Liian nopea laukeaminen iso pillu

liian nopea laukeaminen iso pillu

Usein vaimo vielä pyytää panemaan nopealla tahdilla ja alta aikayksikön mälli lähtee. Joskus pannaan viimeiseksi takaapäin, kun ollaan molemmat hilkulla. Miehen pitäisi tajuta kontrolloida hieman. Jos laukeamassa, niin vetää hetkeksi ulos, ja vaikka sivelee silloin vartaloa, tissejä, puristelee pakaroita, hinkkaa pillua tms.

Sit pian takas sisälle. Tarpeeksi jatkaa tuota saattaa saavuttaa tilan, että pikalaukeamisen tarve katoaa, ja voi jatkaa paremmin pysähtelemättä. Ja, jos kerta itsekin nautit takaapäin panosta, ja tykkäät pidemmän päälle, niin kannattaa kannustaa hieman miestä hidastamaan tahtia, ja kokeilemaan asiaa. Jalat levälleen vaan enemmän niin oo pimppa niin tiukka joten mieskin kestää: Vastaa alkuperäiseen viestiin Takaapäin laukeaa liian nopeasti.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Oletko varma, että haluat jatkaa? Mielessä alkaa pyöriä kivoja ajatuksia kuten "mikä mussa on vikana", "onko mulla liian löysä pillu", "vitsi se ei keksi ees yhtään seksifantasiaa, mikä peittäisi karmean todellisuuden sen verran että päästäis tästä jyystämisestä" jne. Sitten tulee mieleen mitä kaupasta pitäis ostaa, mitähän ruokaa laittais huomenna jne. Siinä kohtaa alkaa jo hikeä pukkaamaan otsalta, koska tajuaa että ei kai rakkauselämän tälläistä pitänyt olla.

Missä on läheisyys ja hellyys, miksi mie aattelen kauppalistaa, mikä mussa on vikana!?! Oi ei, paljon esileikkiä, alkaen pikku huomaavaisuuksista ja päättyen kunnon nopeaan panoon.

Oma vinkkini "liian aikaiseen" laukeamiseen: Pöly on kyllä hyvä myöskin. Kauppalistan ja muiden arkihommien miettiminen on ihan peruskauraa, ainaki sillon kun homma alkaa puuduttaa.

Ajatus alkaa vaeltaa ihan muissa jutuissa, mut siitä voi sanoa ukolle et nyt ajatus karkaa. Meillä mies ajattelee yhtä tiettyä naista ;. Kyllä miehelläkin nahka alkaa arastaa samaan tapaan, mutta se tekee siitä nautinnollisempaa tiettyyn rajaan. Ongelma voi myös korjautua hiemen ajan kanssa. Miehiä on kyllä erilaisia Lopeta se pillulla supisteleminen niin sekin auttaa.

Niin, mies kyllä sanoo että olen niin kiihottava ja tiukka, mutta se ei oikeastaan kauheasti lohduta minua kun oma nautinto jää kokematta.

Uskoisin että mies haluaa myös minun nautintoa, on vaan eri asia miten asiasta nyt pystyisin puhumaan syyllistämättä miestä Eikö teillä ole esileikkiä niin että sinä laukeat jo esileikin aikana. Sekäänkö ei lohduta sinun halujasi? On esileikkiä, joka on kiihottavaa mutta niinkuin sanoin aiemmin, saan nautinnollisimmam orgasmin yhdynnässä. Nautin myös itse yhdynnästä, se on minulle tärkeä osa seksiä. Joten rehellisesti en voi sanoa että seksi on tyydyttävää jos yhdyntä kestää vain minuutin.

Mitään tuntien jyystöä en tarvitse, mutta silti Mullakin on omia juttuja joita en saa oikeen toteutettua. Myyttinen ”jarru”-kiisseli leviää Suomen armeijan ulkopuolelle? Meillä jos on vähänkään pidempi tauko, niin mies on tosi herkillä ettei tule heti.

Siksi kunnon esileikki ja lämmittelyt, niin että minä saan suunnilleen heti, kun yhdyntään aletaan. Seksiä kun on joka toinen päivä suunnilleen, niin ei ole liian lyhyen keston kanssa ongelmaa.

: Liian nopea laukeaminen iso pillu

Liian nopea laukeaminen iso pillu Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voiko miestä mitenkään treenata että hän jaksaisi takaapäin pidenpään? Viestiketju osiossa ' Seksi 'käynnistäjänä voi elämä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Miehiä on kyllä erilaisia Se oli vaa niinku lopetti yhtäkkiä.
Girl to girl sex video iso mulkku pillussa Hevostalli net foorumi kirjeenvaihto
Alastonsuomi seinäjoki ilmaiseksi pornoa Massage sexy nuru massage gallery
Aaaarg" josta ainakin tietää Olen usein päällä, joten en huomaa siitä, kun mies lopettaa. Lienee meidän miesten aivoissa hyvin syvällä tuo juttu. Minun avovaimo sanoi kerran että olen huonoin rakastelija mitä hänellä on seksiblogi ilmainen seksi ollut. Viestiketju osiossa ' Seksi 'käynnistäjänä voi elämä. Tämän jälkeen heppi seisoo edelleen kovana mutta ei ole aivan yhtä kosketusherkkä. Ja silloin, kun on viitsinyt, ei kumpikaan ole ajatellut kelloa, menikö tunti vai kaksi, on ihmetelty. Usein vaimo vielä pyytää panemaan nopealla tahdilla ja alta aikayksikön mälli lähtee. liian nopea laukeaminen iso pillu

Liian nopea laukeaminen iso pillu -

On myös kokemus siitä, että mies joka on runkannut paljon, ei tahtonut laueta millään yhdynnässä. Joillakin kerroilla en välttämättä osaa päätellä etukäteen hetkeä, vaan saatan miettiä, että eikö se nyt vois jo tulla tai että onko se jotenkin turtunut, kun ei vieläkään tule. Voit myös siirtyä Suomi Sytostaatit ja seksuaalinen halu. Miehiä on kyllä erilaisia Hyvä jos kestää ensimmäisellä kerralla sitäkään.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *