteluissa vakiintuneen termistön mukaisesti korkean markkina-arvon miehiä kutsutaan YTM: Vastaavasti on keskitaso ja alempi taso eli KTM: Laasanen yhdistää evoluutioteoreettiseen näkökulmaansa sosiaalisen vaihdon teorian ja käsittelee parisuhdetta vaihtona: Mies antaa naiselle lahjoja, huomaavaisuutta, kunnioitusta, sitoutumista eli vaikkapa avioliiton tai muita hyötyjä, kuten elatuksen.

Nainen antaa miehelle seksiä. Naisen seksuaalisuuden hinta vaihtelee miesten ja naisten lukumääräsuhteen mukaan. Ydinongelma on markkina-arvoteoreetikkojen mukaan se, että naisten taloudellisen riippumattomuuden myötä miesten arvo elättäjinä on laskenut.

Naisten parinvalintapreferenssit ovat alkaneet painottua muihin asioihin, ennen kaikkea sosiaaliseen statukseen. Saan viikossa yli kommenttia. Keskustelu on helpottavan tyyntä, ja useat kommentoijat sanovat heti alkuun, että kyse ei olekaan seksistä tai parisuhteista, vaan miesten muista tasa-arvo-ongelmista ja syrjäytymisen syistä. Mainitaan asepalvelus, eläkemaksut, tasa-arvoelinten naisvaltaisuus, miestutkimuksen asema yliopistoissa, miesasioista julkisuudessa puhuneiden halventaminen.

Täällä ääneen pääsee missä tahansa aiheessa myös ne mielenhäiriön rajamailla painiskelevat tyypit, joiden kanssa tiet harvemmin livemaailmassa risteää. Ei siis ehkä kannata muutaman trollin pohjalta tehä pitkälle meneviä johtopäätöksiä mistään ideologiasta tai liikkeestä.

Joskus kyseessä on yksisuuntaisen liberaali wc-politiikka nainen miesten wc: Suomessa ja maailmalla on paljon vanhempia, jotka eivät anna miesten kaitsea lapsia tai toisinaan esivallan ja sosiaalisen paineen toimeenpanema syrjintä naiserityiset järjestöt, rahastot ja tuki on ok, kun taas herrakerhoilla ja miesten tsemppaamisella on aika paha kaiku postfeministisessä maailmassa.

Pyydän kuitenkin keskustelun rajaamista parinmuodostukseen, sillä siitä olen näitä aggressiivisia viestejä lukenut. Mitä naisten pitäisi tehdä? Keskustelijat myöntävät, että omia preferenssejä on vaikea muuttaa. Empatiaa miehiä kohtaan kuitenkin toivotaan.

Naisilla on tosiaankin aika usein vaikeuksia ymmärtää sitä syyllisyyden kahta eri tasoa. Vaikka ATM yrittäisi tuoda esille ihan vaan pelkkänä matemaattisena faktana ATM -joukon olemassaolon, niin naiset voivat ottaa sen henkilökohtaisena hyökkäyksenä heitä kohtaan. Tästä seuraa se, että aletaan keksimään syitä, miksi kyseinen ATM ei saa naisia.

Jos hän ei kerran saa naisia, niin sittenhän hänessä pitää olla jotain vialla, luultavasti aika paljonkin. Haluaa vaan naisesta pelkän seksiorjan itselleen, varmaan paljon psyykkisiä ongelmia, käyttää päihteitä holtittomasti, on valmis pieksemään tyttöystävän jos se ei tottele, ja varmaan lyö muutenkin säilyttääkseen vallan itsellään, ja on kaikinpuolin ihan mulkku idiootti.

Ei ole viehättävää, että lahna-asento on niin voimakkaasti monopolisoitunut naisille heteroseksuaalisessa kontekstissa. On internetin ulkopuolellakin jo sodittu pariutumissotia. Keväällä kirjailija Timo Hännikäinen julkaisi esseekokoelman Ilman , jossa hän käsitteli omaa vastentahtoista selibaattiaan ja vaikeuksia päästä naisten kanssa seksuaalisiin suhteisiin.

Kirja herätti valtavan kohun, sillä Hännikäinen ei lainkaan peitellyt psyykkisiä vaikeuksiaan pakkoselibaatin kanssa tai naisvihan tuntemuksiaan. Hän provosoi tahallaan, heitti ajatuksen miesten asepalvelusta vastaavasta naisten seksi­palveluksesta ja kertoi ihmetelleensä, miksi naisia edes päästetään yliopistoihin.

Sittemmin Hännikäinen on saanut. Jopa äidiltä ja tyttäreltä, hän kertoi Nyt-liitteen haastattelussa viime vuonna. Piraattipuolueen aktiivi Panu Horsmalahti ehdotti ennen kevään eduskuntavaaleja blogissaan vaikeasti työllistyville maahanmuuttajanaisille ilotytön hommia. Se ylitti uutiskynnyksen monissa medioissa — ja siitäkin keskusteltiin Ite puin -blogissa Lilyssä kiivaasti, yhdessä Horsmalahden kanssa. Horsmalahti on esiintynyt miesten seksioikeuksien ajajana, samoin kuin pari muutakin puolueeseen identifioituvaa nettikeskustelijaa.

Voisivatko parisuhdekriitikot tarjota Piraattipuolueella samanlaisen nosteen kuin maahanmuuttokriitikot Perussuomalaisille? Toistaiseksi ei näytä siltä. Lauantaina Aamulehden Näkökulma-osion toimittaja Markus Määttänen kutsuttiin vapaapäivältä töihin, kuten usein suurten uutistapausten yhteydessä tehdään.

Häneltä tilattiin sunnuntain lehteen näkökulmallinen kirjoitus Breivikistä. Sekä Jokelan että Kauhajoen koulu­surmien yhteydessä hän oli kolumneissaan kritisoinut automaattiaseen laillisen hankkimisen helppoutta. Nyt oli keksittävä jotain muuta.

Heiltä on puuttunut läheiset ihmiskontaktit, vaikka nämä kaksi suomalaista olivat ihan normaalista perheestä kotoisin. Aloin ajatella omaa käyttäytymistäni murrosiässä.

Jos Auvinen, Saari tai Breivik olisivat saaneet vähän seksiä ja edes välillä jonkun tyttöystäväkseen, kenestäkään heistä ei olisi tullut joukkomurhaajaa. Seksi, tai seksin puute on keskeinen nuorta miestä eteen päin ajava voima. Jos seksistä jää paitsi, mieli alkaa täyttyä liian helposti pakkomielteillä oman surkeutensa laajentamisesta koko ympäröivään yhteiskuntaan. Lopuksi ei voi muuta kuin esittää vetoomuksen kaikille nuorille naisille: Se pelastaa heidät, ja joissain tapauksissa myös kymmeniä muita.

Juttu luettiin niin, että kehotan kaikkia Suomen naisia seurustelemaan massamurhaajien ja raiskaajien kanssa ja erityisesti harrastamaan heidän kanssaan seksiä.

Kun se niin luettiin, niin se varmaan on ihan mahdollinen tulkinta. Määttäsen omaan sähköpostiin tuli yli palauteviestiä, nettijuttuun yli kommenttia. Vanhana elokuvatoimittajana Määttäselle tuli siitä mieleen Fritz Langin rikoselokuva Kiihko vuodelta Viestejä tuli kaikenikäisiltä naisilta ja miehiltä, jopa Etelä-Afrikasta englanniksi.

Vanhemmat kirjoittajat vaativat Määttästä eroamaan kuin ministeriä möläytyksen vuoksi. Kaikkein aggressiivisin palaute tuli naisilta ja joiltakin nuorilta miehiltä. Monet sanoivat, että taidat olla itse puutteessa ja pitäisikö mun tulla vähän heruttamaan. Ensin täystyrmäys ja haukku, ja sitten se loppui tuollaiseen. Muutaman päivän kuluttua alkoi tulla toisenlaisia viestejä, vasta­reaktio, jossa Määttästä puolustettiin.

Niitä tuli lääkäreiltä, papeilta, tanssinopettajilta ja sosiaalityöntekijöiltä. Kohu laantui vajaassa kuukaudessa. Journalismikritiikin vuosikirjassa sitä käsiteltiin, mutta muuten Määttänen ei ole siihen sittemmin törmännyt. Ehkä osin siksi, että hänellä on periaatteena olla googlaamatta omaa nimeään. Facebookia hän käyttää lähinnä työvälineenä. Mutta mieluummin otan tuollaista palautetta netissä kuin luodin kauppakeskuksen katolta. Ajattelin, että kuka ihmeen Laasanen, ja kyselin meidän kesätoimittajilta.

Ne kertoivat, että se on kirjoittanut samantyyppistä paskaa kuin sinä ja jo puolustanutkin sinua netissä. Löytyi itselleni uusi viiteryhmä. Mutta en ole käynyt Jyväskylän yliopistoa, Tampereelta olen valmistunut. Kun Henry Laasanen nauraa, hänen kasvonsa kääntyvät kauniiseen, poikamaiseen hymyyn. Hän valitsee hampurilaisen hotelliravintolan menusta. Olemme Jyväskylässä, Laasasen kotikaupungissa.

Maisteriksi valmistumisensa jälkeen hän oli jatko-opiskelijana jonkin aikaa. Kun opintotuet loppuivat, hänestä tuli työtön. Hänellä on luonnos miesten tasa-arvo-ongelmia käsittelevästä väitöskirjasta, mutta sitä ei työttömyyskorvauksella saa edistää eikä sille ole löytynyt rahoittajaa. Tytön kanssa sitten neuvotellaan mitä hänelle maksetaan. Joskus tyttöjen kielitaito on niin huono, että Mama San neuvottelee tytön puolesta. Usein yläkerrassa on anniskelualue, jossa telkkarista tuleekin sitten jo ihan pornoa ja tytöiltä voi ostaa suihinoton samalla lailla kuin oluen.

Suihinotto maksaa Baht. Jos seksi ei kiinnosta, paikoissa on useinkin biljardipöytiä ja muuta ajanvietettä, joten baarissa voi viettää iltaa vain juomalla olutta, kuuntelemalla musiikkia ja juttelemalla tyttöjen sekä kavereiden kanssa. Osa baareista on ns.

Paikkoihin näkee harvoin sisälle, sillä niiden tunnusmerkkinä toimivat tummennetut lasit. Short Time Baarien ulkopuolella on kyllä tyttöjä houkuttelemassa sisään.

Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne. Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen. Näistä paikoista ei tyttöjä mukaan hotellille saa. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä.

Soapy massage lienee tunnetuin näistä palveluista. Siinä tyttö liukuu saippuasta liukkaana pitkin asiakkaan vartaloa yhä uudestaan ja uudestaan. Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä. Idea on kuitenkin aina sama: Oil Massage with a Happy Ending.

Usein aloitetaan hieronnalla ja sivelyllä, jossa hierojan kädet eksyvät vähän liikaa reisien sisäpinnoille tai hiukset tuntuvat kuin varkain liukuvan pitkin alaselkää. Pakarat hierotaan hyvin antaumuksellisesti. Kun maksettu aika on liki lopussa, asiakasta pyydetään kääntymään selälleen. Tässä vaiheessa on sitten aika sopia jatkosta ja maksaa se.

Jos haluaa pelmuta kunnon sängyssä öljyttynä kahden tytön kanssa, sillekin löytyy hinta. Kun tyttö tulee hotellille, hänen ikänsä tarkistetaan ja hotelli sattaa haluta lakanamaksuna Baht. Hotellilla otetaan myös vierailijan henkilötodistus vastaanottoon vierailun ajaksi. Usein respasta soitetaan tytön lähtiessä pois ja varmistetaan, että kaikki on hyvin, ennen kuin henkilöllisyystodistus luovutetaan takaisin tytölle.

Walking Street  on jonkinlainen turistikohde. GoGo-baarien rinnalla on ravintoloita, pikkumarketteja, korukaupoja, räätäleitä jne. Erilaisia tyttöpaikkoja yökerhoista hieromoihin on tällä kahden kilometrin lihatiskillä yli sata kappaletta. LK Metro  on Walking Street pienoiskoossa. Siellä on pelkästään strippiclubeja ja tyttöbaareja.

Vaiken sanoa mikä on ikimuistoisin, mutta hiljattain kokeilimme sellaista, että puolisoni otti penikseni sisäänsä vaikka minulla ei ollut erektiota ajatus tuli jostain tantraseksistä. Kun siinä sitten olimme ja makoilimme, niin minulle tuli valtavan hyvä tunne siitä, ettei minun tarvinnut "onnistua". Tuli ennenkokemattoman vapauttava tunne ja kyllä erektiokin sitten tuli ja yhdyntä kesti aika pitkään!

Poikuuteni meni vuotiaana, kun rakastelin ilotytön kanssa laivassa Skotlannissa. Työskentelin kyseisessä laivassa laivapoikana. Rakastelin nuorena mormonityttöä, ja kun tytön isä yllätti, lensimme ulos. Jatkoimme hommia talon verkkotiloissa! Ensimmäinen kokemus sattui teltassa Kalajoen Hiekkasärkillä juhannuksena kauan sitten. Jännitti niin pirusti, että kondomia päällerullatessani laukesin. Onneksi ystävättäreni oli ymmärtäväinen — ja minua kymmenen vuotta vanhempi.

Hän opasti minua seksin saloihin ja kaikki päättyi onnellisesti. Kun homous poistettiin rikoslaista vihdoin seiskytluvun alussa, ja sain ensimmäisen kerran rakastella laillisesti silloisen kumppanini kanssa 23 lainsuojattomuusvuoden jälkeen vapaana!

Harva hetero tietää tai voi edes kuvitella, mitä se homona eläminen sitä ennen oli. Kyllä se oli opiskelukämpässä: Siitä on nyt aikaa vasta rapiat 40 vuotta. Se tapahtui telttaretkellä ulkosaaristossa nykyisen vaimoni kanssa.

Kerta muistuu mieleeni meren tuoksusta joka kesä ollessamme saaristossa. Aamulla varhain kun toiset nukkuivat, uimme kilometrin päässä olevalle saarelle, jossa oli oma sininen laguuni. Lähdin opiskelemaan Englantiin ja asuin yksin vanhassa kartanossa. Taloutta hoiti yksinäinen noin vuotias nainen, jolla oli lapsi. Koska olin kovin kokematon, vastuu lähentelystä jäi naiselle.

Hyväilin häntä pitkään käsin uskaltamatta pidemmälle. Olo oli hyvä molemmille osapuolille. Lenkkipolulla nuoren lukiotytön kanssa itsekin nuorena. Pala matkaa yhteistä lenkkiä ja kipakassa pakkasilmassa kontillaan kävelysillan päällä.

Siinä oli omakotitalojen ikkunoista katselemista. En muista, olimmeko aiemmin tavanneet, mutta kovin se piristi iltalenkkiä. Ollessani vuotias olin ihastunut naapurin vuotiaaseen tyttöön. Kerran olimme kaverimme luona kylässä ja keskikaljoissani sain tytön ullakkokomeroon ja siellä rakastelimme ja se oli todella ihanaa.

Teimme sitä useaan otteeseen, mutta siitä ei puhuttu muille, koska siihen aikaaan ei ollut soveliasta seurustella naapurin kanssa. Sitä en unohda koskaan. Kaksi naista ja minä. Olin silloin vuotias, ja se tapahtui silloisen tyttöystäväni vanhempien mökillä ja tyttöystäväni kaveri oli mukana.

Harrastimme seksiä koko viikonlopun ajan.

Mies etsii miestä ilotytön blogi -

Kolmas sähköposti tulee naiselta, joka neuvoo varomaan sanojaan näissä aiheissa, ettei joudu nettiahdistelun kohteeksi. Journalismikritiikin vuosikirjassa sitä käsiteltiin, mutta muuten Määttänen ei ole siihen sittemmin törmännyt. Se on siitä tärkeimmästä asiasta pois. Hän oli vain puolivuotias, kun hänen äitinsä kuoli vuoden ikäisenä. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä.

Mies etsii miestä ilotytön blogi -

Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Isoäidillä oli alkoholiongelma ja ikäviä asioita alkoi tapahtua, kun isoäiti toi kotiin miesseuralaisia.

En muista, olimmeko aiemmin tavanneet, mutta kovin se piristi iltalenkkiä. Ollessani vuotias olin ihastunut naapurin vuotiaaseen tyttöön. Kerran olimme kaverimme luona kylässä ja keskikaljoissani sain tytön ullakkokomeroon ja siellä rakastelimme ja se oli todella ihanaa.

Teimme sitä useaan otteeseen, mutta siitä ei puhuttu muille, koska siihen aikaaan ei ollut soveliasta seurustella naapurin kanssa. Sitä en unohda koskaan. Kaksi naista ja minä. Olin silloin vuotias, ja se tapahtui silloisen tyttöystäväni vanhempien mökillä ja tyttöystäväni kaveri oli mukana. Harrastimme seksiä koko viikonlopun ajan. Viimeisin, kun olin pariskunnan kolmantena, ja nainen halusi ja sai useita kertoja yön aikana.

Kun ensimmäisen kerran rakastelin kahden naisen kanssa. Kerta oli ikimuistoinen, kun tytöt olivat vielä keskenäänkin. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa. Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä.

Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki.

Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille. Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi?

Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla. Vähäinenkin sepelvaltimon kalkkeutuminen ennustaa sydänoireita jo kolmekymppisillä.

Välillä on helppo vaipua synkkyyteen ja surkutella, kuinka tylsää tai epäonnistunutta oma elämä on. Thoughtcatalogin kokoama lista on hyvä muistutus siitä, että todennäköisesti sinullakin menee oikeasti ihan hyvin. Maksoit tässä kuussa laskut. Ehkä sinulle jopa jäi hieman ylimääräistä, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat. MTV3-kanavan torstai- ja perjantaiaamuissa nähdään jatkossa uusi tv-ohjelma, joka kantaa nimeä Hyvää Elämää.

Raakel Lignellin juontamissa lähetyksissä käsitellään muun muassa ajankohtaisia terveysaiheita ja persoonia. Ohjelma saa myös omat verkkosivut, ja samalla Studio Uuden tutkimuksen mukaan jo niinkin pieni määrä kuin viisi kiloa ylipainoa saattaa nostaa tiettyjen syöpien riskiä jopa puolella.

British Medical Journalissa julkaistu, Imperial College Londonin tekemä osoittaa, kuinka haitallista lieväkin ylipaino saattaa olla. Ylipainolla havaittiin yhteys 11 erilaiseen syöpään, minkä lisäksi se liittyi. Kemoterapian aiheuttamaa hiustenlähtöä voidaan vähentää käyttämällä päänahkaa viilentävää laitetta. Tuoreiden tutkimustulosten mukaan menetelmä on tehokas ja voisi auttaa monia syöpäpotilaita.

Päänahan viilentämistä on käytetty Euroopassa jo pitkään, mutta Yhdysvalloissa on odotettu tarkempia tutkimustuloksia menetelmän tehosta ja. Miksi jotkut parisuhteet kestävät ja jotkut eivät? Kyse ei ole vain tunteesta vaan tietoisesta käyttäytymisestä. Pariskuntia elämäntyökseen 40 vuoden ajan tutkinut psykologi John Gottman on huomannut, että suurin osa avioeroista ei johdu mielipide-eroista vaan kyvyttömyydestä kommunikoida eriävistä näkemyksistä rakentavalla tavalla.

Miesten voisi kuvitella hikoilevan naisia enemmän, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella sukupuoli vaikuttaa hikoiluun vain vähän. Sukupuolta olennaisempaa on, miten iso mies tai nainen on. Tulokset perustuvat kokeeseen, jossa 36 miestä ja 24 naista polki kuntopyörällä 28 celsiusasteen lämpötilassa kahteen otteeseen. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville.

Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Seksiä lentokoneessa, junassa, lenkkipolulla. Miehille oli jäänyt mieleen eroottiset seikkailut nuoruudessa. Mainos   uutinen jatkuu alla. Rokkijuhlilla kahden tytön kanssa ja kahden naikkosen kanssa jazzeilla teltassa. Tyttöbaarien liikeidea on hyvin yksinkertainen. Kun mies sitten menee baaritiskille istumaan ja tilaa oluen, niin ei kestä kauaakaan, kun tyttö on jo siinä jutustelemassa: Hello sexy man, you like some drink?

Can I sit with you? Myös tyttöbaarissa asiaan kuuluu, että miehen tulee tarjota tytölle kalliita Lady Drinkkejä juttelun ohella. You buy me drink? Tytöt saavat oman osansa näiden drinkkien hinnasta, jotka yleensä maksavat näissä paikoissa Baht.

Idea on se, että drinkissä ei ole kuin vettä tai tuoremehua, mutta hinta on kallis. Lady Drinkit muodostavat ison osan tytön kuukausiansioista. Melko nopeasti ollaankin asiassa: You no have lady? I want go with you. Jos haluaa tytön yöksi hotellille, täytyy Mama Sanille paikan sutenöörille maksaa Bar Fine. Sen suuruus on n.

Summa riippuu siitä mihin aikaan päivästä tyttö lähtee mukaan. Tytön kanssa sitten neuvotellaan mitä hänelle maksetaan. Joskus tyttöjen kielitaito on niin huono, että Mama San neuvottelee tytön puolesta. Usein yläkerrassa on anniskelualue, jossa telkkarista tuleekin sitten jo ihan pornoa ja tytöiltä voi ostaa suihinoton samalla lailla kuin oluen.

Suihinotto maksaa Baht. Jos seksi ei kiinnosta, paikoissa on useinkin biljardipöytiä ja muuta ajanvietettä, joten baarissa voi viettää iltaa vain juomalla olutta, kuuntelemalla musiikkia ja juttelemalla tyttöjen sekä kavereiden kanssa. Osa baareista on ns. Paikkoihin näkee harvoin sisälle, sillä niiden tunnusmerkkinä toimivat tummennetut lasit. Short Time Baarien ulkopuolella on kyllä tyttöjä houkuttelemassa sisään. Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne.

Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen. Näistä paikoista ei tyttöjä mukaan hotellille saa. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä. Soapy massage lienee tunnetuin näistä palveluista. Siinä tyttö liukuu saippuasta liukkaana pitkin asiakkaan vartaloa yhä uudestaan ja uudestaan. Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä.

Idea on kuitenkin aina sama: Oil Massage with a Happy Ending. Usein aloitetaan hieronnalla ja sivelyllä, jossa hierojan kädet eksyvät vähän liikaa reisien sisäpinnoille tai hiukset tuntuvat kuin varkain liukuvan pitkin alaselkää.

Pakarat hierotaan hyvin antaumuksellisesti. Kun maksettu aika on liki lopussa, asiakasta pyydetään kääntymään selälleen. Tässä vaiheessa on sitten aika sopia jatkosta ja maksaa se. Jos haluaa pelmuta kunnon sängyssä öljyttynä kahden tytön kanssa, sillekin löytyy hinta. Kun tyttö tulee hotellille, hänen ikänsä tarkistetaan ja hotelli sattaa haluta lakanamaksuna Baht. Hotellilla otetaan myös vierailijan henkilötodistus vastaanottoon vierailun ajaksi.

Usein respasta soitetaan tytön lähtiessä pois ja varmistetaan, että kaikki on hyvin, ennen kuin henkilöllisyystodistus luovutetaan takaisin tytölle. Walking Street  on jonkinlainen turistikohde. GoGo-baarien rinnalla on ravintoloita, pikkumarketteja, korukaupoja, räätäleitä jne. Erilaisia tyttöpaikkoja yökerhoista hieromoihin on tällä kahden kilometrin lihatiskillä yli sata kappaletta. LK Metro  on Walking Street pienoiskoossa. Siellä on pelkästään strippiclubeja ja tyttöbaareja.

mies etsii miestä ilotytön blogi

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *