Hikinen vittu on saatanan kuuma miltä anaaliseksi tuntuu

Kutiaapi häpykieli pikkuneidin tekee mieli setä antaa kyrvän suuhun tyttö ihastuu lemmenluuhun setä kieltä pillussa käyttää tytön hartaan toiveen täyttää. Hannu vanha hippiletti, huomas että panetti. Sitoi Aku Ankan puuhun, pani perseeseen ja suuhun. Stoorin opetus lienee vainen, Hannu onkin ruotsalainen. Ota heti yhteys testaaja Göraniin!! Sä annoit väliin huulien,tunsin saavani kokonaan sen.

Mä yskin ähkin punastuin ja melkein siihen tukehduin. Pano Meritassa vai kaksi Aktia pankissa Ei niin usein, ei niin syvälle vaikka se tuntuukin niin helvetin hyvälle. Kaksi sen keksi mitä on seksi, sänky taikka puska aina sama tuska, joten miten ois? Rannalla me maattiin, vaatteet oli heitetty paattiin. Alla poltti kuuma hiekka, kyrpä seisoi niinkuin miekka.

Napa vasten napaa, käsi vittua tapaa. Perse laski, perse nousi, kaislikossa sorsa sousi.. Kanttori on melkoinen heppu,kiinteä on soittaja sedän peppu.

Näppylöitä siellä täällä,kyrvän alla kyrvän päällä. Tahtoisitko suuhusi sen,ison kikkelin limaisen. Pieni paneva piru on päässyt karkaamaan kakolan nynfo-osastolta ja seuraa tätä viestiä mälli suupielessä. Jos et halua joutua köyrinnän kohteeksi pistä kiertämään! Mikä on maailman huonoin leffateatteri? Vain yksi seisomapaikka, kassit täytyy jättää ulkopuolelle ja värifilmikin tulee vain kerran kuussa. Terveisiä perseestä siat voi hyvin!

Sinunlaisten tyhmien viestinlähettäjien pitäisi tyytyä bussikyytiin Minua halutti, tahdoin tehdä sen. Menin Esson nurkalle, avasin vetoketjun, otin sen esille, ravistelin sitä.

Lähetä eteenpäin, tai sinusta tulee impotentti! Olen GSM-olio, rakastelen juuri silmiesi kanssa. Hymysi kertoo, että nautit. Olet raskaana lähetä lapsemme eteenpäin.

Isä meni hampuriin ja äiti lähti tanskaan, pysy poika kotona ja vedä poika hanskaan Lumikki on saanut potkut Disneyn studiolta! Hänet yllätettiin istumasta hajareisin pinoccion nenän päältä huutamassa: Hevosen vehkeet,kumitehtaan johtajan poika ja pupun tahti! Lähetä viesti kahdelle niin tapaat unelmiesi miehen Ottakaa yhteyttä Auroran sairaalaan sukupuolitautien poliklinikkaan mahdollisen kuppatartunnan johdosta.

Katsoi illan tähteä,tahtoi naimaan lähteä. Jos aktiivinen nainti tapahtuu 2 kertaa viikossa 30 vuoden ajan,saa nainen sisäänsä litraa spermaa! Masokisti luonteinen vatupassi homo sujauttaa sukkelan sauvansa sinun söpöön pikku Anneliisi.

Pelasta Anneliisi tuskainen tulevaisuus lähettämällä tämä 2: Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää! Tääla yks transumakari viropoik Raul. Mine hakumapääl toveri sexualis rynkytyksis! Ole takapuol törröksis ni ma sul krooni! Talossa annan, autossa en,auto on pieni,tiedäthän sen? Markasta annan pennistä en,penni on pieni,tiedäthän sen? Muille annan,sulle en,sulla on liian pieni,tiedäthän sen! Sua naisin jos saisin sitä kovasti haluaisin.

Katsoit rahapussia - EI ollut varaa nussia. Vedit käteen, vedit toiseen. Onhan sulla varaa moiseen Waka Wanha Wäinämöinen, kalun kauhean kantaja, pani päivän, pani toisen, kuksi kohta kolmannenkin. Hiki wirtas, wittu haisi, minkä sille impi taisi. Elä, elä ennee seli-paatissa! Osta sie oma venhe ja paatti heiluu ja vesi väreilee jälleen Sinut on valittu Korean sirkuksen naarasnorsun römpsänrasvaajaksi ja urosnorsun kullinkuluttajaksi.

Jos et halua lähteä,lähetä työpaikka ilmoitus eteenpäin! Minulla on kuvia, joissa sinä harrastat seksiä pikkupossujen kanssa. Lähetä tämä kahdelle ja syö 10 nallekarkkia tai näytän kuvat rakastetullesi. Hittuu tittuu piru meni vittuun helvetin pienestä reiästä ja heitteli sielä keihästä ja huuteli persereiästä, onko kukaan nähny mun keihästä!? Mies kylvi naisen vakoon, työnsi aisan tiukkaan rakoon.

Jätti kuonat sisään akan, vitun pohjaan siemensakan. Pussit tyhjinä heti terskan tuppeen veti. En ole yhtä kaunis kuin Linda Lampenius, en yhtä ruskea kuin Naomi Cambell, en yhtä muodokas kuin Pamela Andersson, mutta nuolen kuin Lassie!

Bää bää vita lamm, vill du ha en knull? Ja-ja kära barn, jag tar munnen full. Kuk till syster och kassar till moster och allt som blir kvar brodern min kan ha! Oli kokemus tytölle uusi,seisoi vieressä kanki kuin kuusi, tyttö kivusta kivahti kun kanki sisälle livahti.

Väinämöinen muorin laverille levitti,pallit pontevasti paljasti,syöksi kullinsa kamalan uumenihin uikuttavan, nartun naitavan napahan. Nainen tarvitsee elääkseen neljä eläintä: Forget the name, let's play the game??? Sinut on valittu intialaisen norsun kullinpesijäksi! Ota yhteys Khalid al-Shiskebabiin ja lähetä hänelle mk: Muumipeikko pikku myy, peiton alla lisään tyy, lapset lentää silmille, tää täytyy saada filmille!

Miksi polkypyora on parempi kuin nainen? Vaikka polkupyoraa polkee kunka paljon tahansa se ei tule raskaaksi kuin ylamaessa! Mies meni raveihin takapenkille istumaan, muttei nähnyt sieltä hevon vittua.

Etupenkkeihin siirryttyään huomasi näkevänsä sieltä vitun hyvin. Osta natsi raksuja, sisällä vekkuli juutalainen. Pull the trigger, shoot a nigger,have some fun, kill another one, be a man, join the clan Tilu lilu littuun , piru lens vituun sangen pienestä reijästä. Minä olen tansaanian neekeri jumala ja kaikkivaltias!!

Lähetä tämä viesti kahdelle tai tuomitsen sinut loppuelämäksesi Neekerin perseen nuolijaksi Ihailen muotojasi , suutelen kaulaasi , nuolen kirkasta nestettä reiästäsi ,oma ,rakas ,ihana Kossupulloni! Olet nähnyt unta suklaavanukkaan syömisestä. Herätessäsi huomaat, että perseessäsi on lusikka.

Naida tahdon sua aina, jos käy niin alotan jo lauantaina. Raskaudenaikainen verenvuoto Vauva Raskaus ja synnytys koettelevat seksieläm Seksi synnytyksen jälkeen ei ole kuitenkaan kiinni vain paikoista ja tekniikoista. RFSU is available in the following language versions, see below for content featured on respective version.

Raskaus - nämä oireet paljastavat - Terveys - Ilta-Sanomat Seksi ei tee kipeää. Mistä voi johtua verenvuoto seksin aikana?

Valitse Kysymykset ja vastaukset -valikosta vasemmassa reunassa , tai valitse Keskustelu - Tohtori. Noin 25 prosenttia odottajista havaitsee alkuraskauden aikana ruskeata ja niukkaa verenvuotoa, joka ajoittuu usein päiviin, kun.

Kyseessä oleva verenvuoto saattaa olla oire hyvälaatuisesta kasvaimesta tai polyypista, Seksi ja parisuhde. Nyrkkeilyottelu vaihtuu nopeasti kreikkalais-roomalaiseksi painiksi ja yhtäkkiä Goljatti istuu hajareisin Taiston päällä puristaen kurkusta sen verran voimallisesti, että kasvojen väritys alkaa muuttuu harmaansiniseksi. Kuristajan kaveripiiri estää muiden väliinmenon, ja juuri kun tilanne alkaa vaikuttaa oikeasti uhkaavalta, paikalle pärähtää poliisipartio erotuomarin virkaa tekemään.

Verta naamastaan valuttava tappelupukari katoaa paikalta vielä nopeammin kuin oli ilmestynyt, ja hetkessä pystyyn tokeneva Taisto esitelmöi virkavallalle hyväntuulisesti katujen lain oikeaoppisesta täytäntöönpanosta. Juhlatilaksi varatussa ravintolassa Taiston käytös saa heti pikaisen tuomion moisesta törttöilystä silmin nähden ärsyyntyneeltä Villeltä.

Villellä on selkeästi halu pitää fanilauman käytös kurissa ja hän tyrmää huliganismia sivuavat kysymykseni, ennen kuin olen ehtinyt yhtään edes esittää. Sen on todennu asiaa tutkineet poliisitkin. Se jos me poltetaan soihtuja tuolla kentän laidassa ei ole mitään huliganismia.

Se vaan luo tunnelmaa, eikä siitä ole kenellekään mitään haittaa. Siellä tuli jo matsin aikana joillakin kränää järjestysmiesten kanssa, kun ne tuli huutelemaan, että miltäs tuntuu mennä divariin. Ja kun tahallaan ärsytettiin, niin sitten siellä tuli sen pelin jälkeen vähän painimista. Ja samat iltapäivälehtien toimittajat, jotka pauhasivat välikohtauksesta dramaattisin sanankääntein, olivat seuraavassa hetkessä ylistämässä HPK: Siellä on jokaisen matsin jälkeen päähänlyöntikilpailuja, mutta ei se tunnu kiinnostavan ketään.

Ja onhan jo aikaisemminkin ollut niiden kanssa pientä kränää. Meidän homma on tukea Jokereita niin hyvin kuin me osataan, eikä väkivalta kuulu siihen. Kipaisen hakemassa muistiinpanovälineitä kulman takaa, mutta kun palaan muutaman minuutin kuluttua takaisin, ravintolaan sisään pääseminen osoittautuu mahdottomaksi.

Tummaihoinen tarjoilija retuuttaa omasta pullosta juonutta jokerifania pihamaalle ja tulee samalla käynnistäneeksi nopeasti käsistä riistäytyvän kaoottisen ketjureaktion.

Ilmeisesti järjestyksenpitoon apuaan tarjoavat terassiasiakkaat sekaantuvat käsikähmään ja se saa puolestaan muut paikalle osuvat jokerifanit tulistumaan. Hetkessä koko piha on täynnä huutavia, kiroilevia ja toisiaan nyrkeillä paukuttavia miehiä.

Kaikki paikalle eksyneet tuntuvat liittyvän mukaan rähinään, ja tyhjä katu kaikuu särkyvän lasin ja selkäpiitä kylmäävän mäiskeen voimasta. Terassille tien toiselle puolelle kerääntyy sekalainen katsomo hurraamaan absurdille voimainkoitokselle, jossa kaikki lyövät kaikkia, eikä kellään tunnu olevan käsitystä, mistä koko kahakassa on alun perinkään kysymys. Tilanne rauhoittuu vasta, kun ulkopuolisena paikallisvahvistuksena mukaan loikannut kaljupäinen korsto makaa liikkumattomana maassa.

Veri vuotaa takaraivosta raitiovaukiskoille ja ympärille kerääntyy ohikulkijoita kauhistelemaan syntynyttä sotkua. Vaikkei voimainkoitokseen ottanut osaa kuin kourallinen Jokereiden voittoa juhlineesta asiakaskunnasta, häädetään heistä loputkin ravintolan alakerrasta samaan aikaan kun ambulanssi korjaa haavoittuneen sotatantereelta. Jo edellisen katukahakan yhteydessä tutuksi tullut poliisipartio kuulustelee silminnäkijöitä ja pari muuta kaahailee ympäristössä jahdaten paikalta paenneita.

Yksi poika on napattu jo käsirautoihin poliisiauton takapenkille. Lyhyehkön harhailun jälkeen havaitsen läheisen ravintolan ikkunasta tutun näköistä porukkaa. Soitan Taistolle ja kyselen, missä loppuosa ihmisistä luuraa, mutta saankin korvan täydeltä ohjeita muistitietojen deletoinnista. Ehdotan, että asiasta keskustellaan lisää, kun promillet ovat laskeneet alle neljän. Hetken kuluttua Taisto, Ville ja muut vielä pelikuntoiset kerääntyvät paikalle. Sattuneesta välikohtauksesta esitetään loputtomasti toistensa kanssa ristiriidassa olevia teorioita ja maansa myyneen näköisenä kaljaa hörppivän Villen silmät sojottavat jo sen verran sekavina eri suuntiin, että arvelen olevan järkevää siirtää haastattelun loppuosan tekeminen seuraavaan päivään.

Bileet näyttävät muutenkin lähentelevän loppuaan. Kuitenkin kun yritän poistua paikalta, Taisto rynnii perään ja retuuttaa hihasta minut takaisin kohti ravintolaa. Tule nyt tuonne selvittämään tää homma. Hetken kuvittelen jo joutuvani seuraavaksi itse päähänpaukutuksen kohteeksi, mutta todellisuudessa pöytäseurue ei ole lainkaan aggressiivinen.

Porukan akateemisimmalta vaikuttava osa odottaa vain haastattelun tekemistä loppuun. Ikähaarukka on , eikä meitä yhdistä oikeestaan mikään muu kuin se, että me kannatetaan samaa joukkuetta. Kun tällanen jengi ahtautuu bussiin ja alottaa laulamisen jo monta tuntia ennen ottelun alkua, siinä on sitä meininkiä.

Vieressä istuva poika huomauttaa, että nykyisin bussin sijaan käytetään kylläkin metroa ja koko pöytä hörähtää nauruun. Jossa on ihan pieni ripaus haikeuttakin seassa. Markuksella on selitys valmiina myös siihen, miksi aktiivinen fanikulttuuri nostaa päätään Suomessa vasta nyt. Jo jossain Ruotsissakin joukkueen kannattaminen periytyy isältä pojalle, mutta meillä ollaan oikeestaan nyt vasta tilanteessa, jossa joukkueita aletaan ihan tosissaan kannattaa. Kun satun kysäisemään, miksi joukko on valinnut lajikseen juuri jalkapallon, koko pöytäseurue innostuu henkevähköön hehkutukseen lajin hienouksista.

Se on älykästä ja täynnä pieniä hienoja suorituksia, jotka lajin todellinen tuntija voi tunnistaa ja joista voi nauttia. Tää meidän porukka on harvinaisen asiantuntevaa ja oikeasti tajuaa, mistä koko lajissa on kysymys. Useimmilla on aina ollut joku ulkomainenkin seura, jota on seurannut. Mutta kun Jokerit perustettiin, löytyi vihdoin Suomestakin seura, jota pystyy kannattamaan.

Kokoontuu ennen pelejä Olympiastadionin viereisillä kallioilla. Viime kauden Palloliiton palkitsema kannustajajoukko. Paljon sudeettisavolaisia jäseniä erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Kunniajäsenenä pääministeri Paavo Lipponen. Inter Ultras Inter Turun faniryhmä. Johtohahmonaan seuran omistajan Stefan Håkansin poika Patrick. Jeppis Dynamites Pietarsaarelaisen nousijajoukkue Jaron faniporukka, joka on tuonut katsomoihin iloista rantaruotsalaista kannustuskulttuuria.

Rummuissa Remu Aaltosen veljenpoika. Kauden avausottelussa väitetään faniryhmien välillä olleen ns. Vain yksi urheilulaji kaataa hallituksia, sytyttää sotia ja ruokkii runoilijoita. Listasimme jalkapallon MM-kisojen epätodellisimmat hetket ja kesän MM-turnauksen varmat väriläiskät. Mafian kosto Kolumbialainen Andres Escobar sutaisi vahingossa pallon omaan maaliin Yhdysvaltain MM-kisoissa ottelussa isäntämaata vastaan.

Kolumbia tippui jatkosta ja kymmenen päivää myöhemmin fani teloitti puolustajan yökerhon edessä pumpaten hänen rintaansa 12 luotia. Ampuja huusi jokaisen laukaisen kohdalla "GOL! Murhan syynä uskotaan olleen Kolumbian mafian mahtitappiot vedonlyönnissä. Moottoripyöräilevä maalivahti Escobar maksoi virheestä hengellään, mutta maamies Rene Higuita paistattelee kansallissankarina vaikka mokasi huomattavasti pahemmin Italian MM-kisoissa Lukuisia maaleja tehneen ja maaottelussa Englantia vastaan Jamie Redknappin aivan yläriman alle suuntautuneen kaukolaukauksen pohkeillaan!

Hiquitan bravuureihin kuuluu moottoripyörällä keuliminen sisällä asunnossaan.

Tunsin kuinka Anne varovasti raotti liiviäni enemmän ja enemmän ja kuinka hän poimi sormiinsa vettyneen nännipehmusteeni vetääkseen sen pois. Se ei tehnyt niin kipeää kun olin odottanut, Annen teki kaiken hellästi. Viimein kuulin hänen henkäisevän huojentuneesti ja tunsin kuinka hän rentoutui.

Minäkin rohkaistuin ja käänsin kysyvän katseeni nyt huojentuneesti hymyilevään Anneen, siitä pitelemäänsä pehmusteeseen josta ei tippunut mitään punasta vaan valkoista? Anne piteli edelleen liivini reunaa avoinna ja katsahdin nänniini, se näytti hyvältä ja terveeltä ja kiilteli maidossa!

Tilasi on täysin normaali, joskin harvinainen. Sinä tuotat jo maitoa. Se sana oli mannaa korvilleni, ohimenevä. Olin syvästi huojentunut, ei verta ei syöpää ei mitään, paitsi tila joka sekin oli vain ohimenevä. Hymyilin Annelle helpotuksesta ja hän halasi minua, Annea parempaa terkkaria saa hakea. Juttelimme vielä pitkän tovin, jonka aikana Anne pesi molemmat rintani ja levitti vielä nänneille puuduttavaa voidetta.

Hän valoi minuun taas rohkeutta ja kertoi tilaavansa ajan spesialistille asap, mutta sitä ennen rintani kannattaisi hänen mielestään tyhjentää, se saattaisi auttaa kipuun. Tässä vaiheessa otan kaiken mahdollisen avun kiitollisena vastaan. Niinpä suostuin Annen ehdotukseen ja hän kertoi mitä erilaisia vaihtoehtoja oli tarjolla ja niistä ensimmäinen oli käsin lypsäminen, Anne näyttäisi mallia.

Hän pesi kätensä ja ojensi minulle tukun käsipyyhepaperia ja aloitti. Anne otti toisesta nännistä ja alkoi hiljalleen vedellä sen vartta ja kuinka ollakaan, Annen ja minun riemuksi nänninpäähän kohosi valkoista maitoa.

Anne nuolaisi sormensa puhtaaksi ja sanoi koittavansa toista keinoa. Hän otti samaisen rintani käsiensä väliin ja puristi varovasti, tämä sai aikaan pienen suihkun joka osui suoraan Annea naamaan. Hän ymmärrettävästi säikähti vähän ja minua alkoi naurattamaan maitoni Annen naamalla. Koetin pidätellä naurun tyrskähdyksiä samalla katsoen oliko Anne kovin loukkaantunut.

Ensin hän tietysti oli, vähän, varsinkin kun toinen meinaa ruveta nauramaan, mutta sitten tilanteen koomisuus näyttäytyi hänellekin ja repesimme molemmat nauramaan sydämemme pohjasta. Kyyneleet silmissä naurettuamme Anne pyysi paperia ja kuivasi kasvosta, minä pyyhin silmäni.

Anne kehotti minua pyyhkimään maidon rinnoiltani ja kävi uudestaan työhön. Anne puristi tällä kertaa kovempaa, mutta osasi olla poissa tieltä. Nyt suihku oli kunnollinen, mutta samalla se sattui kovasti. Yritin olla reipas, mutta Anne kyllä näki kun johonkin koskee. Hän meni mietteliääksi ja nousi nopeasti penkomaan kaappejaan. Minä kuivasin rintojani ja lattiaa.

Hän olisi tarvinnut nyt rintapumpun, mutta sellaista ei hänellä ollut. Suuni loksahti ja nyt vuorostaan Anne sai nauraa minun ilmeelleni. Hän poimi rintani käteensä ja varovasti alkoi kääntämään sitä kohti kasvojani. Toisella kädellään hän painoi päätäni kohti rintaa ja nänniä.

En ollut ollenkaan varma, tulisinko pystymään tähän pornosaittien akrobaattisuoritukseen, mutta yllättävän vähän rintaani sattui. Hamusin sen kokonaan suuhuni ja se tuntui paksulta, Anne nyökkäsi hyväksyvästi vieressäni ja hiljaa kehotti minua imemään vähän. Imaisin terävästi ja läpi kropan meni kuuma hulmahdus pilluun asti, kuin sähköisku pitkin selkärankaa.

Taisin hätkähtää hieman ja Annen joutui pitämään päätäni paikoillaan ettei nänni olisi tullut suustani. Imaisin nyt varovaisemmin mutta pidempään ja sain maitoni virtaamaan, saman teki kyllä pilluni.

Suuni täyttyi paksusta ja makeasta maidosta jota välillä happea haukkoen nielin. Veri paukkasi alapäähäni ja oli täysin mahdotonta olla avaamatta reisiä edes vähän. Anne työnsi vapaan kätensä hameeni alle ja hellästi silitteli ja paineli märkiä pikkuhousujani.

Luoja se tuntui hyvältä, ja oikealta. Oman nännin imeminen tuntui jo vaarallisen hyvältä, saatikka sitten kun Anne tulee mukaan. Pidin pienen tauon ja seurasin kuinka Anne painoi kasvonsa pehmeään rintaani ja kielellään ohjasi nännini suuhunsa. Kaikki pienet niskavillat nousivat pystyyn ja sain ihania vilunväreitä jotka tulivat aaltoina uudestaan ja uudestaan.

Housuni olivat litimärät ja me molemmat tunsimme pilluni hajun, en kestäisi enää kauaa. Anne kouri ja tukisti minua hellästi niskasta.

Hän alkoi silmät suljettuina imemään. Näky oli aivan upea, kuten Annen kielikin, joka kiersi ja leikitteli suussaan olevalla nännillä. Hän huomasi, että olin kierroksissa ja katsoi utuisiin silmiini hymyillen, hän nyökkäsi käskevästi kohti suussani olevaa toista rintaan kehottaen minua jatkamaan.

Annen painettua silmänsä kiinni, minäkin tein samoin ja rytmikkäästi imien ja niellen laukesin turvallisesti Annen lämpöiseen syliin. Lopetettuamme luulin siinä menneen ainakin puoli tuntia, mutta yllätyksekseni menikin vain kymmenkunta minuuttia.

Kuuluvasti henkäisten Anne veti ensimmäisenä päänsä pois. Minäkin olin huomannut maidon loppumisen ja kasvot hikisenä nostin pääni. Anne nuoli huuliaan ja poimi kädestäni paperin jolla kuivasi itsensä ja kiiltelevät nisäni. Pistän silti ajan spesialistille, saat siitä tiedon sitten puhelimeesi.

Loppupäivä kuluikin sitten mukavasti, olo oli rento ja huojentunut. Märät pikkupöksyt piti kylläkin heittää roskiin ennen seuraavan tunnin alkua, mutta rintojen tyhjentäminen todella auttoi.

Pari viikkoa odoteltuani sain postista kehotuksen keskussairaalaan, olin huojentunut. Olisikohan tähän saatavilla jotain pillereitä, vai menisikö tila ohi itsekseen tuosta vain? Ilmoitettuna päivänä kävelin sairaalaan ylisuuressa jumpperissani keventynein mielin ja lyhyen tennishameeni helmat iloisesti heilahdellen, pitkät vaaleat hiukseni olin kerännyt donitsille.

Ilmoittauduin tiskillä ja nimeni kuulutettiin melkein heti. Nypin hameenhelmaa hajamielisesti alemmas kun saavuin vastaanottohuoneelle ja painoin nappia. Vihreä valo ja sisään, pieni odotushuone oli tyhjä. Kävin istumaan ja hame nousi mukavasti puristamaan pakaroita.

Huomasin huoneessa valvontakameran joka kääntyi suristen minuun. Ohos ajattelin, onpa täällä suoraa toimintaa! Hetken en oikein tiennyt miten olla, mutta koska ulko-ovi oli lukittuna ja huone oli tyhjä, päätin riisua villapaidan. Alle olin laittanut valkeat, vanhat olkaimettomat suosikkini ja kaduin heti päätöstäni. Kupit olivat käymässä kovin pieniksi ja siksi liivi puristi minulle aivan yber- tissivaon nostaen rintani alkamaan solisluusta, ikään kuin juuri tätä lookkia olisin hakemassa!

Mahdollisimman ohimennen vilkaisin rintojani ja huomasin, että toinen nännipiha näkyi hieman. Nännipihani ovat levossa melko vaaleat, joten koetin uskotella, että kameralla ei näe niin pientä värieroa. Tahtomattani hengitin syvempään, joka tietysti vielä pahensi asiaa. Tunsin tai kuvittelin , kuinka joka henkäyksellä nännini liukuu kupin suojasta enemmän ja enemmän ulos. Nyt, tulisitko aivan kameran eteen, kiitos.

Vai oliko se tahallista? Hitaasti nostin kättäni ja tunsin kuinka hiljalleen rintaa nousi satiinisesta kupista ulos, kuin kohoavaa pullataikinaa. Puristin silmät kiinni ja purin huulta. Tunsin jo tutun nipistyksen nännin puristuessa liivin reuna-nauhaan. Ja niin siinä sitten kävi, juuri ennen kuin käsi oli ylhäällä, nänninpää napsahti reilusti esiin, vetäisten samalla melkein koko nännipihankin mukanaan.

Tunsin viileän ilman, eikä se ainakaan helpottanut asiaa, alapäähäni tulvahti lämpöaalto. Pidä käsivarsi ylhäällä ja koeta rentoutua. Seisoin siinä nännin hiljalleen kovettuessa ja koetin hymyillä kameralle ja kaiken kukkuraksi tunsin alavatsassa tuttua lämpöä. Kamera surisi kun sitä kohdistettiin ja zoomattiin näkymättömien käsien toimesta.

Seisoin yksin huoneessa ja tuijotin punaisena kameraa, kun tohtorin ovi avattiin ja sieltä astahti nopsasti, minua pidempi, valkoiseen hoitajan asuun pukeutunut hoikka, kaunis nuori nainen. Hän sulki oven perässään ja sanaakaan sanomatta asettui seisomaan sivulleni. Hän hymyili minulle kauniisti hieroen käsiinsä tuoksuvaa hoitoainetta. Nielaisin hieman ja huomasin kuinka nainen kiinnostuneena mittaili vaaleaa nänniäni, jonka päähän oli kohonnut muutama rasvainen maitopisara.

Päätään kallistaen hän tarkasteli suuria rintojani, jotka olivat huomattavasti isommat kuin hänellä ja olin näkevinäni pienen hyväksynnän hänen suupielessään. Hän katsoi pitkään suutani ja päätyi silmiini.

Hymyillen hän nyökkäsi tervehdyksensä ja painoi etusormellaan leuastani suuni hieman raolleen. Käyhän se sinulle Elina? Nyökkäsin kameralle ja minun tuli jotenkin kuuma. Nainen tuli minuun aivan kiinni, tunsin kuinka hänen rintansa painuivat minuun ja samassa tunsin kaksi viileää kättä vartalollani.

Naisen kädet lepäsivät kevyesti vatsallani ja olallani josta hän ohjaili minua paremmin kohti kameraa ja viimein vei käteni alas sivulleni. Liisa korjasi karanneet hiussuortuvani korvani taa ja kohotti kasvojani paremmin kohti kameraa.

Välillä hän sipaisi kevyesti sormiensa selällä suupieliäni hymyyn. Mitä olin juuri kuullut? En ymmärtänyt mitään, millainen tarkastus? Apuhoitaja Nyman huomasi tämän ja juoksutti sormensa lohduttavasti kutittamaan vapaata nänniäni ja kertoi toimenpiteestä. Viileät kädet alkoivat liikkumaan vyötäröltä kohti vasenta rintaani. Tavoitettuaan liivini, sormet seisahtuivat odottamaan ohjeita.

Aikaa tuhlaamatta Nyman käänsi maitoisen rintani kämmenilleen. Palleani värisi jännityksestä kun Liisa kosketti huuliani, ohjeistaen minua pitämään ne kosteina. Hän painui kyykyyn ja työnsi kätensä lyhyen hameeni alle, kosteat pöksyni pyöritettiin polville.

On se joskus pienestä kiinni teillä tytöillä: DDD Höpö höpö, kunhan pidät hygieniasta ja muutenkin siististä olemuksesta huolta niin pötkit pitkälle! Ihastuin ensisilmäyksellä ihan hulluna yhteen mieheen jonka olin ensi tavannu netissä, jonka jälkeen tavattiin. Toisella kerralla ku nähtiin, mentiin saunaan ja näin maailman pienimmän katkarapu kikkelin. Mun innostus lopahti niin ku lehmän häntä, oon maailman pinnallisin: Se jätkä oli liian täydellinen.

Hyvännäkönen, treenattu kroppa, osas soittaa ja laulaa, hyvä koulus, mukava ja kiltti kaikkia kohtaan. Tuli niin paha alemmuuskompleksi, että ihastus loppu siihen. Se että se kusi mun päälle kun nukuttiin samassa sängyssä: D Tosi hauskat jutut sillä oli mut se oli joku cm ja ehkä 60kg Jätkä laittoi mut kantamaan kauppakassit, kiilasi liukuportaissa ja lopulta astui mun kantapäille niin, että kenkä putosi, ja jatkoi vaan matkaa todettuaan ensin lakonisesti "hups".

D ihastumiseni esti sen ärsyttävän teennäinen ja vittumainen käytös: Myönnettäköön, olin melko pinnallinen mutta ulkonäkö ei saanut kiinnostumaan. Kalju, ylipainoinen ja huono itsetunto. Ei suostunut ottaa itsetunnon vuoksi edes paitaa päältä, ja kaiken lisäks vielä pienen munansa takia käänsi minut heti alkuun vain ympäri, kesti muutaman minuutin ja se oli siinä. Ollaan vieläkin siis ystäviä, olen nykysin 21 ja nyt on komistunutkin huomattavasti, kiva tukka ja laihtunut 25kg.

DDD niinku jotai 70 ja emmä tiiä jotenki se alko ällöttää. Huomaa taas kuinka pinnallista porukkaa täällä on minuako tarkoitit? Ei omille tunteilleen mitään mahda, jos ei pysty vaan kiinnostumaan. Melkee kaikil on ollu se, et se on ollu liian lyhyt, pienikokonen ja laiha. Hampaat nevaa oli sellaset ku majavalla: Kesällä "seurustelin" erään jätkän kanssa n. Se jätkä oli tosi epätoivonen ja vaikka muutamia kertoja meinasin lopettaa sen jutun, puhu jätkä mut aina ympäri että koitetaan nyt vielä.

Oikeesti mikään siinä jätkässä ei ollu mulle sopivaa. Paljon lyhyempi minusta, olen cm. Vaikka se sano ettei sitä pituusero haittaa, niin en kuitenkaa haluu tuntee itteeni norsuks sellasen senttisen kääpiön vierellä. Sit ekoja kertoja kun pussailtiin, tuntui et sen pojan pitää nuolla mun puol naamaa samalla. Miksi tunkea kieltä mukaan jos ei osaa muutenkaan pussailla??!

Noi pussailut vei kyllä fiilikset kokonaan ja se oli todellinen turn off. Sit todellinen ujous, jos esim kerroin jonkun pitkän jutun ei jätkä saattanut reagoida tarinaani mitenkään. Jätkä oli myöskin vuotias ja asui vielä porukoillansa. Joo, näistä voi päätellä olinko hetkeäkään ihastunut kyseiseen tyyppiin. Yhen jampan sormet haisi juustonaksuilta: Se että henki haisi oikeesti paskalta. Halusin tulla näin kaksi ja puoli vuotta myöhemmin kertomaan, että hän on luopunut crocseista jo aikapäiviä sitten ja käyttää nykyään kenkiä.

Se että ruikutetaan pahasta olosta ja että mikää muu ei auta kuin mä. Mä tarviin semmosen joka pärjää elämässä. Jos sanoo yhdenkin pienen ja viattoman jutun joka mun mielestä on jotenkin tyhmä, lapsellinen, ahdasmielinen, tarpeettoman ilkeä tai junttia ajatusmaailmaa kuvastava: D Joskus ei tarvitse sanoakaan mitään, voi olla joku ele tai jotain.

Ja jos on kännissä, känniset on mun mielestä aina idiootteja enkä osaa pitää niitä puoleensavetävinä vaikka näyttäis joltain Beckhamilta. Oikeestaan voisin kirjottaa kirjan näistä asioista koska tuntuu et kaikissa on jotain minkä takia mua ei vaan vois ikinä kiinnostaa: Törkeä ja sellanen ''ah oon paras'' 3. En ikinä vois kuvitella ihastuvani jätkään jolla sellanen on: D Tai jos on liian naisellinen ja huoliteltu. En tykkää myöskään minkäänlaisista lävistyksistä, eniten ällöttää kaikki venytyshärpäkkeet.

Joku tatuointi voi toisaalta olla ihan kiva: D Ekassa poikaystävässä ongelmaks nous se että se oli hädin tuskin mua pitempi ja hintelä, tuntu että murskaan sen.

DD Jos ärjyy vanhemmilleen kokoajan ja pienistäki jutuista, hyi. Yhellä oli semmonen "et sä musta kuitenkaa tykkää ja et varmaan haluu nähä mua ja yhyy".

Hoikka saa olla, tai sitten saa omata vähän massuakin, ei tosiaan semmoset haittaa. Mielummin vähän pömppistä ku joku langanlaiha jäbä. Tässä taannoin eräs laiheliini yrittikin mua kisuttaa ja istahdin sen syliin ja tunsin sen lantioluut mun perseen alla: Silti toivon, että mun jätkällä ois vähän sitä massaa, että mä voisin olla se pienikokoisin ja et mun ei tarvii pelkää et se musertuu mun alle: Eri asia on, jos ei saa mistään mitään töitä, tiedän tunteen Teen niitä itsekin aina välillä epähuomiossa mut oikeesti vituttavaa: Tässä yks kerta tosiaan hotornotin kautta tapasin erään jätkän, ja juteltiin jotain viikko aika tiuhaan, kunnes päätettiin käydä kahvilla ja jutella kasvotusten.

Tää mies oli joo ihan hyvännäköinen jollain tapaa kasvoistaan ja ruumiinrakenteestaan, mut sen tyyli oli luokkaa bensalenkkariamis: Aluks se istu ainakin 45min sen ulkotakkinsa kanssa juomassa sitä kahvia ja sit valitteli kuumuutta. Sitte se vaan otti takin pois, tokaisi että ''onpas kuuma Kavereiden kesken toi on ihan fine koska oon muutenki niiden kanssa läheinen, ja mun kaa voi olla rento.

Mut jos menisin kiinnostavan nätin tytön kanssa kahville en varmana pue mitään kulahtaneita rumia bensalenkkarivaatteita päälle ja sit vielä haistele kainaloita?

How about a turn off Kerran mulla oli ihastus josta aattelin et onpa täydellinen mies mutta sitten kun stalkkasin tyypin instasta ja tajusin kui pleijeri se on nii sinne meni fiilikset. Haiseva hengitys, yleinen epävarmuus ja nössöily, tyylitajun puute. Siis oikeesti, kuka pukee treffeille kaupunkiin jotkut paskaset vaelluskengät.

Se oli mua 10cm lyhempi D:. Surkea suutelutaito ja karvat alaselässä. Yhellä jäätävät kirjotusvirheet mm. D Toinen oli taas liian ujo ja omaa mielipidettä ollu ollenkaa: D Liiallinen alipaino on kans totaalinen turn off. Mä en kestä miehiä, jotka avoimesti selittää missä tahansa porukassa, että "meen paskalle", "oijoi ku on vatsa sekasin" jne.

Mun lapsuudenkodissa tätä tehtiin ihan ruokapöydässä asti ja mä en pitäny enkä pidä tästä tavasta. Ärsyttävä ääni, lähes huomaamattomatkin puheviat, ärsyttävä murre tai ärsyttävät yksittäiset sanavalinnat. Tällaiset asiat voi olla mulle ihan käsittämättömiä turn offeja muuten lupaavissa miehissä. Suomen kielen opiskelijana toistuvat kirjoitus- ja kielioppivirheet myös särähtää, mutta en mä mistään satunnaisista typoista kauhistu, kun teen niitä itsekin.

Ja sit jos mies leikkaa pitkät hiuksensa pois. Se on kaikkein pahin. Haisee pahalta ja likaiset vaatteet. Hyi, ehdottomasti se, jos joku ihan ok mies alkaa lähentelemään liikaa. Jos ajattelen aluksi, että tässä on ihan hyvännäköinen ja kiva mies, niin tällä sen saa pilattua. Kyselee saako suudella yms. Ja siis mulle ei ole mikään ongelma suudella ensimmäisillä treffeillä. Tai no okei, on se ehkä vähän, koska mietin ensimmäisiä treffejäni erään miehen kanssa.

Hän sanoi "mietin tässä että pitäisiköhän mun suudella sua" niin se oli ehkä vähän outo tilanne. Hän testasi ilmeisesti reaktiotani siihen, että hän sanoo sen ääneen. Mä vain hymyilin, mutta mielessäni mietin samalla, että mitä helvettiä Nimittäin tunsin paljon vetovoimaa häntä kohtaan, mutta se ääneen sanomisjuttu jotenkin "pilasi" sen hetken, vaikka toisaalta taas ei.

Myöhemmin hän onneksi vain teki niin kysymättä mitään, kun tiesi reaktiostani, ettei se haittaisi. Tosin kun me halailtiin, niin hän sanoi: Puhuin kaikille kavereillekin, että se mies taitaa olla omituinen. Nykyään tämä vain hymyilyttää, kun mies puhuu asiat niin suoraan. Mutta toinen mies sitten kysyi lupaa ja se luvan kysyminen on pahinta Asiat eivät saa edetä liian nopeasti, tai muuten alkaa ällöttää pahemman kerran. Junttimaiset Facebook statukset ja tykkäykset.

Oli yks tämmönen jätkä yläasteella johon olin jonkin aikaa ihastunut ja se oli tosi mukava, mutta sitten lisäsimme toisemme Facebookissa ja näin sen jutut siellä. Siihen se ihastus loppu ku seinään. Jos jätkällä on liian isot korvat:: Oon huomannut, että tiettyjen ammattikuntien työntekijöiden kanssa mun ei todellakaan kannata styylata, ja toisin päin!

D oli vähän liian matemaattisluonnontieteellinen putkiaivo, vaikka omalla alallaan varmasti oikein mainio. D lisäksi tykkäs sellasist ihme emo bändeistä ja sillä oli ihan kamalat lasit D:. Mulle käy aina niin, että jos joku mainitsee jostain hänen mielestään rumasta asiasta miehellä, tietämättään vaikka että minun senaikaisella poikaystävävaihtoehdolla on tällainen piirre, alan ajattelemaan tuota piirrettä poikaystäväehdokkaalla itsekkin rumana, vaikken olisi aiemmin kiinnittänyt siihen huomiota.

D Siitä se sitten lähtee, alan näkemään kaikki virheet todella suurina. Viimeisin juttu oli kyllä pohjanoteeraus. Kaikki tämä samassa paketissa: Tiedättehän kun jonkun ihmisen talo on perussiisti, saattaa olla jotain siellä täällä mutta se ei ollu todellakaan sitä.

Se oli aivan kamalaa. En tiedä sopiiko tää vastaus täysin otsikon kysymykseen, koska olin jo hyvin ihastunut ja jonkinlaisessa suhteessa tän jätkän kanssa, mutta kyllä se ihastus vain alkoi laskea.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *