Seksi pano www com

seksi pano www  com

Kaikki käyttävät siellä hissiä ja siksi luulimme, ettei ketään kulje portaissa. Paitsi ne kolme nuorta, jotka juoksivat meidän ohi kilpaa. Ei haitannut tahtia menivät niin vikkelään ohi. Oli elämäni yksi parhaista sessioista, muistelee eräs. Toinen taas otti pienet painit hautausmaalla. Yö oli pimeä ja sitä mursivat keltaiset lyhtyjen valot. Muistan, kuinka avonainen hauta höyrysi yöllä, ja se vähän pelotti.

Melkein poikanen olin silloin vielä, ja nuori nainen kävi aivan kuumana. Hänen rintansa olivat isot ja pehmeät. Himo ei katso aikaa ei paikkaa, kuten tämä armeijavuosia muisteleva lukija, joka sekstaili lumihangessa armeijan iltalomalla luvulla. Jos sie tyttö muistat ja luet tämän, ni terveisii. Kutsuit minua joululomille kotiisi. Oli mentävä omaan kotiin. Katso 25 paikkaa lisää, joissa suomalaiset ovat rakastelleet! Hirvi, tuo Amorin apulainen.

Eräs lukijamme keksi hirvestyskopissa parempaa tekemistä. Finlandiatalon seinä on nähnyt myös rakkauden tekoja. Lehmän lempeiden silmien alla kelpaa keinahdella. Loppulta hän sai minut asentoon, missä ei enää pystynyt vastustelamaan ja pani kovaa. Pikainen pano itsessään oli, mutta "esileikki" kesti yli puoli tuntia.

Panin viime kesänä rakasta naistani kello viidestä illalla kello seitsemään aamulla. Lopussa piti jo panna aivan kamalan rajusti, kuin leijona, jotta sai laukastua. Se oli rajuin ja härskein yö kaikenkaikkiaan!!! Minulla oli kolme naista sängyssä ja panin kaikkia vuorotellen se oli kivaa - erittäin kivaa.

Laivalla samassa hytissä kuin miehen vanhemmat. Vanhemmat nukkuivat alasängyissä, minä ja mies kiipesimme samaan yläsänkyyn. Aluksi mies hieroi sormilla ja kun sain orgasmin oli todella vaikeaa olla hiljaa. Tämän jälkeen runkkasin miestä mahdollisimman huomaamattomasti kunnes hän yllättäen tuli mun päälleni ja alkoi panemaan hiljaa Olin siinä tilanteessa niin kuumana etten edes käyttänyt järkeä vaan olin heti menossa mukana.

Aamulla toivoin ja toivon edelleen että miehen vanhemmat nukkuivat sen koko yön sikeästi. Irstain kokemus oli kinky-tapahtuman jatkoilla, jossa noin 24 miestä ja 3 naista järjesti orgiat. Välineitä oli vaikka muille jakaa ja puvut olivat tuhmia. Miehet tulivat kaikki kerran, osa kahdesta, osa jopa neljästi. Isoin muna oli ainakin 26 cm. Aina kannattaa rakastua ja sallittua on missä vaan. Huomenta, siisti perusmies, jolla juttu luisti ja huomioi minut kauniisti ja hellästi.

Ei katsonut kelloa ja osasi nostaa itsetuntoani. Omaan äijään väsynyt 8. Halpa sijoitus, jos tämän hiilloksen saa henkiin. Itse olen ollut nykyisessä parisuhteessa yli 5 vuotta, ja siinä on kyllä seksi vaan parantunut vuosien saatossa.

Mies on paljon kysellyt mistä pidän, ja työpaikallaan kuullut alan konkareilta juttuja miten naisten kanssa leikitään, että oppia ikä kaikki ;. Oliko esim tosi paksu? Vastaavat miehet ei löydy miltään muulta sivustolta ja livestä puhumattakaan, siskot aika on meidän,,,,, Jatta. Uskon, että ihmisyys voittaa ja silloin ykshailee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nämä ihmiset ihka aitoja itsenäisiä, hyvä niin. Jumalainen mies kuvassa, Kris on Suomen nr! Moni kertatoisensa jälkeen uudelleen, luultavasti Pohjoismaiden makein miesescortti puoliksi baski, puoliksi suomalainen, asunut puolet elämästään New Yorkissa. Siis a real American gigolo.

Makaavat vain asennossa A tai B ja odottavat mieheltä viiden tähden palvelua. He ovat varmoja ja kantavat naisellisuutensa upeasti. Noora K, Cambridge Tallissa jatkuvasti 50 vuotiaita naisia kullia kyttäämässä, kun ei kukaan kotona saa niin pitää jakaa baarissa.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Elämäni paras pano ; Voi että mulla oli eilen ihanaa.. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Mistä tänä päivänä saa vanhaa naista?? Heips, Olen 36vuotias mies ja haluaisin löytää seksiseuraa itseäni selvästi vanhemmasta naisesta. Ennen löytyi netistä seuraa helposti, mutta nykyään tuntuu, kuin siellä olisi pelkkää maksullista seuraa. Kaikkia lähteitä en pysty käyttämään, kuten Tinderiä, sillä olen varattu.

Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Elämäni paras pano ; Elämäni paras pano ; -tyydytettynainen- Voi että mulla oli eilen ihanaa.. Lähettiin yöllä baarista sen kämpille. Yleensä en helposti saa orgasmia humalassa mutta tää mies sai mut tuleen kaks kertaa..

Oli valmiina heti aamusta. Pantiin kaks kertaa ja sitten se vielä otti suihin.. Kyllä siinä sai hyvillä mielin lähtee kotiin.. Siis seksi oli niin taivaallista. Kuvaile miltä tuntuu laueta pimppaan Otsikko riittänee. Hienoa, että kokemusta aletaan arvostamaan seksinkin alalla, olisipa työelämässä samoin.

Vanha pukki osaa hoitaa hommat, mikä ihme tuo on. Tässähän oli taas yksi vanhemman miehen kirjoittama itsetunnonkohotusviesti. Tätä ei takuulla ole nainen kirjoittanut! Ei kannattaisi nauraa, voi pilkka osua omaan nilkkaan.

Oletkohan itse ihan kakara, koska vanhemman miehen kokemus ei ole vain fyysisessä mielessä taidollista, vaan siinä on ennen kaikkea kysymys elämäntaidoista ja kyvystä ottaa nainen huomioon kaikin puolin. Lopputuloksena kun on useinkin moninkertaisissa jälkiorgasmeissa ynisevä, täydellisesti tyydytetty nainen eikä puoliksi tai täysin tyydyttämättä jäänyt nainen jonkun osaamattoman ja itsekkään nulikan jäljiltä.

Suoraan reikään ja muutama minuutti hirveätä rynkytystä ja se on siinä ennen kuin nainen on edes lämmennyt. Voihan nulikka leuhkia sillä, että pystyy tunnin päästä tekemään saman uudestaan, mutta se ei korvaa sitä, että vanhempi mies kestää koko sen tunnin, ehkä toisenkin ennen kuin tulee ja koko aika on naiselle yhtä hekumaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kuinka saamme enään kokeineita "vanhuksia" lisää, kun kaikki naiset panevat vanhempia miehiä. Nuoremmat jäävät ilman kokemusta..

Onhan se selvä ja tunnettu juttu, että nuoret miehet tykkää opetella jutut meidän vanhempien naisten kanssa. Se vaan on joskus niin tylsää kun aina pitää ymmärtää ja opastaa.

Toisaalta voimme kouluttaa siinä itselle oman poikapalvelijan - juuri minun henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin. Mistä ope Jyväskylästä pokasit tollaisen miehen?

Kyllä vaan, netistä, sivusto on www. Kiitos kysymästä, voimme kenties joskus mennä yhdessä seikkailuihin. Kysyt periaatteesta, ok hommatoimiin niin, että varaa heidän listoiltaan henkilön, joka sinua kiinnostaa.

Missään nimessä ei mennä suoraan asiaan, koska en oikein usko tai tiedänkin että miehet eivät halua kertoa yhtiön työntekijöille mistään seksijutuista. Yhtiö ei peri palkkiota naimisesta, eikä pidä listoillaan miehiä, jotka myyvät seksiä.

Heille business on vain ainoastaan seuran myynti ja miehille potkut, jos jäävät muusta kiinni. Miesten omalla ajalla, esim kahvihetken, lounaan jälkeen is none of their BusinesS. Siinä voit mittailla miehen, lyödä asiat lukkoon ja välttää sen sian säkistä. Vaihtaisin mielelläni sun kanssa kokemuksia, mutta mieluimmin yksityismeilillä. D varsinkaan kun se mies josta kirjotin ei ollu kuitenkaan mikään ikäloppu vaan nelikymppinen, eli mun mielestä mies parhaassa iässä: Miehet myös selvinpäin ja keskimääräistä komeampia ja paremmin varustelluja, eihän missikisoihinkaa vaatimattoman näköiset mitättömyydet haeudu.

Niin ja kiitos www. Yleensä on niin että ne komat saa keneltä vaan ja koska vaan. Eli ei toisen tarpeet ole se pääasia. Itse en ole komea, tavallistakin tavallisempi, mutta jo aikuinen, paljon kokenut mies, joka osaa nauttia siitä että saa toisen nauttimaan. Sellaista seksiä en ole koskaan kokenut. Minä, reilu viisikymppinen nainen, ravintolaillan päätteeksi ja selvinpäin, päädyin itseäni huomattavasti nuoremman miehen kanssa sänkyyn. Kyse oli pelkästä seksistä, mutta hykerryttää vieläkin.

Elämäni ensimmäinen orgasmi yli vuotiaana! Kohtuni oli juuri poistettu runsaiden vuotojen takia, kumppani oli uusi ja vapaus sekä into harrastaa seksiä monta kertaa päivässä.

Ei sitä kauan kestänyt, tietenkään, mutta vasta silloin ymmärsin, mitä orgasmi oikeasti on. En ole saanut orgasmia juurikaan yhdynnässä, mutta nykyinen kumppanini antaa sen minulle suullaan ja kielellään. Olin jo vuotias viiden lapsen äiti, kun tapasin "viimeisen" mieheni. En voinut kuvitellakaan, minkälaista seksielämä voisi olla. Olin eronnut ja muutaman miehen kanssa ollutkin, mutta hän vasta löysi sen puhutun g-pisteen!

Vasta sen ikäisenä minulta hävisi kaikki esteet. Ensimmäinen aviomies ei viitsinyt paneutua. Alkukokemukset uuden kumppanin kanssa, kun kaikki oli uutta ja kiehtovaa, eikä minulla ollut ollut seksielämää toisen kanssa kahteenkymmeneen vuoteen.

Rakastuminen vuotiaana oli huumaavaa. Lyhyt rakkaustarina viriliin vuotiaaseen. Valitettavasti pidin kymmenen vuoden ikäeroa liian suurena ja lopetin suhteen kolmen kuukauden kuluttua. Kun täytin 45, lähdimme soutelemaan mökillä. Menimme saareen, harrastimme seksiä pitkään ja hartaasti, ja sain suurimman orgasmini mitä koskaan Toivottavasti naapurit eivät kuulleet!

Purjehtiessa keskellä suurta selkää annoin suuseksiä miehelleni. Ympärillämme oli pelkkää ulappaa. Seuraavana kesänä hankimme tuulisuojat.

Ihanalla kuumalla sileällä rantakalliolla saaristomerellä lintujen laulaessa ja laineiden liplattaessa, ilman pelkoa, että joku tulisi tai näkisi. Ei ollut kiirettä eikä arjen velvoitteita, vain me kaksi yhdessä ja onnellisina. Edellisessä suhteessani, avioliitossa, olimme autolla tulossa sukulaisistani. Oli kuuma kesäilta ja ajelimme niitä näitä jutellen kotiin päin. Mieheni sipaisi reittäni ja vilkaisi silmiini, muuta ei sitten tarvittu.

Pyysin, että heti kun tulee sopiva pysähdyspaikka, auto seis ja me metsään. Autossa oli jokin peitto ja sen kanssa juoksimme näköetäisyydelle. Mikä huikea rakastelu, sääsket inisi korvanjuuressa, mutta se ei haitannut.

Vakituisen miesystävän saaressa kalliolla patjan päällä, kymmeniä kynttilöitä ympärillä. Utelias naapurisaaren asukas kiersi moottoriveneellään niin läheltä rantaa, että osa kynttilöistä sammui. Se oli jotain unohtumatonta, tapahtui noin kymmenen vuotta sitten elokuisena kuutamoyönä Saimaalla. Pienellä kesämökillä on ollut paljon ihmisiä eikä voi harrastaa seksiä. Piti lähteä miehen kanssa vedenhakumatkalle tai muille asioille että saimme seksiä.

Kaivolla polun varressa makasimme mättäällä ja miehen toinen jalka oli kusiaispesässä. Toisella kertaa pysäytimme auton metsätiellä ja harrastimme seksiä takakontissa, se oli aika hankalaa mutta auttoi suurimpaan himoon. Marjametsässä hyttysten ja muurahaisten seurassa.

Pientä kiinni jäämisen pelkoa ja jännitystä siinä oli, mutta se oli mahtava tilanteen sallima kokemus. Olemme usein harrastaneet vastaavaa. Seksiä spontaanisti iltakävelyllä vuoriston metsässä, seisten puuta vasten.

Keskustelin ravintolassa kahden, konferenssimatkalla olleen miehen kanssa asiallisesti, ilman mitään taka-ajatuksia. Valomerkki tuli kesken keskustelumme, joten lähdimme kolmistaan jatkamaan toisen herran huoneeseen. Noin tuntia myöhemmin toinen herroista tuli luokseni ja alkoi suudella sekä riisua minua.

Hän pyysi minua kertomaan, jos haluan hänen lopettavan. En halunnut, vaan päädyin molempien kanssa sänkyyn. Uuden kumppanin kanssa etsimme kutupaikkaa.

Kun löysimme sen, niin vieras mies katsoi autoon sisälle juuri touhutessamme. Ensimmäinen orgasmiin johtanut suuseksikokemus Los Angelesin keskustan hotellissa työtoverin kanssa. It blew my mind. Viinijuhlilla tapasin mukavan miehen ja lähdimme minä, mieheni ja hän yhdessä harrastamaan seksiä.

Seksikokemukseni parhaan ystävättäreni kanssa. Olimme kaksin heillä ja kokemus oli ainutlaatuinen ja kiihottava. Pitkään minua "vongannut" mies alkoikin vähitellen kiinnostaa minua. Ennen kuin päädyimme seksiä harrastamaan, oli "kiihkoni" kasvanut melkoisesti.

Se tapahtui sitten lyhyen baari-illan jälkeen myrskyisenä yönä työmatkalla Kaukoidässä. Ratkaiseva tekijä hyvälle seksille oli varmaan se odotus.

Mies oli myös hyvin seksuaalinen ja hyvin taitava. Myöhemmin kuulin, että olin hänen viimeinen naisensa. Biseksuaalista tuli sittemmin täyshomo. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä.

Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa. Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä. Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille.

Se tapahtui sitten lyhyen baari-illan jälkeen myrskyisenä yönä työmatkalla Kaukoidässä. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Päänahan viilentämistä on käytetty Euroopassa jo pitkään, mutta Yhdysvalloissa on odotettu tarkempia tutkimustuloksia menetelmän tehosta ja. Suoraan reikään ja muutama minuutti hirveätä rynkytystä ja se on siinä ennen kuin nainen on edes lämmennyt. Suomenlinnan tykki kesti hyvin lemmenleikit. Pitkään minua "vongannut" mies alkoikin vähitellen kiinnostaa minua.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *