Kondomikuningas hämeenlinnan yökerhot

Nykyään Jereltä tullaan kysymään meikkivinkkejä yöelämässä, ja vapaa-aika on kortilla, mutta se ei haittaa miestä. Ferrarin suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen arvioi tulevaa F1-kisaviikonloppua erilaiseksi.

Petri Kolehmainen on tehnyt ovimiehen töitä jo lähes 20 vuoden ajan. Järjestyksenvalvoja joutuu yöelämässä usein asiakkaan sylkykupiksi, mutta varsinkin nuorten miesten kohellusta pitää myös ymmärtää. Kolehmaisen mukaan hölmöilyt johtuvat yleensä harjoituksen puutteesta. Pitkän uran tehnyt savolainen DJ Anna kertoo, miten yöelämä on muuttunut luvun pitkistä jonoista luvun hittiputkeen. Joskus DJ on saanut jopa nyrkistä naamaan. Kolme sønderborgilaista yökerhoa vaatii, että kaikkien sisään otettavien asiakkaiden pitää turvallisuussyistä osata tanskaa, englantia tai saksaa.

Poliisin mukaan kokaiinin käyttö on lisääntynyt selvästi pääkaupunkiseudulla. Kokonaisuutena huumetilanne on poliisin mukaan pysynyt viime vuosina vakaana. Ravintolat kamppailevat vähentyneen alkoholimyynnin kanssa. Alan yritykset hakevat uusia tuulia ravintoloihin, sillä varsinkin nuoret kaipaavat monipuolisia virikkeitä. Monissa ravintoloissa on huomattu, että asiakas kyllästyy ravintolaan entistä nopeammin. Yökerhot profiloituvat nyt entistä tarkemmin eri ikäryhmille. Vaikka esimerkiksi Tampereella yöelämä on vilkasta, ravintoloiden pitää haistella nousussa ja laskussa olevia  trendejä tarkkaan.

Samaan aikaan, kun maahanmuuttajat näkyvät aiempaa enemmän katukuvassa, heihin liittyvät huhut ovat lisääntyneet esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Myös kantaväestön on hyvä tuntea vieraita kulttuureja. Naisten Valmiusliiton järjestämään harjoitukseen Jyväskylän Tikkakoskella osallistuu yli naista eri puolilta Suomea. Nuorin osallistuja on vuotias, varttunein yli vuotias.

Hämeenlinnan Cumulus-hotellin yökerho Nightlife lopetetaan huhtikuun lopussa. Cumulus-hotellien uusi omistaja Scandic ei halua jatkaa sen toimintaa. Tyhjiksi jäävien tilojen tuleva käyttötarkoitus on vielä auki.

En lähde spekuloimaan vaihtoehdoilla, sanoo Cumuluksen ketjujohtaja Timo Honkala. Scandic Hotels Oy osti Cumulus-hotellit omistaneen Restelin hotelliliiketoiminnan viime vuoden lopussa.

Lähes kaikki Restelin pyörittämät, Cumulus-hotellien yhteydessä toimivat Nightlife-ravintolat on ehditty lakkauttaa jo aiemmin. Hämeenlinnan Nightlifen sulkemisen jälkeen jäljellä on enää kaksi, joista kumpikaan ei toimi Nightlife-nimellä.

Myös Rovaniemen Life jatkaa ainakin toistaiseksi, Honkala kertoo. Yökerhobisnes on ollut Suomessa jo pitkään vaikeuksissa, ja paikkoja on lakkautettu ympäri Suomea. Yökerhojen rooli illanvietossa on kutistunut. Asiakkaat saapuvat myöhemmin kuin takavuosina ja ostavat yhä vähemmän juomia. Kaikki Suomen Cumulus-hotellit saatetaan Scandic-brändiin juhannukseen mennessä. Vuoden lopussa kaupungin palvelutuotannossa oli noin 60 tilaa sisäilmaongelmaisia.

Väistötiloissa oli noin ihmistä. Monsterit suomeksi möröt ovat tämän vuoden lasten festivaali Hippaloiden teemana. Teeman nimi kääntyi englanniksi, koska sana mörkö on monen mielikuvissa paljon pelottavampi ilmaus kuin Monsteri.

Alalla vuosikymmeniä työskennelleellä Lindströmillä on vankka näkemys siitä, mitä hän haluaa asiakkailleen tarjota. Kaurialan koulun 8-luokkalaiset venäjänkielen - ja kuvataiteen ryhmien oppilaat tekivät opintomatkan Pietariin Matkalla oli mukana 17 oppilasta, neljä vanhempaa ja kaksi opettajaa.

Suomen Kulttuurirahaston Hämeen rahasto jakoi perjantaina Hämeenlinnan Raatihuoneella pidetyssä vuosijuhlassaan vuoden apurahat.

Kaikkiaan tukea myönnettiin euroa 42 kantahämäläiselle tiede- ja taidehankkeelle. Hämeenlinna kuuluu niiden kaupunkien joukkoon, jossa järjestetään säännöllisesti kuukausimarkkinat—joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina.

Kondomikuningas hämeenlinnan yökerhot -

Kaikkia näkemisen arvoisia luontokohteita ei tiedä kukaan. Rion yöelämään tutustuminen tuotti kahdelle australialaisuimarille rangaistuksen. Hämeenlinnassa ei vain ole tarpeeksi nuoria läheisyydenkaipuisia alkoholisteja. Alebaarissa tai Pilkkeessä et varmaan ollut tai jos olit, taisivat tosiaan olla hurjat kujeet. Silmiini osui linna järven rannalla. Katumajärveen on päässyt vuotamaan alustavan arvion mukaan jopa kuutiota jätevettä. Moni muistaa Kylmälän Papukaija Pubin entisenä, pitkäaikaisena omistajana. Joskus DJ on saanut jopa nyrkistä naamaan. Voit tutustua tietosuojalausekkeeseen tästä. Osoitteessa Ojoistenkatu 3 kaksi tyytyväisen oloista miestä istuu pihakeinussa. Ravintolat kamppailevat vähentyneen alkoholimyynnin kanssa. Monissa ravintoloissa on huomattu, että asiakas kyllästyy ravintolaan entistä nopeammin. Kaikki Suomen Cumulus-hotellit saatetaan Scandic-brändiin juhannukseen mennessä.

Kuopion keskustan yöelämä saa uutta ilmettä, kun peräti kolme uutta ravintolaa avaa ovensa. Onnelan paikalle on tulossa uusi yökerho ja Vanhan Apteekkarin tiloihin avataan uusi ravintola. Meikkitaidoistaan tuttu Jere Sivonen tiedetään ympäri Suomen. Nykyään Jereltä tullaan kysymään meikkivinkkejä yöelämässä, ja vapaa-aika on kortilla, mutta se ei haittaa miestä. Ferrarin suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen arvioi tulevaa F1-kisaviikonloppua erilaiseksi.

Petri Kolehmainen on tehnyt ovimiehen töitä jo lähes 20 vuoden ajan. Järjestyksenvalvoja joutuu yöelämässä usein asiakkaan sylkykupiksi, mutta varsinkin nuorten miesten kohellusta pitää myös ymmärtää. Kolehmaisen mukaan hölmöilyt johtuvat yleensä harjoituksen puutteesta. Pitkän uran tehnyt savolainen DJ Anna kertoo, miten yöelämä on muuttunut luvun pitkistä jonoista luvun hittiputkeen.

Joskus DJ on saanut jopa nyrkistä naamaan. Kolme sønderborgilaista yökerhoa vaatii, että kaikkien sisään otettavien asiakkaiden pitää turvallisuussyistä osata tanskaa, englantia tai saksaa.

Poliisin mukaan kokaiinin käyttö on lisääntynyt selvästi pääkaupunkiseudulla. Kokonaisuutena huumetilanne on poliisin mukaan pysynyt viime vuosina vakaana. Ravintolat kamppailevat vähentyneen alkoholimyynnin kanssa. Alan yritykset hakevat uusia tuulia ravintoloihin, sillä varsinkin nuoret kaipaavat monipuolisia virikkeitä.

Monissa ravintoloissa on huomattu, että asiakas kyllästyy ravintolaan entistä nopeammin. Yökerhot profiloituvat nyt entistä tarkemmin eri ikäryhmille. Vaikka esimerkiksi Tampereella yöelämä on vilkasta, ravintoloiden pitää haistella nousussa ja laskussa olevia  trendejä tarkkaan.

Samaan aikaan, kun maahanmuuttajat näkyvät aiempaa enemmän katukuvassa, heihin liittyvät huhut ovat lisääntyneet esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Myös kantaväestön on hyvä tuntea vieraita kulttuureja. Naisten Valmiusliiton järjestämään harjoitukseen Jyväskylän Tikkakoskella osallistuu yli naista eri puolilta Suomea.

Nuorin osallistuja on vuotias, varttunein yli vuotias. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Paikkojen rikkomista, seksiä keskellä katua ja meteliä aamuun asti — Budapestin bilekorttelin asukkaat ovat kyllästyneet sikaileviin turisteihin Vilkas yöelämä lisää kaupungin vetovoimaa ja rauhattomuutta — Amsterdamin yöpormestari kertoo, miten häiriötekijät saadaan kuriin Real life drama -paketti Areenassa Punainen Kukko vaihtaa omistajaa Porissa — ovet pysyvät edelleen auki Tämä on oodi ajoille, jolloin jokailtainen diskomme ei haitannut työelämää Cumulus-hotellien uusi omistaja Scandic ei halua jatkaa sen toimintaa.

Tyhjiksi jäävien tilojen tuleva käyttötarkoitus on vielä auki. En lähde spekuloimaan vaihtoehdoilla, sanoo Cumuluksen ketjujohtaja Timo Honkala. Scandic Hotels Oy osti Cumulus-hotellit omistaneen Restelin hotelliliiketoiminnan viime vuoden lopussa. Lähes kaikki Restelin pyörittämät, Cumulus-hotellien yhteydessä toimivat Nightlife-ravintolat on ehditty lakkauttaa jo aiemmin. Hämeenlinnan Nightlifen sulkemisen jälkeen jäljellä on enää kaksi, joista kumpikaan ei toimi Nightlife-nimellä.

Myös Rovaniemen Life jatkaa ainakin toistaiseksi, Honkala kertoo. Yökerhobisnes on ollut Suomessa jo pitkään vaikeuksissa, ja paikkoja on lakkautettu ympäri Suomea. Yökerhojen rooli illanvietossa on kutistunut. Asiakkaat saapuvat myöhemmin kuin takavuosina ja ostavat yhä vähemmän juomia. Kaikki Suomen Cumulus-hotellit saatetaan Scandic-brändiin juhannukseen mennessä. Myös Scandicin kanta-asiakaspalvelut ja -edut siirtyvät ketjun uusiin hotelleihin.

Ruotsalainen hotelliketju Scandic laajeni Restel-kaupan myötä Suomessa 15 uudelle paikkakunnalle ja toimii nyt 31 paikkakunnalla. Katumajärveen on päässyt vuotamaan alustavan arvion mukaan jopa kuutiota jätevettä. Vuoto huomattiin sunnuntaina, kun paikalla käynyt mökkiläinen havaitsi Katumajärven rannassa kulkevassa jätevesien viettoviemärissä tukoksen.

Kaikkia näkemisen arvoisia luontokohteita ei tiedä kukaan. Eivät niiden lähellä asuvat paikalliset ihmiset, ulkopaikkakuntalaisista ja turisteista puhumattakaan. Hamkissa tästä totuudesta syntyi idea Instagram-kuvakisasta. Ei nyt ihan taivaalle kurkotteleva Tampere sentään, mutta Hämeenlinnan keskusta saattaa näyttää tulevaisuudessa hyvin erilaiselta kuin nykyään.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *