Ilotyttö paljastaa keyla

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Äiti ja tytär tuhlanneet kymmeniä tuhansia näyttääkseen Katie Pricelta.

Mainos   uutinen jatkuu alla. Meistä on kivaa näyttää samalta, ostamme jopa samanlaisia vaatteita. Georgina muistelee, että kuva Katie Pricesta muutti hänen elämänsä. Yleinen uniongelma tekee totta pahimmista painajaisistasi Joka kahdeksas suomalaisnainen sairastuu rintasyöpään — tuki on tarpeen myös hoitojen jälkeen. Lue lisää aiheesta Kauneusleikkaukset. Lue lisää aiheesta Kauneusihanteet. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon.

Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Saatat kärsiä hyposeksuaalisuudesta Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Supermutsi vastaa Mitä tehdä, jos mies ei osallistu kotitöihin? Tämä pöytä toimii myös hyllykkönä Tämä pöytä ratkaisee monta tilaongelmaa!

Asiantuntija paljastaa vastaukset vaikeisiin dieettivalintoihin Osa dieettivalinnoista on helppoja, mutta osaatko ratkaista nämä valintatilanteet?

Kysy miehiltä Miehet Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Miehet vastaavat Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Kysy miehiltä Miehet Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Kysy miehiltä Miehet Miksi mies on mieluummin kanssani huonossa suhteessa kuin yksin? Kysy naisilta Pettäminen Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa?

Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Kysy naisilta Kommunikointi Miksi naisen "kyllä" voi tarkoittaa myös "ei"? Kysy naisilta Parisuhde Mitä haluaisitte parisuhteiltanne enemmän? Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin. Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä Parisuhteemme seksielämä oli jossain vaiheessa aivan harmaata ja tylsää, mutta sitten löysimme uuden kipinän; vilauttelu ja kuvaaminen.

Seksikolumni Kaunis keho Seksikolumni: Ja noin kani puheet on vaan tylsää täytettä videoille koska ei kukaan niistä oikeesti jaksa välittää paitsi sä…. I don't understand you at all but I randomly found you on instagram and you seem like a cutipie: Mä katon sun videoita just sen takia, ku niissä ei oo päätä eikä häntää!

Tee lisää tälläsiä, nykyään sulla ei kauheesti oo näitä ei-päätä-eikä-häntää -videoita.. Soikkuu — Oma piha pliis 1. Käyttäjänimi tai sähköpostiosoite Salasana Salasana hukassa? Aztezq 3 vuotta sitten Milloin uusi lip sync video? Liv Parviainen 3 vuotta sitten Spock on ehkä ihanin nimi koiralle!

Favole 3 vuotta sitten Asia on varmasti tullut esille miljoonassa videossa ja kysyttykin moneen otteeseen, mutta minkä rotuisia nämä kanit ovat? Synkkä ja paha kuningatar 3 vuotta sitten Meil on 7 lemmikki xD Vastaa. AnttiPetra Sundharju 3 vuotta sitten Sonja tiiäks ne biotsellit niitä saa normi kaupasta ne ei oo kesto värejä ne hoitaa hiukset mä oon kymmenen ja mul on semmonen ja ei oo vaarallista Voitko vastaa tähän kysymykseen Ootko sä ja Sami vielä yhes Vastaa.

Alina Kristiina 3 vuotta sitten Se on totta et maatilalla riittää töitä. Nyt muistin sulla toinen kanavan.

Teetkö sinne enään videoita?? Pumpuli enkeli 3 vuotta sitten Ihana video taas sulta. Mari m 3 vuotta sitten 2vuotta videoita Vastaa. Rellu Rontsaa 3 vuotta sitten muuta joensuuhun! Jakkeman 3 vuotta sitten Voi juku tuota Spockia. Kirsikka 3 vuotta sitten Minustakin olisi hienoa kun sinä tekisit joskus sitä videota "ilman" oikea idea. Mari m 3 vuotta sitten Anteeksi 4vuotta Vastaa.

Roosa Paloneva 3 vuotta sitten Voitko tehä sun kännykän esittely videon? Aada Emiliaa 3 vuotta sitten Mulla mun perheellä on vähä pakko olla oma piha koska meillä on 12lemmikkii: Monikaainomaria 3 vuotta sitten Käykää tsekkaa mun kanava! MrTopaz Tommi Palomäki 3 vuotta sitten mmmoikka Soikkuuu!

Jermaxy 3 vuotta sitten Kaunis youtubaaja, jota on kiva kuunnella! Jari-Pekka Sahlberg 3 vuotta sitten Soikku mikä on su s-posti Vastaa. Alkuperäisestä tuotteesta kehitelty Vasalgel ei kuitenkaan Metro-lehden mukaan ole saanut vielä vastustusta. Miksi anoppi kiinnostaa vähän liikaa? Olen huomannut viihtyväni liian hyvin anoppini seurassa. Mitä minun kannattaisi tehdä? Olen kolmikymppinen mies, toista vuotta naimisissa. Vaimoni on kaikin puolin ihana, kaunis, koulutettu ja pidetty.

Nyt olen huomannut viihtyväni hiukan liian hyvin anoppini seurassa. Hän on kuusikymppiseksi vetävä nainen, fiksu ja hauska hänkin. Vaimooni verrattuna hän on kiinnostavampaa seuraa, koska hänellä on enemmän sanottavaa. Vaimoani kiinnostavat meikit ja laukut, anoppia miestenkin asiat, kuten politiikka tai urheilu. Anoppi harrastaa myös pikkutuhmien vitsien kertomista. Minulle on alkanut tulla fantasioita seksistä anoppini kanssa.

Kehittelen myös suunnitelmia siitä, miten voisin toteuttaa näitä fantasioita. Annoimme joitakin täkyjä, jotta naissukupuoli voisi helpommin päästä pistämään ajatuksiaan likoon. Tässä tulevat TOP-5 turn offit. Otanta ei siis ole tieteellisesti pätevä, mutta antaa tietenkin jonkinlaista suuntaa. Mies joka kehuu naisen ulkonäköä baaritiskillä tai baarissa yleensä…niin…hän vaan on niiiiiin nolo. Mies joka puhuu kuinka rikas hän on, puhuu työstään, tunnetuista ystävistään…ylipäänsä lesoilee ja lässyttää paskaa.

Mies joka vain puhuu eikä kuuntele toista. Mies joka suorastaan esitelmöi. Mies joka heittää alituiseen pervoa läppää, eikä tunne tilannetajua. Mies joka ei puhu juuri mitään vaan häntä täytyy lypsää. Sipilän ylityöpalkkioiden puolituspuheet eivät kyllä vaikuta, sillä ne eivät riitä. Suomi ei niillä pysty kilpailemaan esimerkiksi Ranskan kanssa. Siellä ylityötunnit välillä ovat normaalin arvoisia työtunteja.

Sipilän ehdotus nyt ei pääse lähellekään Ranskan käytäntöä, joten kun risteilijäalusten tuotanto siirrettiin Ranskaan, se tapahtuisi myös sen jälkeenkin, kun Sipilän ehdotus mahdollisesti toteutuu jonkun vuoden kuluttua, kun ammattiliitojen lakkoiluaalto on saatu päätökseen. Sillonhan Sipilä on myöhässä jo vuotta ehdotuksineen. Ex-liigakiekkoilijan raskas isyyskiista päättyi suruun. Jokaisen naisen on kohdattava abortti — teininä minulla oli krooninen huono omatunto irtoseksistä KOLUMNI Rosa Meriläinen Olen ollut teininä lukuisissa kotibileissä, joissa humalapiikin aikaan tupakkapaikalle muodostunut tyttöporukka keskustelee abortista eettisenä ongelmana.

Minullakin on ollut asiasta vaihtelevia ja kärjekkäitä mielipiteitä — sekä suuri keskusteluntarve. Muistan ainakin olleeni sitä mieltä, että en halua tuomita muita, mutta itse en aborttia itselleni sallisi: Se oli helppo sanoa, koska seurauksia ei koskaan tullut.

Siitä hetkestä lähtien, kun tyttö alkaa harrastaa heteroseksiä, hänen elämäänsä astuu raskauden pelko. Harva kuitenkaan saa e-pillereitä kouraan vielä neitsyenä.

Sitä on enemmän ja vähemmän käsillä olevien ehkäisyvälineiden armoilla. Humalassa tuntuu rutkasti paremmalta idealta panna paljaalla kuin jättää koko juttu väliin vain sen tähden, että poika ei saa kumipuvussa seisomaan. Minulla oli teininä jokseenkin krooninen huono omatunto holtittomasta irtoseksistä. Ei siksi, että olisin missään nimessä paheksunut seksiä sinänsä — päinvastoin, sehän oli ihan parasta. Mutta maanantaisin sitä joskus meni hauraana hakemaan katumuspillereitä.

Ja minä sentään kuulun niihin ihmisiin, joilla on aina kondomi mukana. En muista koskaan keskustelleeni abortin etiikasta poikien kanssa. Sitä jotenkin automaattisesti oletti, että pojat kannattavat aborttia. Että jos asia eteen tulee, siitä on yksin selvittävä. Raskaus on tytön taakka ja valinta. Lääkäri huolissaan vuotiaiden kylmistä, seksittömistä suhteista — lapsellisen helppo keino voi palauttaa himot Yllättävän nuoretkin tarvitsevat apua seksielämäänsä.

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, pari- ja seksuaaliterapeutti Pirkko Brusila toivoo, että parit pitäisivät seksielämästään nykyistä parempaa huolta. Ettei päästettäisi kipinää sammumaan. Hän on huolissaan varsinkin vuotiaista, joilla seksi ja kumppani saattavat unohtua kiireisen elämän suorittamisen alle. Kun käydään terapiassa läpi tyypillisen viikon aikataulua, niin siellä ei ole hetkeäkään aikaa kumppanille. Aamulla salille, työn jälkeen harrastus.

Mistään ei olla valmiita luopumaan. Naisvaltaiset alat kärsivät eniten. Naisvaltaisilla aloilla on pisimmät lomat, lyhin työaika ja parhaat etuudet palkallisissa sairasvapaissa.

Eikä se lomaleikkaus vieläkään riitä. Heille jää edelleen lomaa 30 työpäivää kuusi viikkoa kun se miesvaltaisilla aloilla on jatkossakin vain 25 työpäivää viisi viikkoa. Mihin voin maksaa, jos haluankin maksaa veroa siitä, että annan omistamani asunnon ilmaiseksi?????? Kyseenalaistajien määrä on kasvanut armeijassa Puolustusvoimien koulutuspäällikön mielestä armeijassa näkyy se, että nuoret kohtaavat ennen armeijaa aiempaa vähemmän auktoriteetteja kuin aiemmin.

Johtamiskoulutukseen osallistuvilla on aiempaa monipuolisemmat mahdollisuudet toteuttaa rooliaan. Puolustusvoimat kehittää johtamiskoulutustaan nykyajan tarpeita vastaavaksi. Koulutuspäällikkö, everstiluutnantti Petteri Soini Kainuun prikaatista kertoo, että vuosikymmenten takainen johtamismalli, jossa taustalla ei ollut niinkään paljon teoriapohjaa, on taakse jäänyttä elämää. Ero siivilimaailman johtamiseen ei ole enää kovin suuri.

Tähän kuuluvat oleellisena osana palautteen kerääminen, itsearviointi, vertaisarviointi, tiimipalaverit ja johtajien saama palaute. Kyllä tässä ollaan luvulla, Soini sanoo.

Kyseenalaistajien määrä kasvanut Vanhaan johtamiskulttuuriin verrattuna puolutustusvoimien johtamiskoulutukseen osallistuvilla on nykyisin enemmän vastuuta ja mahdollisuuksia toteuttaa tehtävät itsenäisesti.

Edelleen on niin, että kun johtaja johtaa, alaiset tekevät sen mukaan kuin käsketään. Tämä ei sulje pois sitä, että suunnitteluvaiheessa kaikkien mielipiteet otetaan huomioon, Soini kuvailee. Petteri Soini myöntää, että nykynuorissa on enemmän kyseenalaistajia kuin aiemmissa sukupolvissa.

Tämä johtuu hänen mielestään siitä, että nykynuorista monetkaan eivät ole kovin usein kohdanneet auktoriteetteja. Armeijassa nuoret kuitenkin voittopuolisesti asennoituvat hyvin tähän systeemiin, jossa näkyy jo arvomerkeistä, kuka käskee ja kuka on pomo, Soini toteaa.

Hän sanoo, että nuoren kannattaa armeijaan mennessään muistaa, että puolustusvoimat tarjoaa ilmaista koulutusta, joka rankataan korkealle myös siviilielämässä. Kaikki lähtevät samalta viivalta, Soini muistuttaa. Katso, kuulutko seuraaviin naistyyppeihin! Oletko nainen, joka keskittyy vain uraansa vai nirsoiletko kumppaniehdokkaiden kanssa? Tunnistatko itsesi näistä naistyypeistä? Avioerolapsi ja tutkija todistavat: Eroselfiet ovat huijausta Iloiset, Facebookissa jaettavat eroselfiet pönkittävät vain vanhempien omia tunteita.

Lapsia niissä ei oteta huomioon. Uusi villitys on ladata avioeron jälkeen Facebookiin hymyilevä kuva juuri eronneista vanhemmista. Jaamme vanhemmuuden tasa-arvoisesti ja käymme yhdessä lastemme koulujen ja harrastuksien juhlissa ja vanhempainilloissa. Yhdysvalloissa julkaistiin jo vuonna New York Times -lehdessä kirjoitus tutkimuksesta, jonka mukaan avioerolapset kärsivät aina. Vaikka vanhemmat esittivät, että avioero sujui hyvin, lapsia ero järkytti yhtä paljon kuin niitä lapsia, joiden vanhemmat erosivat riidoissa.

Tutkimusta johtanut Elizabeth Marquardt kommentoi nyt eroselfieitä sanomalla, että ne ovat vain vanhempia itseään varten. Eron jälkeen lasten itsensä tehtäväksi tulee selviytyä siitä. Vanhempiensa eron kokenut Nicolas DiDomizio kirjoittaa mic. Olen iloinen, etten joutunut näkemään kuvia, missä he naureskelevat yhdessä avioeropäätöstä. Väkisin raskaaksi, pakolla abortti? Uusi parisuhdeväkivallan muoto yleistyy Tutkijat ovat huolissaan uudesta parisuhdeväkivallan muodosta, lisääntymiseen pakottamisesta.

Kyse on yleensä tilanteesta, jossa kumppani sabotoi ehkäisyä, jotta nainen tulisi raskaaksi tai painostaa kumppaniaan lisääntymään.

Tämä johtaa ei-toivottuihin raskauksiin, turhiin abortteihin ja naisten traumatisoitumiseen. Tutkijoiden mukaan miehet saattavat piilotella e-pillereitä, puhkoa kondomeita, ottaa ehkäisyrenkaita pois kumppaneiltaan tai keskeytetyssä yhdynnässä olla tahallaan lopettamatta ajoissa. Illinoisin yliopiston tutkijoiden mukaan lääkäreiden tulisi olla tietoisia myös tästä väkivallan muodosta. Tekijät saavat nautintoa tunteesta, että heillä on kaikki hallinta kumppaniinsa aina kehon toimintoja, kuten raskautta, myöten.

Miehet eivät suinkaan halua aina lisääntyä vaan saattavat pakottaa raskaaksi tulleen naisen päättämään "ei-toivotun" raskauden.

Uhrit ovat useimmiten naisia, mutta myös miehiin kohdistuu vastaavaa. Miehet voivat myös uhkailla kumppaniaan, jos tämä ei suostu raskauteen tai suostu raskaaksi tultuaan tekemään aborttia. Tutkijoiden mukaan naisista prosenttia kokee tällaista jossain vaiheessa elämäänsä. Lisääntymiseen pakottamista ilmenee kaikissa yhteiskuntaluokissa, mutta suurimmassa vaarassa ovat huonosti toimeentulevat, vähän kouluttautuneet, kumppaneistaan taloudellisesti riippuvaiset naiset.

Inttitarinat ovat samankaltaisia sukupolvesta toiseen — nykyvarusmiehet korostavat palveluksen elämyksellisyyttä Käynnissä oleva tutkimus summaa armeijan käyneiden kokemuksia eri vuosikymmeniltä. Nykysukupolvet korostavat armeijan elämyksellistä puolta ja voivat jopa pettyä liian löysään kuriin.

Kun armeijan käyneet muistelevat palvelusaikojaan, nousee esille varsin yhtenäinen tarina. Nuorisotutkimusverkoston parhaillaan käynnissä olevassa Isältä pojalle ja takaisin — ylisukupolvinen maanpuolustustahto -tutkimuksessa kerrotaan kollektiivista armeijatarinaa sukupolvesta toiseen, sanoo tutkija Tiia Laukkanen. Ne ovat vaikuttavia kokemuksia, kuten metsäleirejä, onnistumisen tai väsymyksen kokemuksia.

Tutkimukseen haastatellaan isiä ja poikia sekä isiä ja tyttäriä ja vertaillaan heidän kokemuksiaan armeija-ajalta. Kutsunnoissa 35 nuorta — armeija voi olla näytön paikka Kutsuntojen kautta noin 76 prosenttia ikäluokasta saa tiedon palveluspaikasta. Vuonna syntyneiden miesten pääosa suorittaa palvelun vuoden aikana. Koko päivän kestävän kutsuntatilaisuuden aikana kerrotaan tuleville varusmiehille tietoa palveluksesta. Kutsuntapäivän aikana selvitetään tulevan varusmiehen palveluskelpoisuus palveluspaikka.

Pohjois-Pohjanmaan Aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Kimmo Rajala Pohjois-Suomen Sotilasläänin Esikunnasta pitää kutsuntapäivää tärkeänä tapahtuma, jolloin miehille kerrotaan palveluksesta ja myös kuunnellaan toiveita. Harrastukset, opinnot ja tuleva ammatti vaikuttavat palveluspaikkaan. Suurin osa Oulun kutsuntojen miehistä kuitenkin sijoittuu Jääkäriprikaatiin Sodankylään tai Rovaniemelle, kertoo everstiluutnantti Rajala. Näyttämisen halu kirittää nuorta Yksi Oulun kutsuntatilaisuuuteen osallistava on ylikiiminkiläinen Roni Hopeavuori.

Hän haluaisi sissiksi isoveljensä tapaan. Olisihan se rankka testi, jossa näkisi onko mihinkään. Siinä voisi näyttää ainakin isoveljille, että pystyn olemaan armeijassa.

Yks isoveli on sissi ja häntä kunnioitetaankin perheen piirissä, kertoo Hopeavuori. Pohjois-Pohjanmaan Aluetoimiston alueelta kutsuntoihin osallistuu noin 3 miestä. Keinot ongelman ratkaisemiseen Uppoamme parisuhteeseen yhtä nopeasti kun päivittäisiin rutiineihimme, tämän vuoksi on hyvä oppia tunnistamaan suhdetta myrkyttävät tekijät.

Kumppanistamme tulee väkisinkin osa meidän mukavuusaluettamme ja arkirutiiniamme. Välillä voi olla huomattavan vaikeaa itse huomata, kun terve parisuhde muuttuu myrkyttäväksi, elämäniloa imeväksi viemäriksi. Meidän pitää oppia tunnistamaan se, milloin pysymme parisuhteessamme pelkästään pelosta: Kaikki nämä ovat vaikeita tilanteita. Lopulta meidän tulee kuitenkin tehdä päätös: Alle kirjoitettu kymmenen askeleen prosessi on tehokas ja voi vapauttaa sinut tiedostetusta tai tiedostamattomasta huonosta parisuhteesta.

Ei, naiset eivät pelkää jääkiekkoa, mutta kaikkia naisia jääkiekko ei yksinkertaisesti kiinnosta. Sama koskee jalkapalloa, eikä kyse siinäkään ole pelosta. Jotkut tykkäävät äideistä ja jotkut tyttäristä, niin se vain on. Liigan tuore Mimmiliiga-blogi miettii naisten pelkoa ja kiinnostuksen puutetta jääkiekkoa kohtaan.

Minua henkilökohtaisesti jääkiekko kuitenkin kiinnostaa, ja kokemukseni jäähalleista sisältävät naisia ja vessajonoja. Naispuolisten ystävieni kanssa nauramme usein sitä, ettei erätauolla meinaa ehtiä vessaan — niin pitkät ne jonot ovat. Saati sitten että ehtisi vielä hakea jotain syötävää tai juotavaa, ei toivoakaan. Miesten kanssa hallissa käydessäni heillä ei tunnu samaa ongelmaa olevan. He käyvät vessassa, savukkeella ja ehtivät nauttia vielä oluetkin erätauon aikana.

Toki miesten vessakäynti ottaa vähemmän aikaa kuin naisten, mutta saattaa asia viitata myös siihen, että halleissa käy useita naisia. Naiskatsojat ovat vähemmistöä, mutteivät marginaalia. Mietin, olenko ainoa, jonka mielestä naiset eivät pelkää jääkiekkoa ja että naisillekin vessajonoja halleihin syntyy.

Kysyin asiasta sosiaalisessa mediassa, ja vastaukset olivat kutakuinkin seuraavanlaisia: Tampereella tosin taitaa olla rohkeampia naisia, kun niitä on hallissa ihan reippaasti ollut joka kerta, kun käynyt olen.

Voi niitä onnellisia naisia, jotka saavat jonottaa siinä naurettavan lyhyessä vessajonossa, kommentoi ystäväni Jonna. Samankaltaisiin kommentteihin törmäsin myös muualla.

Siihen, miksei jääkiekko kiinnosta kaikkia naisia tai tyttöjä voi olla monta syytä. Moniko tyttö on esimerkiksi käynyt äitinsä tai tätinsä kanssa jääkiekko-ottelussa? Ei varmaan kauhean moni. Naisten kiekkoa seuraavat sukupolvet kasvavat kuitenkin koko ajan. Ei tuputtettaisi lajia ihmisille, joita se ei kiinnosta. Ne joita laji kiinnostaa, he seuraavat, ja heitä on paljon.

Faniryhmissä naisten määrä on kasvava, joissain jo kymmeniä prosentteja. Myös joukkueet ovat tajunneet asian, sillä fanituotteita on paljon myös pelkästään naisille. Ei, pelkoa se ei ole. Rakkaus lajiin ei vaan syty joka mimmillä. Semin mukaan Suomi on kansainvälisissä sopimuksissa sitoutunut edistämään naisten ja miesten oikeutta samaan palkkaan samasta ja samanarvoistesta työstä.

Sunnuntaityötä tehdään paljon naisvaltaisilla, pienipalkkaisilla sosiaali- ja terveyssektoreilla ja kaupan alalla. Hallitus syventää entisestään näiden työntekijöiden palkkakuoppaa. Semi kertoo, että hallitus ja työmarkkinajärjestöt ovat toteuttaneet yhdessä samanpalkkaisuusohjelmaa vuodesta Ohjelman tavoitteena oli naisten ja miesten palkkaeron kaventaminen enintään 15 prosenttiin vuoteen mennessä.

Semin mukaan edistystä on tapahtunut, mutta ei riittävästi sillä palkkaero on kaventunut 17 prosenttiin. Miehetkin ovat epävarmoja - 4 asiaa, joita he eivät kerro kumppanilleen Pitkä suhdekaan ei välttämättä rohkaise paljastamaan näitä asioita itsestään. Useat miehet ovat huonoja kertomaan tunteistaan kumppanilleen.

Keskustelu takkuaa ja ongelmista on vaikea puhua. Monesti kumppanista tuntuu, että miehistä ei saa mitään irti. Nyt yhdysvaltalaiset parisuhdeterapeutit ovatkin intoutuneet listaamaan asioita, joita miehet eivät kerro kumppanilleen edes naimisissa ollessaan. Pornosivustoja pannaan Venäjällä Yksitoista aikuisviihdesivustoa joutui kielletyksi Venäjällä tällä viikolla. Asiasta kirjoittaa muun muassa The Moscow Times. Mediaa säätelevä Roskomnadzor kielsi muun muassa Pornhubin, koska oikeusistuin oli todennut sen ja kymmenen muun palvelun rikkoneen pornon jakeluun liittyviä lakeja.

Ei ole tiedossa, mikä sisältö tarkalleen ottaen johti kieltoihin. Venäjä on ennenkin toiminut nettipornoa vastaan. Lisäksi aivan äskettäin se sensuroi Reddit-yhteisöä ja pimensi Wikipedia-tietosanakirjan huumeaiheisen keskustelun ja artikkelin vuoksi. Kumpikin kielto kumottiin sen jälkeen, kun palvelut tekivät vaadittuja muutoksia. Nähtäväksi jää, miten pornopannaan Venäjällä suhtaudutaan. Intiassa viranomaisten taannoinen nettipornokielto poiki valtavan vastareaktion, ja pornosivun esto purettiin.

Toki on olemassa myös se vaihtoehto, että elintarvikkeiden tuontikiellon tapaan Venäjä pyrkii pönkittämään maan omaa tuotantoa.

Tämä on oikea syy Olepa rehellinen itsellesi! Meillä oli niin hauskaa ensitreffeillä! Nauroin katketakseni, hän on niin vitsikäs. Oikeastaan se taitaa olla syy siihen, miksi rakastuinkin.

Tätä vanhaa selitystä toitottaa joka toinen. Siis että puoliso on niin hauska, että hän vie sydämen. Se on ihan puppua, brittiläinen tunteita tutkiva aivoekspertti Sophie Scott väittää. Hänen mukaansa ihmiset sanovat näin, mutta tarkoittavat oikeasti tätä: Eikä siinä ole mitään väärää!

Scott kertoo, että nauru on tärkeä tapa kommunikoida toisten kanssa. Me nauramme paljon todennäköisemmin silloin, kun olemme seurassa, emmekä yksin kotona. Nauru on tärkeä osa hyvää suhdetta. Näillä sitten lähdetään Suomen vientiä nostamaan? Kyllä sitä syvästi paheksun, Luukkainen sanoo Uudelle Suomelle. Ota huomioon muutama seikka Kesällä alkaneet romanssit saattavat pian vedellä viimeisiään Alkoiko romanssisi kesän helteisimmällä hetkellä?

Olivatko yhteiset hetket auringonlaskuja- ja nousuja nuotion äärellä sekä yhteisiä yöuinteja meressä? Kesällä ihastuminen on helppoa ja lomalla yhteistä aikaa on helppo löytää, mutta miten käy syksyn ja arjen saapuessa? Toivoisitko, että orastava ihmissuhteesi jatkuisi pidempään? Muutama asia kannattaa ottaa huomioon, jos toivoo romanssin muuttuvan parisuhteeksi.

Pakolaisia potkinut unkarilaiskuvaajatar sai potkut Yle Uutiset yle. Näin sairaanhoitajan tilipussi köyhtyy: Lisät neljännes palkasta Iltalehden haastattelema sairaanhoitaja kertoo, että hän tienasi viime vuonna 37 euroa. Lisien osuus koko vuoden tienesteistä oli 8 euroa, eli yli 23 prosenttia. Viimeisen kolmen viikon ajalta sairaanhoitaja kertoo saaneensa pyhälisiä euron edestä, sitä edeltäneeltä kolmen viikon jaksolta euroa. Näistä lisistä haihtuisi neljännes, jos hallituksen ajama sunnuntaikorvauksen heikennys menee läpi.

Pyhälisä on sairaanhoitajien merkittävin lisä, mutta hoitajille maksetaan myös ilta-, yö- ja lauantailisiä. Myös ylityökorvausten puolittaminen sekä lomien leikkaaminen tekevät kipeää, sairaanhoitaja sanoo. Ylitöitä en jatkossa näillä korvauksilla tekisi. Kuitenkin päivystysalueilla ylitöillä on suuri merkitys, siellä homma pyörii ylitöillä, kun henkilökuntaa ei ole tarpeeksi. Terveys- ja sosiaalialan ammattijärjestö Tehyn entinen puheenjohtaja, nykyinen kokoomuksen kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesola sanoo, ettei hän voi kehua hallituksen päätöksiä, vaikka edustaa itse valtiovarainministeripuoluetta.

Toivoisin, että näitä päätöksiä voitaisiin katsoa vielä. Tehyn työtaistelusta muistettu Laitinen-Pesola sanoo luottavansa suomalaiseen sopimusyhteiskuntaan ja vierastavansa pääministerin ajamaa pakottavaa lainsäädäntöä. Laitinen-Pesola lievittää hieman kritiikkiään sanoessaan, että myös ay-johtajien tulisi katsoa itseään peiliin. Nyt hallituksen täytyy tehdä omia päätöksiä. Suomalaiset opiskelijaneidot ällistyivät ulkomaisesta Tinder-tarjonnasta — näin eroaa kotimaasta Uuden tosi-tv-sarjan Bimbo Oy: Fox-kanavalla alkaa tänään keskiviikkona uusi työpaikkareality, jonka päähenkilöinä nähdään parikymppiset Alina ja Sointu.

Nuoret opiskelijaneidot pyörittävät opintojensa ohella promotyttöjä välittävää Charisma Promotion -yritystä. Työkaveruuden lisäksi ystävykset myös asuvat yhdessä ja kuluttavat rutkasti aikaa seuranhakusovellus Tinderin selaamiseen.

Tinderin näprääminen kuuluu luonnollisesti osaksi myös Nizzan-matkaa. Alina ja Sointu ovatkin aivan ällikällä lyötyjä siitä kuinka erinomainen Tinderin tarjonta Nizzassa on Suomeen verrattuna. Suomessa sä selailet sata ja löydät sadasta yhden mille voi painaa likee, Sointu kuvailee.

Se on ihan uskomatonta. Naiset valitsevat nizzalaisella terassilla istumapaikkansa myös siten, että pystyvät ihastelemaan ohikulkevia ranskalaiskomistuksia. Tää on niin kuin karkkikauppa.

Ainut huono puoli on, että täällä Ranskassa on se, ettei jengi puhu hirveästi englantia, mutta onneksi on tää international language, Alina sanoo kulmiaan merkityksellisesti kohauttaen. Naiset kuitenkin tuumivat, ettei kannata ottaa vastaan heti ensimmäistä vastaan tulevaa miestä. Katso videolta tyttöjen tunnelmia Nizzan reissulla. Bimbo Oy alkaa Fox-kanavalla keskiviikkona kello Oletko kumppanillesi enemmän äiti kuin vaimo?

Se selviää pohtimalla näitä neljää kohtaa. Asiat, joista kannattaa pyrkiä eroon Uutta suhdetta ei kannata myrkyttää heti alkuunsa epäilemällä ja haastamalla riitaa jatkuvasti. Uuden suhteen aloittaminen on aina haastavaa, mutta siitä huolimatta ihanaa.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että asioita ei kannata tuoda mukanaan edellisestä suhteesta, sillä parempi on aloittaa puhtaalta pöydältä. Sen lisäksi on muutamia tapoja, joista jokaisen kannattaa pyrkiä eroon. Näin vältät myrkyttämästä tuoretta suhdetta. Et luota siihen, että hän todella voi olla uskollinen. Tuot hänen lyhyessä menneisyydessänne tekemänsä virheet esiin jokaisen riidan aikana. Olet liian pomottava ja haluat olla vastuussa kaikesta. Olet mustasukkainen ja epävarma. Et kerro mikä sinua todellisuudessa vaivaa, vaan pidät tiedon sisälläsi.

Katselet muita sillä silmällä. Vanhojen suhteiden esiin nostaminen jatkuvasti. Aikuisviihdeyhtiö lupaa maksaa senttisen peniksen pienentämisen Uutisoimme taannoin meksikolaismiehestä, jolla on senttinen penis. Roberto Esquivel Cabreran mukaan suuresta elimestä on aiheutunut hänelle lähinnä murheita. Lukuisat aikuisviihteeseen erikoistuneet yhtiöt, kuten Vivid Entertainment, lähestyivät miestä nopeasti rahakkaiden työtarjousten merkeissä.

Vivid Entertainmentin johtaja, Steven Hirsch, on kuitenkin lähestynyt Roberto Esquivel Cabreraa myös toisenlaisen tarjouksen tiimoilta. TMZ-sivuston mukaan yhtiö nimittäin lupautuu maksamaan miehen peniksenpienennysleikkauksesta kertyvät kulut, vaikka mies ei suostuisikaan esiintymään pornoelokuvassa.

Roberton jättiläismäistä penistä esiteltiin aikaisemmin TMZ: Sivuston mukaan peniksen todellinen koko on noin 15 senttimetriä. Suurin osa elimestä on nimittäin vain ylimääräistä ihoa. Pettämissivuston hakkerointi ajoi pastorin itsemurhaan - "Hän oli niin häpeissään" Yhdysvalloissa pastorin tili paljastui, kun Ashley Madison -palvelu hakkeroitiin.

New Orleansissa asuvan baptistipastori John Gibsonin, 56, vaimo löysi miehensä ruumiin alle viikko sen jälkeen, kun hakkerit paljastivat pettämissivuston asiakkaiden nimet. Ashley Madison on tunnettu deittisivusto, joka on suunnattu erityisesti parisuhteessa olevilla.

Siinä hän kuvaili kamppailuaan masennuksen kanssa ja katumustaan pettämiskohun. Hän oli todella, todella pahoillaan, Christi sanoi CNN: Vaimon mukaan John vietti koko elämänsä auttaen muita, mutta ei lopulta pystynyt auttamaan itseään.

Pettämissivuston käyttö ei Christin mukaan olisi ollut maailmanloppu. Todella moni kertoi meille niin, mutta John oli siitä niin häpeissään.

Pastori myös pelkäsi menettävänsä työnsä kohun takia. Häntä jää kaipaamaan kaksi lasta. Hakkerit vuosivat julki miljoonia Ashley Madison -pettämissivuston käyttäjien nimiä Ainakin Kanadan poliisi tutkii useiden itsemurhien yhteyttä tietovuotoon. Lisäksi hakkerit ovat kiristäneet useita ihmisiä, joiden nimet löytyivät sivuston käyttäjien joukosta. Sivustolla on noin 39 miljoonaa käyttäjää, joista tiettävästi noin 70 on suomalaisia.

Välillä muutokset ovat niin hienovaraisia, ettei niihin tule kiinnitettyä huomiota, välillä taas niin rajuja, ettei niitä vain voi olla huomaamatta. Se, että yrittää survoa itseään tai kumppaniaan muottiin, joka toimi vuosia sitten, voi aiheuttaa hämmennystä tai jopa kärsimystä.

Tätä luonnollista kehitystä voi verrata vaikkapa musiikki- tai ruokamieltymyksiin. Onko sinulla yhä sama ykköslempparibiisi tai -herkku kuin vaikkapa kymmenen vuotta sitten — tai nuorena? Jotkut mieltymykset ovat pitäneet pintansa ja jotkin voivat tuntua suorastaan vastenmielisiltä. Seksuaalisuuden päivitystyötä on hyvä tehdä säännöllisesti, jotta pysyy itsensä kanssa ajan tasalla. Pääset alkuun bongaamalla ja pohtimalla seksuaalisuuteen liittyviä uskomuksiasi ja käsityksiäsi.

Mikä on mielikuvasi joogaa harrastavasta naisesta? Mutta jos L-koko ei riitä, mistä vaatteet harrastukseen? Joogaa harrastava tarvitsee paitsi maton myös lajiin sopivat vaatteet. Joogatrikoiden on hyvä olla nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Piilotasku vyötäröllä pukuhuoneen lokerikkoa varten on myös kätevä. Pusero tai toppi saisi myös mieluusti olla nopeasti kuivuvaa materiaalia, sillä treenivaatteita täytyy pestä usein.

Joogavaatekuvastojen mallit ovat kaikki hoikkia ja kauniita ja vaatekoot loppuvat usein kokoon L. Mutta jos olet kokoa XL tai vielä mittavampi, mistä vaatteet? Tätä kysyy vuotias Kayla Larkins, Style. Jos nainen on rehevä, treenivaatteeltakin vaaditaan enemmän. Ei ole helppo taipua eri astangoihin, jos trikoot rullaavat alas takapuolta pitkin tai pusero kiristää rintojen kohdalta. Jooga ei saa olla vain hoikkien harrastus, vakuuttaa Instagram-tilillään Liz, hashtagilla curvygirlmeetsyoga eli kurvikas tyttö tutustuu joogaan.

Hän aloitti joogan vuoden alussa ja haluaa joogan avulla laihtua ensi vuonna vietettäviin häihinsä. Psykoterapeutti, parisuhdeterapeutti Ian Kerner poisti vaimonsa Facebook-kavereistaan. Hänen mukaansa se paransi suhdetta huomattavasti.

Nyt hän kehottaa muita toimimaan samoin. Minua ei kiinnostanut päivitykset siitä, kuinka väsynyt hän on tai montako kuppia kahvia vaimoni on juonut, hän kertoo PRI: Puolison poistaminen kavereista voi tuntua naksun verran karulta tempulta, mutta Kernerin mukaan niin on parempi pidemmän päälle. Hänen mukaansa sosiaalinen media antaa liikaa tietoa kumppanin asioista. Tulviva informaation määrä toisesta voi jopa huonontaa suhdetta. Hän suosittelee myös jättämään yhdessä ollessa kännykät ja muut vehkeet rauhaan ja todella keskittymään toiseen.

Osalle pareista terapia on ainoa hetki, jolloin he oikeasti keskustelevat. Tinderissä uusi nappula — käyttöä rajoitettu Suosittuun Tinder-seuranhakupalveluun on lisätty uusi "Supertykkäys"-nappula, yhtiö kertoi blogiviestissään torstaina. Tinder-palvelussa ihmiset selaavat kännykällä seuraa hakevien ihmisten valokuvia. Yhtiö kertoo lisänneensä palveluun uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat kertoa potentiaaliselle kumppanille, että "he erottuvat kaikista muista käyttäjistä". Käyttäjät voivat käyttää Super-tykkäys-nappulaa vain kerran päivässä, Tinder kertoo.

Perheenäiti Emmi sai muhkeat hauiksensa kotitöillä - katso kuvakavalkadi suomalaisnaisten hauiksista! IS pyysi Veera Niemisen hauisten innoittamana suomalaisia naisia lähettämään kuvia muodokkaista käsivarsistaan. Pärjäisitkö kädenväännössä näille muskelimimmeille? Nyt lyötiin luvut pöytään: Näin paljon hallitus vie Sari Sairaanhoitajalta Suomen lähi- ja perushoitajaliiton SuPerin puheenjohtajaSilja Paavola on pettynyt hallituksen leikkauksiin, koska ne osuvat kipeästi sairaanhoitajiin.

Hänen mukaansa hoitajien toimeentulo vaikeutuuja työn kuormittavuus lisääntyy. SuPer onkin tehnyt laskelmia, kuinka paljon sairaanhoitaja menettää käytännössä hallituksen päätösten myötä. Laskelmissa on käytetty esimerkkinä kuntapuolella työskentelevää hoitajaa, jonka palkka on keskimäärin 2 euroa kuussa eli 24 euroa vuodessa. Sunnuntailisien korvaukset putoaisivat vuositasolla 3 eurosta 2 euroon, mikäli esitetyt lakimuutokset tulevat voimaan vuonna Myös lomaraha pienenisi 1 eurosta 1 euroon, jos lomapäiviä on nyt 38 ja vuonna olisi vain 30 päivää.

Vastaavassa tilanteessa lomalisä pienenisi eurosta euroon. Näin sairauslomat söisivät palkkaa Esimerkkilaskelmaassa on tarkasteltu myös kahta sairauslomajaksoa. Viiden päivän sairauslomalla, jonka ensimmäinen päivä olisi palkaton ja loput päivät 80 prosentin palkalla, menetys olisi euroa ja kahdeksan päivän sairauslomalla menetys olisi euroa. Jos sairauslomia ei pystytä pitämään, koska niihin ei ole varaa, on se työ- ja potilasturvallisuusriski, huomattaa SuPer.

SuPerin mukaan leikkaukset voivatkin lisätä työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymistä. SuPeriin kuuluu yli 86 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaista, jotka työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla. Kysyimme Ilta-Sanomien lukijoilta, kuinka moni heistä on päässyt niin sanottuun kymppikerhoon.

Termillä viitataan pariskuntiin, jotka ovat harrastaneet lemmenleikkejä yli 10 metrin korkeudessa. Useimmat matkustajalentokoneiden reittilennot lennetään tässä korkeudessa.

Kyselyymme vastasi lukijaa, joista kymppikerhoon kertoi päässeen 11 prosenttia. Mies palkkasi etsivän — vaimo jäi kiinni etsivän teinipojan kanssa Mies epäili vaimonsa valehtelevan ja pettävän häntä, minkä vuoksi mies palkkasi yksityisetsivän seuraamaan hänen vaimoaan.

Tapahtumat saivat yllättävän käänteen vaimon jäädessä kiinni pettämisestä, sillä etsivä sai kauhukseen huomata uskottoman vaimon pelehtivän hänen teini-ikäisen poikansa kanssa. Mies palkkasi yksityisetsivän seuraamaan hänen vaimoaan Amber Telfordia, jonka mies epäili olevan hänelle uskoton. Etsivä sai kokea melkoisen yllätyksen löytäessään vuotiaan Telfordin hänen teini-ikäisen poikansa kanssa samasta sängystä kesken petipuuhien. Utahissa tanssia opettava kolmen lapsen äiti tuomittiin 33 päivän vankeusrangaistuksella, minkä lisäksi hän joutuu suorittamaan tuntia yhdyskuntapalvelua.

Kävi ilmi, että suhde oli kestänyt jo pidempään ja nainen oli ostanut suhteen aikana pojalle muun muassa vaatteita ja matkan Disneylandiin. Telford oli hakenut kaksi kuukautta ennen kiinni jäämistään eroa aviomiehestään. Maailman suuripeniksisintä miestä kiusattiin vankilassa:

Et varmastikaan ole ainut. Alle kirjoitettu kymmenen askeleen prosessi on tehokas ja voi vapauttaa sinut tiedostetusta tai tiedostamattomasta huonosta parisuhteesta. Tässä peppujen ja ryntäiden tulvassa on vaikea uskoa, että miehiä ilotyttö paljastaa keyla viehättää vähemmän muodokas naisvartalo. Seksialan kirjoittamaton sääntö on Erikssonin mukaan ollut, ettei seksiä tarjota ilman kondomia. Sunnuntailisien korvaukset putoaisivat vuositasolla 3 eurosta 2 euroon, mikäli esitetyt lakimuutokset tulevat voimaan vuonna

Piiat tekivät uraa siinä missä nykyiset toimistonaisetkin, eivätkä he olleet niin alisteisessa asemassa kuin on kuviteltu. Käräjäjuttujen tuomiokirjojen perusteella piiat on nähty olosuhteiden uhreina, joita pahimmissa tapauksissa talon isännät käyttivät hyväkseen. Väitöskirjassaan piikuutta tutkinut Miettinen kuitenkin huomasi, että valtaosa piioista ei kohdannut uhkaa elämässään, vaan osa jopa onnistui parantamaan elämänlaatuaan.

Piiat olivat vanhanajan nuoria naisia, jotka halusivat parisuhteen, turvatun talouden, kehittää itseään ja nähdä maailmaa kotikylän ulkopuolella. Muutto piikomaan naapurikylään tai jopa ulkomaille, kuten Tukholmaan, Riikaan tai Tallinnaan, tarjosi itsenäisyyttä ja mahdollisuuksia parempaan elämään. Anna seksiä, vaikket haluaisi — onko siinä oikeasti mitään järkeä? Loppukesästä on tullut harvinaisen selväksi viesti siitä, miten seksiä pitäisi harrastaa. Gynekologi Anneli Kivijärvi totesi Suomen Kuvalehden haastattelussa, että seksiä pitäisi antaa aina, kun kumppani haluaa.

MTV taas kertoi tanskalaisen seksuaalineuvojan usuttavan naisia ottamaan joka päivä miehensä peniksen suuhunsa kahdeksi minuutiksi. Pitäisikö tästä päätellä, että seksiä pitäisi harrastaa ja kumppaniaan hyväillä, vaikka yhtään ei tekisi mieli? Olen aivan päinvastaista mieltä, psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti Maaret Kallio hengähtää. Seksin harrastaminen ilman omaa halua on hänen mielestään lyhytnäköistä eikä ratkaise esimerkiksi parisuhteen haluttomuusongelmaa, siis sitä, että toinen haluaa ja toinen ei.

Seksuaalisuus on niin herkkä ominaisuus ihmisessä ja asia parisuhteessa. Seksiä voi harrastaa muutaman kerran tällä tavalla suorittaen, kuurona omalle keholle, mutta lopulta sen hinta parisuhteelle on kova.

Asiaan kannattaa puuttua hyvissä ajoin. Tunnetko olevasi puolisosi kanssa ennemminkin kämppis? Lue alta kuusi merkkiä, joista voit aavistaa olevasi matkalla kohti seksitöntä suhdetta ja ohjeet, kuinka korjata tilanteet ennen kuin on liian myöhäistä.

Pykälä on erinomaisen epämääräinen eikä sano mikä on rangaistavaa. Mother accused of child abuse - YouTube Citrus County toddler severely abused and neglected, mother arrested - YouTube.

Nämä ovat reserviläisten yleisimmät syyt kieltäytyä Kertausharjoituskäskyyn voi hakea peruutusta tai vapautusta.

Yksittäinen tärkeä päivämeno voi hoitua anomalla lomaa. Tänä vuonna Puolustusvoimat käskee kertausharjoituksiin 18 reserviläistä, mikä on yli kolme kertaa enemmän kuin edellisvuosina. Perjantaina päättyi syksyn suurin maavoimien kertausharjoitus, johon osallistui noin 2 henkeä. Raulo kuitenkin kiittelee reserviläisten useimmiten muistavan, että heillä on velvollisuus osallistua kertausharjoituksiin.

Kertausharjoituskäskyn peruutuksen voi saada terveydentilan perusteella, pysyvän ulkomaille muuton vuoksi tai jos on hakeutunut reservissä ollessaan täydennyspalvelukseen, eli siviilipalvelukseen.

Henkilö on voinut vaikka halvaantua pysyvästi autokolarissa, mutta meille ei ole tullut siitä tietoa, kertoo Raulo. Suomen huono taloustilanne vaikuttaa myös seksibisnekseen. Helsingin poliisin rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson työskentelee järjestäytyneeseen rikollisuuteen keskittyneessä yksikössä, jossa hän on päässyt luotettuun asemaan prostituoitujen keskuudessa. Sitä näkee välillä ilmoituksissakin, kertoo Eriksson. Seksialan kirjoittamaton sääntö on Erikssonin mukaan ollut, ettei seksiä tarjota ilman kondomia.

Muut prostituoidut karsastavat tätä ilmiötä, kun ovat saaneet kuulla, että tällainen on lisääntynyt, hän sanoo. Erityistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki uskoo, että sairaus vaikuttaa seksuaalisuuteen.

Kilpirauhasen vajaatoiminta on aika yleistä, ja sen esiintyvyys lisääntyy iän karttuessa. Sairaus voi aiheuttaa hyvin monenlaisia oireita, yleisimpiä ovat väsymys, vetämättömyys, jopa masennus ja painonnousu. Erityistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki lisää oireiden listaan myös seksuaalisen haluttomuuden.

Limakalvojen kuivuus sukuelinten alueella voi liittyä ikääntymisen aiheuttamaan hormonitoiminnan hidastumiseen, mutta kilpirauhasen vajaatoimintakin aiheuttaa sitäkin, Mäki huomauttaa. Ilmekään ei värähdä, kun opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen vastaa kysymykseen, miltä ikään ja sukupuoleen kohdistunut vähättely on hänestä tuntunut.

Hän ei suin surminkaan halua solahtaa nuoren vihaisen naisen rooliin eikä suostu uhriutumaan. Ei sano ääneen, että tytöttely ottaa aivoon. Eikä hermostu julkisesti, vaikka häntä päin naamaa sukupuolen takia vähäteltäisiin. Vesi hanhen selästä, kuten vanha sananlasku kuuluu. Muut kyllä ovat hermostuneet.

Heinäkuussa muusikko Ismo Alanko improvisoi Helsingin Sanomien pyynnöstä kulttuuriministerille kysymyksen Pori Jazzeilla. Tilalle nousee myötähäpeän sävyttämä ilme, jonka Grahn-Laasonen kuitenkin nopeasti pyyhkii kasvoiltaan. Jälkeenpäin Alanko selittää julkisuudessa yrittäneensä olla humoristinen ja pyytää anteeksi.

Kuukausi tapahtuman jälkeen haastattelen ministeriä hänen työhuoneessaan opetusministeriössä. Kysyn Sanni Grahn-Laasoselta, mitä hän ajatteli, kun rokkarin huulilta alkoi tippua viittauksia ministerin ikään, sukupuoleen ja ulkonäköön. Rakkauselämässä sinulla on parhaat mahdollisuudet Romantikkoja pidetään usein naiiveina ja epärealistisina. Saatat saada osaksesi naureskelua ja vähätteleviä kommentteja, jos olet ystäväpiirisi toivoton romantikko. Romantikkoja ei tule kuitenkaan väheksyä, sillä rakkauselämässä he menestyvät monin tavoin:.

Miten pojat menestyisivät koulussa? Oppilaat ja asiantuntijat kertovat Tytöt saavat parempia numeroita kaikissa aineissa. HS kysyi asiantuntijoilta, miten poikia voisi auttaa. Tytöt pärjäävät peruskoulussa poikia paremmin kaikissa aineissa.

Päättötodistuksen numerot ovat korkeampia paitsi jokaisessa lukuaineessa äidinkielestä matematiikkaan, myös kaikissa taito- ja taideaineissa käsityö ja liikunta mukaan lukien. Näin kertoo Suomen Akatemian vielä julkaisematon MetrOP-tutkimus, jossa selvitettiin Helsingin seudulla asuvien yhdeksäsluokkalaisten päättöarvosanoja ja heidän sijoittumistaan toiselle asteelle. Ensimmäisellä luokalla eroja ei juuri ole, mutta alakoulun päättyessä ne ovat selviä.

Yläkoulun aikana erot vain vahvistuvat. Näyttää siltä, että peruskoulu on luonut tyttöjä ja poikia eriyttävän rakenteen, jota on vaikea murtaa. HS kysyi asiantuntijoilta keinoja, miten kehityksen suunta käännetään. Miten pojat saadaan menestymään peruskoulussa paremmin? Helsingin yliopiston koulutuksen arviointikeskuksen johtaja, apulaisprofessori Risto Hotulainen: Päättelytaidoissa sukupuolten välillä ei ole eroa, joten suoritusten pitäisi olla linjassa. Mittareita tulisi muuttaa niin, että heikommilla kirjoittamistaidoilla voi ilmaista osaamistaan.

Kun tyttö ja poika saavat kokeesta saman numeron, tyttö saa todistukseen paremman arvosanan siksi, että hän viittaa tunnilla enemmän. Tämä syö pojan motivaatiota. Arvostelu on oppilaan oikeusturvakysymys. Yhdysvalloissa vanhemmat olisivat jo vieneet asian oikeuteen. Ongelma on, että joillakin opettajilla on yhä päässään vanhentuneita käytäntöjä. En kannata valtakunnallisia kokeita.

Niihin liittyvä stressi tuskin parantaisi poikien selviytymistä. Miksi nainen teeskentelee orgasmia? Yhdysvaltalaistutkijoiden mukaan jopa 26 prosenttia naisista teeskentelee orgasmia säännöllisesti.

Yksi niistä löytyy aivoista: Tällaisia syitä ovat esimerkiksi ulkonäköpaineet, huoli siitä mitä kumppani oikeasti haluaa sekä paineet saada orgasmi. Nautintoa myös teeskennellään, koska vaikkapa äänekkään voihkimisen uskotaan kuuluvan asiaan. Spierings varoittaa, että median ja pornon välittämä kuva seksistä keskittyy miehen nautintoon ja voi sen vuoksi antaa väärän kuvan seksistä.

Naisen nautinto voi olla jäädä pornossa sivurooliin, ja lisäksi kauniskroppaisten näyttelijöiden katsominen aiheuttaa monelle ulkonäköpaineita. Jopa 80 prosenttia australialaisnaisista pitää itseään liian lihavina seksiin. Ehkä vielä useammin orgasmin teeskenteleminen johtuu siitä, ettei nainen saa sellaista seksiä kuin oikeasti haluaisi. Vain osa naisista saa orgasmin pelkästään emätinyhdynnässä. He kaipaavat myös esimerkiksi klitoriksen stimuloimista.

Seksiterapeuttinakin toimiva Spierings yrittääkin saada asiakkaansa sisäistämään, että seksi on muutakin kuin yhdyntä. Orgasmivaikeudet voivat johtua myös siitä, ettei nainen ymmärrä omaa kehoaan ja sen toimintoja. Esimerkiksi kasvatus on voinut aiheuttaa seksuaalisia estoja, joiden vuoksi nainen ei itsekään tiedä mikä oikeasti toimii.

Spieringsin mukaan näissä tapauksissa paras keino on tutustua itseensä itsetyydytyksen avulla. Tämä voi saada sinut ymmärtämään itseäsi seksuaalisena olentona, mikä taas voi olla vapauttavaa makuuhuoneessa.

Nainen haikailee ulkomaille töihin. Englannissa hänellä on tuttava, joka kuulemma tienaa 30 euroa kuukaudessa, sillä hänellä on asiakkaina huippuliikemiehiä, esimerkiksi omanilainen sheikki. Mutta eipä tässäkään vielä kaikki. Tuttava on kertonut omista tuttavistaan, jotka ovat lemmen ammattilaisten jetset-piiriä. Nyt tulee kuumaa settiä, uskokaa tai älkää. Tämä nainen tienaa omaisuuksia ja lentelee ympäri maailmaa kuin supertähti.

Hänellä on superklassinen olemus, hyvä sivistystaso ja koulutus, hän muuntautuu jakkupukunaisesta seksitiikeriksi alta aikayksikön. Hän laskuttaa keikoista kymppitonnin ja silleen. Ja olen minä vähän naureskellut kun olen hänen nettisivuillaan käynyt kyllä, sellaiset on — siellä on keikkakalenteria ihan kuin millä vaan superstaralla.

Tänään Dubai, huomenna Abu Dhabi. Sitten viikko Karibialla, private order, sitten Texas, 3 pvää, private order. Ilotyttöä on arvosteluissa syytetty prostituution romantisoimisesta, mutta hän on vastannut kirjoittavansa vain elämästään, iloineen ja suruineen. Kohublogissaan ilotyttö paljastaa myös miesihanteensa, joka lienee varsin yllättävä.

Kukaan nainen ei tarvitse rasistia suojakseen Keskellä kauneinta Suomea on tilaa. Maailman monessa kolkassa on huutava hätä ja turvapaikan tarve. Nyt olisi mahdollisuus auttaa, mutta ei. Empatian ja inhimillisyyden väliin kiilaa pelko, joka syö kaiken. Mitä jos Ne vievät meiltä työt, elintason, palvelut? Mitä jos Ne eivät sopeudu? Tai mitä jos Ne sopeutuvatkin, ja muuttavat tätä ikuiseksi hiottua omaa kulttuuria, jonka ulkopuolella on vain tuntemattomien tapojen karu autiomaa?

Näiden pelkojen ytimeen iskevät yhteiskunnan pintakerrosten alla kytevän vihan ja vainoharhaisuuden lähettiläät. He, joille internet on antanut ennennäkemättömän kanavan levittää rotuvihan sanomaansa. Koska he itse vaativat suoraa puhetta, kutsutaan heitä kaunistelematta rasisteiksi. Rasisteilla on tapana maalata maahanmuutosta monenlaisia uhkakuvia. Heille maahanmuuttajat ovat kulueriä, turvallisuusriskejä ja kulttuurintuhoajia.

Ja jos mikään muu uhkakuva ei kosketa tarpeeksi syvältä, vedotaan tyttöihin ja naisiin. Laajentuneen pakolaiskriisin synnyttämässä keskustelussa on tyypillistä verhota omat ennakkoluulonsa huoleen naisten ja tyttöjen kohtalosta. Tämä ei ole väärin ainoastaan siitä syystä, että se osoittaa alentavaa ja äärimmäisen patriarkaalista maailmankatsomusta, jossa nainen on miehelle alisteinen suojelunkohde. Naisten käyttäminen oman muukalaispelon välikappaleena on harhauttavaa myös siksi, että rasismi ja naisviha kulkevat poikkeuksetta käsi kädessä.

Esimerkkinä tästä käy loppumaton suo some-keskusteluja ja poliitikkojen saamaa palautevyöryä, joissa suvaitsevaista maailmankuvaa edustavia naisia uhataan seksuaalisella väkivallalla.

Toisaalta naisvihamielistä retoriikkaa viljeleville ei ole ongelma vastustaa vastaanottokeskuksia naisten ja tyttöjen turvallisuuteen vetoamalla.

Rasistille nainen on avuton kohde, jota pitää suojella muualta tulevien miesten väkivallalta. Naisten käyttäminen oman maailmankatsomuksen edistämisen välikappaleena ei toki ole uusi ilmiö. Imperialismin kiivaimpaan aikaan luvulla maalattiin länsimaissa uhkakuvia barbaarisista villeistä, jotka uhkasivat vaaleiden ja viattomien naisten siveyttä ja kunniaa. Vaikka kehitys on heikentänyt rasistisia voimia, asuu sama inho ja pelko vierasta kohtaan yhä sitkeästi osassa ihmisiä.

Nainen ei tarvitse suojakseen rasistia. Yksikään nainen ei ylipäätään tarvitse miestä, joka nostaa itsensä heikoksi ja avuttomaksi katsomansa sukupuolen yläpuolelle tämän ylivertaiseksi suojelijaksi. Nainen, ja jokainen mies, tarvitsee vain tasa-arvoisen ja ihmisoikeuksia kunnioittavan hyvinvointiyhteiskunnan, jossa ei hyväksytä väkivaltaa tai syrjintää ketään kohtaan.

Vauva tuli, parisuhteen onni meni: Syy ei välttämättä ole siinä, että suhteen osapuolet eivät sopisi toisilleen. Vaikka lapsen saaminen on rikastuttava ja elämää mullistava kokemus, parisuhteeseen se voi tuoda asioita, joihin ei ehkä osannut varautua. Väestöliiton tutkimusten mukaan parisuhdetyytyväisyys saattaa laskea vauvan syntymisen jälkeen, mutta syy ei ole välttämättä siinä, etteivätkö kumppanit sopisi toisilleen.

Väestöliiton Parisuhdekeskuksen psykologin Elina Nurmisen mukaan tuoreet vanhemmat riitelevät kahdeksan kertaa niin usein kuin lapsettomat parit. Rakkaus ei ole välttämättä kadonnut, mutta pikkulapsivaihe on haastava ajanjakso, jonka alle parisuhde voi hetkellisesti jäädä. Molempien osapuolien olisi hyvä ymmärtää se.

Elina Nurminen kuvailee blogissaan asioita, jotka vaikuttavat parisuhdetyytyväisyyden laskuun: Vanhemmuuteen liittyvät kiistat 4. Liian vähän kahdenkeskistä aikaa On myös toinenkin seikka, johon ei voi välttämättä valmistautua.

Se voi herättää ahdistusta, pelkoa ja huolta, ja joskus myös halua vältellä näitä tunteita. Joku ratkaisee ahdistuksen keskittymällä vain lapseen ja laittaa parisuhteen sivuun, Nurminen kirjoittaa. Vauvan tuleminen voikin haastaa suhteen todellisen kestävyyden: Onko puolisoilla turvallinen yhteys, voivatko he kertoa toisilleen tunteistaan täysin pelkäämättä, Nurminen kuvailee. Turvallinen yhteys kantaa vaikeissa tilanteissa pitkälle.

Jos turvallista yhteyttä ei ole, ero on todennäköisempää. Yrityskin riittää Tilanne ole kuitenkaan lohduton, vaikka arki olisi hetken raskaampaa kuin ennen. Parisuhdetyytyväisyys toisinaan laskee lapsen synnyttyä, mutta myös palautuu pikkuhiljaa arjen alkaessa sujua, THL: Väestöliitto kertoo vuonna tehdystä tutkimuksesta, jossa kerrottiin hyviä uutisia: Kumppania ei tarvitse aina ymmärtää oikein, pelkästään yritys ymmärtää näytti olevan merkitsevää parisuhdetyytyväisyydelle.

Tärkeintä on siis se, että kumppanit saavat vastakaikua toisiltaan. Rakkaasi tulee aina muistamaan: Kun tyytymättömyyttä aiheuttavaa listaa katsoo, se tuntuu loogiselta ja syyt suhteen ulkopuolisilta seikoilta. Joissakin tapauksissa ongelmat voivat olla vain puhtaasti järjestelykysymyksiä.

Kuuma kysymys Yhdysvalloissa — pitäisikö kouluissa ja tarhoissa luopua tyttöjen ja poikien vessoista? Voivatko tytöt ja pojat käyttää samoja vessoja? Kun koulut ja tarhat Kalifornian San Franciscossa starttasivat, Miraloman esikoulussa ei ollut enää ympyröitä ja kolmioita tai tytön ja pojan kuvia ovissa kertomassa kummalle sukupuolelle vessat kuuluvat.

Kaikki lapset käyttävät samoja vessoja, uutisoi San Francisco Gate. Aloite yhteisvessoihin tuli koulun oppilaiden vanhemmilta. Yhdysvalloissa gender-keskustelu on vilkasta, ja vauhtia siihen toi entinen olympiavoittaja Bruce Jenner, joka on vaihtanut sukupuoltaan ja on nyt nimeltään Caitlin Jenner. Kalifornia on aina ollut vapaamielinen eri sukupuolten ja seksuaalisten suuntautumisten suhteen.

Vuonna osavaltioon tuli laki, joka vaatii kouluja antamaan transgender-oppilaiden käyttää haluamiaan vessoja. Eli jos lapsi tuntee olevansa poika, vaikka on biologisesti tyttö, hän saa käyttää poikien vessaa. Ja tietysti myös toisinpäin. Näin ei ole kaikissa osavaltioissa. Missourissa koululaiset protestoivat ulosmarssilla sitä, että transsukupuoliset saisivat käyttää haluamiaan vessoja. Maahanmuuttokriittisen poliisin puheet Keuruulla tutkitaan Keuruun päättäjille maahanmuuttajista kielteiseen sävyyn esitelmöineen ylikonstaapelin puheita tutkitaan Helsingin poliisilaitoksen toimesta.

Ylikonstaapeli on kuulunut Helsingin poliisilaitoksella työryhmään, joka on työskennellyt maahanmuuttajataustaisen rikollisuuden ja rikollisuuden ennalta ehkäisyn parissa. Apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäen mukaan tapauksen kuulemiset ovat vielä kesken.

Keuruulla esitelmöinyt ylikonstaapeli ei tällä hetkellä jatka työryhmän jäsenenä eikä toimi esimiestehtävissä. Ylikonstaapeli oli esittänyt yleisötilaisuudessa huolensa muun muassa maahanmuuttajien ja naisten välisistä suhteista. Ylikonstaapeli kertoi puhuvansa yksityishenkilönä eikä poliisina. Yleisötilaisuus järjestettiin päivää ennen kaupunginvaltuuston kokousta, joka päätti, että vastaanottokeskusta ei haluta Keuruulle.

Luksushoro on kuin supertähti, tienaa 30 euroa kuussa! Naisten työmahdollisuudet paranevat hallituksen kilpailukykytoimilla Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikmanin mukaan hallituksen toimet kilpailukyvyn nostamiseksi purkavat naisten työllistymisen rakenteellisia esteitä työmarkkinoilta. Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikman iloitsee nuorten naisten työmarkkina-aseman paranemisesta, kun hallitus toteuttaa perhevapaista aiheutuvien kustannusten tasauksen euron kertakorvauksella.

Toimenpide on osa hallituksen yhteiskuntasopimusta korvaavia toimia. Vikmanin mukaan päätös purkaa mahdollisuuksien tasa-arvon toteutumisen ja naisten työllistymisen rakenteellisia esteitä työmarkkinoilta.

Suomella ei ole varaa jättää yhä koulutetumpien naistemme potentiaalia käyttämättä, Vikman toteaa tiedotteessaan. Vikman muistuttaa, että vanhemmuuden kustannusten epätasainen jakautuminen on heikentänyt naisten urakehitystä ja mahdollisuuksia työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Perhevapaista aiheutuvien kulujen tasauksen ansiosta naisten asema työelämässä vahvistuu. On kaikkien etu, että jatkossa työnantaja voi palkata pätevimmän ja osaavimman hakijan sukupuolesta riippumatta. Hallitus aikoo lupaustensa mukaisesti parantaa yritysten yksikkötyökustannuksia viidellä prosentilla. Hallituksen toimia voi pitää kovina. Listalla ovat muun muassa ylityökorvausten puolittaminen, sunnuntaikorvausten vähentäminen ja helatorstain ja loppiaisen muuttaminen palkattomiksi vapaapäiviksi.

Taustalla reserviläiskirje, kertausharjoitusten lisääminen ja Ukrainan sota Pako armeijasta: Jopa tuhat suomalaista eroamassa reservistä tänä vuonna Armeijan reservistä pois haluavien määrä on kasvanut ennätyslukemiin.

Tänä vuonna täydennyspalvelukseen on hakenut jo yli asevelvollista. Luku on lähes kolme kertaa suurempi kuin viimevuotinen ennätyslukema ja peräti yksitoista kertaa suurempi kuin toissa vuonna.

Vertailun vuoksi vuonna täydennyspalveluksen suoritti vain 48 reserviin kuulunutta. Reserviläiskirje on aktivoinut, oli syy sitten mikä tahansa. Puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg kertoi perjantaina Kokonaisturvallisuusmessuilla Tampereella, että vain runsaat 70 reserviläistä ilmoitti kirjeen saatuaan, että haluaa pois sodan ajan tehtävästään.

Täydennyspalvelukseen hakeutumisen huippu oli touko—kesäkuussa, kun hakemuksen teki noin reserviläistä. Täydennyspalvelukseen haluavien määrän kasvussa heijastunee myös kertausharjoitusten määrän selvä lisääntyminen tänä vuonna sekä Venäjän viime vuonna tekemä Krimin valtaus ja Ukrainan sota.

Naisvaltaiset alat kärsivät eniten Sekä vasemmistoliiton Arhinmäki että vihreiden Niinistö huomauttavat hallituksen sanovan hyvästit sopimusyhteiskunnalle. Oppositio arvostelee hallituksen tänään tiistaina esittelemiä leikkauksia, joilla puututaan muun muassa ylityökorvauksiin, sunnuntailisiin ja vuosilomiin. Hänen mukaansa eniten kärsivät julkisen sektorin naisvaltaiset alat.

Arhinmäki huomauttaa, että ensimmäisen sairauslomapäivän muuttaminen palkattomaksi on jopa vaarallista. Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö kommentoi Twitterissä, että hallituksen sanelupolitiikka ei ole sopimista nähnytkään.

Hän pitää hyvänä sitä, että muutosturva ja perhevapaiden kustannustenjako paranevat. Tästä myös Arhinmäki on samaa mieltä. Sekä Arhinmäki että Niinistö huomauttavat hallituksen sanovan hyvästit sopimusyhteiskunnalle.

Hallituksen mukaan toimenpiteet säädetään pakottavalla, nykyisten työehtosopimusten päätyttyä sovellettavalla lainsäädännöllä. Hallituksen tavoitteena on nostaa työllisyysaste 72 prosenttiin ja lopettaa velaksi eläminen vuoteen mennessä. Poliisin ratsiassa yllättävä tulos — poikkeuksellisen moni naiskuljettaja räplää kännykkää Yle Uutiset yle.

Miehille uusi ehkäisy — pistokset annetaan kiveksiin Siemenjohdinten katkaiseminen on ollut pitkän ajan ainut ehkäisyväline miehille kondomin jälkeen.

Tähän on tulossa kuitenkin muutos, sillä nyt on kehitelty uusi ehkäisymenetelmä miehille, joita menetelmään liittyvä kiveksiin pistäminen saattaa kuitenkin hermostuttaa. Järjestö on alkanut kehittelemään patentin ympärille uudenlaista Vasalgel-nimistä ehkäisymenetelmää miehille.

Vasalgel on synteettinen geeli, jonka lääkäri pistää miehen kummankin kiveksen läpi siemenjohtimiin. Geeli jää siemenjohtimiin tukokseksi eikä päästä spermaa läpi noin kymmenen vuoden ajan. Jos potilas haluaa lopettaa ehkäisyn, hänen täytyy mennä uudelleen lääkäriin, jossa annetaan vielä toiset pistokset. Uusissa pistoksissa on ainetta, joka saa geelin liukenemaan ja poistumaan sperman tieltä. Alkuperäistä RISUG-tuotetta ei aiemmin päästetty markkinoille sen mainitsemattomien sivuvaikutusten vuoksi.

Alkuperäisestä tuotteesta kehitelty Vasalgel ei kuitenkaan Metro-lehden mukaan ole saanut vielä vastustusta. Miksi anoppi kiinnostaa vähän liikaa? Olen huomannut viihtyväni liian hyvin anoppini seurassa. Mitä minun kannattaisi tehdä? Olen kolmikymppinen mies, toista vuotta naimisissa.

Vaimoni on kaikin puolin ihana, kaunis, koulutettu ja pidetty. Nyt olen huomannut viihtyväni hiukan liian hyvin anoppini seurassa. Hän on kuusikymppiseksi vetävä nainen, fiksu ja hauska hänkin. Vaimooni verrattuna hän on kiinnostavampaa seuraa, koska hänellä on enemmän sanottavaa. Vaimoani kiinnostavat meikit ja laukut, anoppia miestenkin asiat, kuten politiikka tai urheilu. Anoppi harrastaa myös pikkutuhmien vitsien kertomista. Minulle on alkanut tulla fantasioita seksistä anoppini kanssa.

Kehittelen myös suunnitelmia siitä, miten voisin toteuttaa näitä fantasioita. Annoimme joitakin täkyjä, jotta naissukupuoli voisi helpommin päästä pistämään ajatuksiaan likoon. Tässä tulevat TOP-5 turn offit. Otanta ei siis ole tieteellisesti pätevä, mutta antaa tietenkin jonkinlaista suuntaa.

Mies joka kehuu naisen ulkonäköä baaritiskillä tai baarissa yleensä…niin…hän vaan on niiiiiin nolo. Mies joka puhuu kuinka rikas hän on, puhuu työstään, tunnetuista ystävistään…ylipäänsä lesoilee ja lässyttää paskaa.

Mies joka vain puhuu eikä kuuntele toista. Mies joka suorastaan esitelmöi. Mies joka heittää alituiseen pervoa läppää, eikä tunne tilannetajua. Mies joka ei puhu juuri mitään vaan häntä täytyy lypsää. Sipilän ylityöpalkkioiden puolituspuheet eivät kyllä vaikuta, sillä ne eivät riitä. Suomi ei niillä pysty kilpailemaan esimerkiksi Ranskan kanssa. Siellä ylityötunnit välillä ovat normaalin arvoisia työtunteja. Sipilän ehdotus nyt ei pääse lähellekään Ranskan käytäntöä, joten kun risteilijäalusten tuotanto siirrettiin Ranskaan, se tapahtuisi myös sen jälkeenkin, kun Sipilän ehdotus mahdollisesti toteutuu jonkun vuoden kuluttua, kun ammattiliitojen lakkoiluaalto on saatu päätökseen.

Sillonhan Sipilä on myöhässä jo vuotta ehdotuksineen. Ex-liigakiekkoilijan raskas isyyskiista päättyi suruun. Jokaisen naisen on kohdattava abortti — teininä minulla oli krooninen huono omatunto irtoseksistä KOLUMNI Rosa Meriläinen Olen ollut teininä lukuisissa kotibileissä, joissa humalapiikin aikaan tupakkapaikalle muodostunut tyttöporukka keskustelee abortista eettisenä ongelmana.

Minullakin on ollut asiasta vaihtelevia ja kärjekkäitä mielipiteitä — sekä suuri keskusteluntarve. Muistan ainakin olleeni sitä mieltä, että en halua tuomita muita, mutta itse en aborttia itselleni sallisi: Se oli helppo sanoa, koska seurauksia ei koskaan tullut.

Siitä hetkestä lähtien, kun tyttö alkaa harrastaa heteroseksiä, hänen elämäänsä astuu raskauden pelko. Harva kuitenkaan saa e-pillereitä kouraan vielä neitsyenä. Sitä on enemmän ja vähemmän käsillä olevien ehkäisyvälineiden armoilla. Humalassa tuntuu rutkasti paremmalta idealta panna paljaalla kuin jättää koko juttu väliin vain sen tähden, että poika ei saa kumipuvussa seisomaan. Minulla oli teininä jokseenkin krooninen huono omatunto holtittomasta irtoseksistä.

Ei siksi, että olisin missään nimessä paheksunut seksiä sinänsä — päinvastoin, sehän oli ihan parasta. Mutta maanantaisin sitä joskus meni hauraana hakemaan katumuspillereitä. Ja minä sentään kuulun niihin ihmisiin, joilla on aina kondomi mukana. En muista koskaan keskustelleeni abortin etiikasta poikien kanssa. Sitä jotenkin automaattisesti oletti, että pojat kannattavat aborttia. Että jos asia eteen tulee, siitä on yksin selvittävä. Raskaus on tytön taakka ja valinta. Lääkäri huolissaan vuotiaiden kylmistä, seksittömistä suhteista — lapsellisen helppo keino voi palauttaa himot Yllättävän nuoretkin tarvitsevat apua seksielämäänsä.

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, pari- ja seksuaaliterapeutti Pirkko Brusila toivoo, että parit pitäisivät seksielämästään nykyistä parempaa huolta. Ettei päästettäisi kipinää sammumaan. Hän on huolissaan varsinkin vuotiaista, joilla seksi ja kumppani saattavat unohtua kiireisen elämän suorittamisen alle.

Kun käydään terapiassa läpi tyypillisen viikon aikataulua, niin siellä ei ole hetkeäkään aikaa kumppanille.

Aamulla salille, työn jälkeen harrastus. Mistään ei olla valmiita luopumaan. Naisvaltaiset alat kärsivät eniten.

Naisvaltaisilla aloilla on pisimmät lomat, lyhin työaika ja parhaat etuudet palkallisissa sairasvapaissa. Eikä se lomaleikkaus vieläkään riitä. Heille jää edelleen lomaa 30 työpäivää kuusi viikkoa kun se miesvaltaisilla aloilla on jatkossakin vain 25 työpäivää viisi viikkoa.

Mihin voin maksaa, jos haluankin maksaa veroa siitä, että annan omistamani asunnon ilmaiseksi?????? Kyseenalaistajien määrä on kasvanut armeijassa Puolustusvoimien koulutuspäällikön mielestä armeijassa näkyy se, että nuoret kohtaavat ennen armeijaa aiempaa vähemmän auktoriteetteja kuin aiemmin.

Johtamiskoulutukseen osallistuvilla on aiempaa monipuolisemmat mahdollisuudet toteuttaa rooliaan. Puolustusvoimat kehittää johtamiskoulutustaan nykyajan tarpeita vastaavaksi. Koulutuspäällikkö, everstiluutnantti Petteri Soini Kainuun prikaatista kertoo, että vuosikymmenten takainen johtamismalli, jossa taustalla ei ollut niinkään paljon teoriapohjaa, on taakse jäänyttä elämää. Ero siivilimaailman johtamiseen ei ole enää kovin suuri. Tähän kuuluvat oleellisena osana palautteen kerääminen, itsearviointi, vertaisarviointi, tiimipalaverit ja johtajien saama palaute.

Kyllä tässä ollaan luvulla, Soini sanoo. Kyseenalaistajien määrä kasvanut Vanhaan johtamiskulttuuriin verrattuna puolutustusvoimien johtamiskoulutukseen osallistuvilla on nykyisin enemmän vastuuta ja mahdollisuuksia toteuttaa tehtävät itsenäisesti. Edelleen on niin, että kun johtaja johtaa, alaiset tekevät sen mukaan kuin käsketään. Tämä ei sulje pois sitä, että suunnitteluvaiheessa kaikkien mielipiteet otetaan huomioon, Soini kuvailee. Petteri Soini myöntää, että nykynuorissa on enemmän kyseenalaistajia kuin aiemmissa sukupolvissa.

Tämä johtuu hänen mielestään siitä, että nykynuorista monetkaan eivät ole kovin usein kohdanneet auktoriteetteja.

Armeijassa nuoret kuitenkin voittopuolisesti asennoituvat hyvin tähän systeemiin, jossa näkyy jo arvomerkeistä, kuka käskee ja kuka on pomo, Soini toteaa.

Hän sanoo, että nuoren kannattaa armeijaan mennessään muistaa, että puolustusvoimat tarjoaa ilmaista koulutusta, joka rankataan korkealle myös siviilielämässä. Kaikki lähtevät samalta viivalta, Soini muistuttaa. Katso, kuulutko seuraaviin naistyyppeihin! Oletko nainen, joka keskittyy vain uraansa vai nirsoiletko kumppaniehdokkaiden kanssa?

Tunnistatko itsesi näistä naistyypeistä? Avioerolapsi ja tutkija todistavat: Eroselfiet ovat huijausta Iloiset, Facebookissa jaettavat eroselfiet pönkittävät vain vanhempien omia tunteita.

Lapsia niissä ei oteta huomioon. Uusi villitys on ladata avioeron jälkeen Facebookiin hymyilevä kuva juuri eronneista vanhemmista. Jaamme vanhemmuuden tasa-arvoisesti ja käymme yhdessä lastemme koulujen ja harrastuksien juhlissa ja vanhempainilloissa.

Yhdysvalloissa julkaistiin jo vuonna New York Times -lehdessä kirjoitus tutkimuksesta, jonka mukaan avioerolapset kärsivät aina. Vaikka vanhemmat esittivät, että avioero sujui hyvin, lapsia ero järkytti yhtä paljon kuin niitä lapsia, joiden vanhemmat erosivat riidoissa.

Tutkimusta johtanut Elizabeth Marquardt kommentoi nyt eroselfieitä sanomalla, että ne ovat vain vanhempia itseään varten. Eron jälkeen lasten itsensä tehtäväksi tulee selviytyä siitä. Vanhempiensa eron kokenut Nicolas DiDomizio kirjoittaa mic. Olen iloinen, etten joutunut näkemään kuvia, missä he naureskelevat yhdessä avioeropäätöstä. Väkisin raskaaksi, pakolla abortti? Uusi parisuhdeväkivallan muoto yleistyy Tutkijat ovat huolissaan uudesta parisuhdeväkivallan muodosta, lisääntymiseen pakottamisesta.

Kyse on yleensä tilanteesta, jossa kumppani sabotoi ehkäisyä, jotta nainen tulisi raskaaksi tai painostaa kumppaniaan lisääntymään. Tämä johtaa ei-toivottuihin raskauksiin, turhiin abortteihin ja naisten traumatisoitumiseen. Tutkijoiden mukaan miehet saattavat piilotella e-pillereitä, puhkoa kondomeita, ottaa ehkäisyrenkaita pois kumppaneiltaan tai keskeytetyssä yhdynnässä olla tahallaan lopettamatta ajoissa.

Illinoisin yliopiston tutkijoiden mukaan lääkäreiden tulisi olla tietoisia myös tästä väkivallan muodosta. Tekijät saavat nautintoa tunteesta, että heillä on kaikki hallinta kumppaniinsa aina kehon toimintoja, kuten raskautta, myöten. Miehet eivät suinkaan halua aina lisääntyä vaan saattavat pakottaa raskaaksi tulleen naisen päättämään "ei-toivotun" raskauden.

Uhrit ovat useimmiten naisia, mutta myös miehiin kohdistuu vastaavaa. Miehet voivat myös uhkailla kumppaniaan, jos tämä ei suostu raskauteen tai suostu raskaaksi tultuaan tekemään aborttia. Tutkijoiden mukaan naisista prosenttia kokee tällaista jossain vaiheessa elämäänsä. Lisääntymiseen pakottamista ilmenee kaikissa yhteiskuntaluokissa, mutta suurimmassa vaarassa ovat huonosti toimeentulevat, vähän kouluttautuneet, kumppaneistaan taloudellisesti riippuvaiset naiset.

Inttitarinat ovat samankaltaisia sukupolvesta toiseen — nykyvarusmiehet korostavat palveluksen elämyksellisyyttä Käynnissä oleva tutkimus summaa armeijan käyneiden kokemuksia eri vuosikymmeniltä. Nykysukupolvet korostavat armeijan elämyksellistä puolta ja voivat jopa pettyä liian löysään kuriin. Kun armeijan käyneet muistelevat palvelusaikojaan, nousee esille varsin yhtenäinen tarina. Nuorisotutkimusverkoston parhaillaan käynnissä olevassa Isältä pojalle ja takaisin — ylisukupolvinen maanpuolustustahto -tutkimuksessa kerrotaan kollektiivista armeijatarinaa sukupolvesta toiseen, sanoo tutkija Tiia Laukkanen.

Ne ovat vaikuttavia kokemuksia, kuten metsäleirejä, onnistumisen tai väsymyksen kokemuksia. Tutkimukseen haastatellaan isiä ja poikia sekä isiä ja tyttäriä ja vertaillaan heidän kokemuksiaan armeija-ajalta. Kutsunnoissa 35 nuorta — armeija voi olla näytön paikka Kutsuntojen kautta noin 76 prosenttia ikäluokasta saa tiedon palveluspaikasta.

Vuonna syntyneiden miesten pääosa suorittaa palvelun vuoden aikana. Koko päivän kestävän kutsuntatilaisuuden aikana kerrotaan tuleville varusmiehille tietoa palveluksesta. Kutsuntapäivän aikana selvitetään tulevan varusmiehen palveluskelpoisuus palveluspaikka. Pohjois-Pohjanmaan Aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Kimmo Rajala Pohjois-Suomen Sotilasläänin Esikunnasta pitää kutsuntapäivää tärkeänä tapahtuma, jolloin miehille kerrotaan palveluksesta ja myös kuunnellaan toiveita.

Harrastukset, opinnot ja tuleva ammatti vaikuttavat palveluspaikkaan. Suurin osa Oulun kutsuntojen miehistä kuitenkin sijoittuu Jääkäriprikaatiin Sodankylään tai Rovaniemelle, kertoo everstiluutnantti Rajala. Näyttämisen halu kirittää nuorta Yksi Oulun kutsuntatilaisuuuteen osallistava on ylikiiminkiläinen Roni Hopeavuori.

Hän haluaisi sissiksi isoveljensä tapaan. Olisihan se rankka testi, jossa näkisi onko mihinkään. Siinä voisi näyttää ainakin isoveljille, että pystyn olemaan armeijassa. Yks isoveli on sissi ja häntä kunnioitetaankin perheen piirissä, kertoo Hopeavuori. Pohjois-Pohjanmaan Aluetoimiston alueelta kutsuntoihin osallistuu noin 3 miestä. Keinot ongelman ratkaisemiseen Uppoamme parisuhteeseen yhtä nopeasti kun päivittäisiin rutiineihimme, tämän vuoksi on hyvä oppia tunnistamaan suhdetta myrkyttävät tekijät.

Kumppanistamme tulee väkisinkin osa meidän mukavuusaluettamme ja arkirutiiniamme. Välillä voi olla huomattavan vaikeaa itse huomata, kun terve parisuhde muuttuu myrkyttäväksi, elämäniloa imeväksi viemäriksi.

Meidän pitää oppia tunnistamaan se, milloin pysymme parisuhteessamme pelkästään pelosta: Kaikki nämä ovat vaikeita tilanteita. Lopulta meidän tulee kuitenkin tehdä päätös: Alle kirjoitettu kymmenen askeleen prosessi on tehokas ja voi vapauttaa sinut tiedostetusta tai tiedostamattomasta huonosta parisuhteesta.

Ei, naiset eivät pelkää jääkiekkoa, mutta kaikkia naisia jääkiekko ei yksinkertaisesti kiinnosta. Sama koskee jalkapalloa, eikä kyse siinäkään ole pelosta. Jotkut tykkäävät äideistä ja jotkut tyttäristä, niin se vain on. Liigan tuore Mimmiliiga-blogi miettii naisten pelkoa ja kiinnostuksen puutetta jääkiekkoa kohtaan. Minua henkilökohtaisesti jääkiekko kuitenkin kiinnostaa, ja kokemukseni jäähalleista sisältävät naisia ja vessajonoja.

Naispuolisten ystävieni kanssa nauramme usein sitä, ettei erätauolla meinaa ehtiä vessaan — niin pitkät ne jonot ovat. Saati sitten että ehtisi vielä hakea jotain syötävää tai juotavaa, ei toivoakaan. Miesten kanssa hallissa käydessäni heillä ei tunnu samaa ongelmaa olevan. He käyvät vessassa, savukkeella ja ehtivät nauttia vielä oluetkin erätauon aikana. Toki miesten vessakäynti ottaa vähemmän aikaa kuin naisten, mutta saattaa asia viitata myös siihen, että halleissa käy useita naisia.

Naiskatsojat ovat vähemmistöä, mutteivät marginaalia. Mietin, olenko ainoa, jonka mielestä naiset eivät pelkää jääkiekkoa ja että naisillekin vessajonoja halleihin syntyy. Kysyin asiasta sosiaalisessa mediassa, ja vastaukset olivat kutakuinkin seuraavanlaisia: Tampereella tosin taitaa olla rohkeampia naisia, kun niitä on hallissa ihan reippaasti ollut joka kerta, kun käynyt olen.

Voi niitä onnellisia naisia, jotka saavat jonottaa siinä naurettavan lyhyessä vessajonossa, kommentoi ystäväni Jonna. Samankaltaisiin kommentteihin törmäsin myös muualla. Siihen, miksei jääkiekko kiinnosta kaikkia naisia tai tyttöjä voi olla monta syytä.

Moniko tyttö on esimerkiksi käynyt äitinsä tai tätinsä kanssa jääkiekko-ottelussa? Ei varmaan kauhean moni. Naisten kiekkoa seuraavat sukupolvet kasvavat kuitenkin koko ajan. Ei tuputtettaisi lajia ihmisille, joita se ei kiinnosta. Ne joita laji kiinnostaa, he seuraavat, ja heitä on paljon. Faniryhmissä naisten määrä on kasvava, joissain jo kymmeniä prosentteja.

Myös joukkueet ovat tajunneet asian, sillä fanituotteita on paljon myös pelkästään naisille. Ei, pelkoa se ei ole. Rakkaus lajiin ei vaan syty joka mimmillä. Semin mukaan Suomi on kansainvälisissä sopimuksissa sitoutunut edistämään naisten ja miesten oikeutta samaan palkkaan samasta ja samanarvoistesta työstä.

Sunnuntaityötä tehdään paljon naisvaltaisilla, pienipalkkaisilla sosiaali- ja terveyssektoreilla ja kaupan alalla. Hallitus syventää entisestään näiden työntekijöiden palkkakuoppaa. Semi kertoo, että hallitus ja työmarkkinajärjestöt ovat toteuttaneet yhdessä samanpalkkaisuusohjelmaa vuodesta Ohjelman tavoitteena oli naisten ja miesten palkkaeron kaventaminen enintään 15 prosenttiin vuoteen mennessä.

Semin mukaan edistystä on tapahtunut, mutta ei riittävästi sillä palkkaero on kaventunut 17 prosenttiin. Miehetkin ovat epävarmoja - 4 asiaa, joita he eivät kerro kumppanilleen Pitkä suhdekaan ei välttämättä rohkaise paljastamaan näitä asioita itsestään.

Useat miehet ovat huonoja kertomaan tunteistaan kumppanilleen. Keskustelu takkuaa ja ongelmista on vaikea puhua. Monesti kumppanista tuntuu, että miehistä ei saa mitään irti. Nyt yhdysvaltalaiset parisuhdeterapeutit ovatkin intoutuneet listaamaan asioita, joita miehet eivät kerro kumppanilleen edes naimisissa ollessaan.

Pornosivustoja pannaan Venäjällä Yksitoista aikuisviihdesivustoa joutui kielletyksi Venäjällä tällä viikolla. Asiasta kirjoittaa muun muassa The Moscow Times. Mediaa säätelevä Roskomnadzor kielsi muun muassa Pornhubin, koska oikeusistuin oli todennut sen ja kymmenen muun palvelun rikkoneen pornon jakeluun liittyviä lakeja.

Ei ole tiedossa, mikä sisältö tarkalleen ottaen johti kieltoihin. Venäjä on ennenkin toiminut nettipornoa vastaan. Lisäksi aivan äskettäin se sensuroi Reddit-yhteisöä ja pimensi Wikipedia-tietosanakirjan huumeaiheisen keskustelun ja artikkelin vuoksi.

Kumpikin kielto kumottiin sen jälkeen, kun palvelut tekivät vaadittuja muutoksia. Nähtäväksi jää, miten pornopannaan Venäjällä suhtaudutaan. Intiassa viranomaisten taannoinen nettipornokielto poiki valtavan vastareaktion, ja pornosivun esto purettiin.

Toki on olemassa myös se vaihtoehto, että elintarvikkeiden tuontikiellon tapaan Venäjä pyrkii pönkittämään maan omaa tuotantoa. Tämä on oikea syy Olepa rehellinen itsellesi!

Meillä oli niin hauskaa ensitreffeillä! Nauroin katketakseni, hän on niin vitsikäs. Oikeastaan se taitaa olla syy siihen, miksi rakastuinkin. Tätä vanhaa selitystä toitottaa joka toinen. Siis että puoliso on niin hauska, että hän vie sydämen. Se on ihan puppua, brittiläinen tunteita tutkiva aivoekspertti Sophie Scott väittää. Hänen mukaansa ihmiset sanovat näin, mutta tarkoittavat oikeasti tätä: Eikä siinä ole mitään väärää! Scott kertoo, että nauru on tärkeä tapa kommunikoida toisten kanssa.

Me nauramme paljon todennäköisemmin silloin, kun olemme seurassa, emmekä yksin kotona. Nauru on tärkeä osa hyvää suhdetta.

Näillä sitten lähdetään Suomen vientiä nostamaan? Kyllä sitä syvästi paheksun, Luukkainen sanoo Uudelle Suomelle. Ota huomioon muutama seikka Kesällä alkaneet romanssit saattavat pian vedellä viimeisiään Alkoiko romanssisi kesän helteisimmällä hetkellä? Olivatko yhteiset hetket auringonlaskuja- ja nousuja nuotion äärellä sekä yhteisiä yöuinteja meressä? Kesällä ihastuminen on helppoa ja lomalla yhteistä aikaa on helppo löytää, mutta miten käy syksyn ja arjen saapuessa?

Toivoisitko, että orastava ihmissuhteesi jatkuisi pidempään? Muutama asia kannattaa ottaa huomioon, jos toivoo romanssin muuttuvan parisuhteeksi. Pakolaisia potkinut unkarilaiskuvaajatar sai potkut Yle Uutiset yle.

Näin sairaanhoitajan tilipussi köyhtyy: Lisät neljännes palkasta Iltalehden haastattelema sairaanhoitaja kertoo, että hän tienasi viime vuonna 37 euroa.

Lisien osuus koko vuoden tienesteistä oli 8 euroa, eli yli 23 prosenttia. Viimeisen kolmen viikon ajalta sairaanhoitaja kertoo saaneensa pyhälisiä euron edestä, sitä edeltäneeltä kolmen viikon jaksolta euroa. Näistä lisistä haihtuisi neljännes, jos hallituksen ajama sunnuntaikorvauksen heikennys menee läpi.

Pyhälisä on sairaanhoitajien merkittävin lisä, mutta hoitajille maksetaan myös ilta-, yö- ja lauantailisiä. Myös ylityökorvausten puolittaminen sekä lomien leikkaaminen tekevät kipeää, sairaanhoitaja sanoo. Ylitöitä en jatkossa näillä korvauksilla tekisi. Kuitenkin päivystysalueilla ylitöillä on suuri merkitys, siellä homma pyörii ylitöillä, kun henkilökuntaa ei ole tarpeeksi.

Terveys- ja sosiaalialan ammattijärjestö Tehyn entinen puheenjohtaja, nykyinen kokoomuksen kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesola sanoo, ettei hän voi kehua hallituksen päätöksiä, vaikka edustaa itse valtiovarainministeripuoluetta.

Toivoisin, että näitä päätöksiä voitaisiin katsoa vielä. Tehyn työtaistelusta muistettu Laitinen-Pesola sanoo luottavansa suomalaiseen sopimusyhteiskuntaan ja vierastavansa pääministerin ajamaa pakottavaa lainsäädäntöä. Laitinen-Pesola lievittää hieman kritiikkiään sanoessaan, että myös ay-johtajien tulisi katsoa itseään peiliin. Nyt hallituksen täytyy tehdä omia päätöksiä. Suomalaiset opiskelijaneidot ällistyivät ulkomaisesta Tinder-tarjonnasta — näin eroaa kotimaasta Uuden tosi-tv-sarjan Bimbo Oy: Fox-kanavalla alkaa tänään keskiviikkona uusi työpaikkareality, jonka päähenkilöinä nähdään parikymppiset Alina ja Sointu.

Nuoret opiskelijaneidot pyörittävät opintojensa ohella promotyttöjä välittävää Charisma Promotion -yritystä. Työkaveruuden lisäksi ystävykset myös asuvat yhdessä ja kuluttavat rutkasti aikaa seuranhakusovellus Tinderin selaamiseen.

Tinderin näprääminen kuuluu luonnollisesti osaksi myös Nizzan-matkaa. Alina ja Sointu ovatkin aivan ällikällä lyötyjä siitä kuinka erinomainen Tinderin tarjonta Nizzassa on Suomeen verrattuna.

Suomessa sä selailet sata ja löydät sadasta yhden mille voi painaa likee, Sointu kuvailee. Se on ihan uskomatonta. Naiset valitsevat nizzalaisella terassilla istumapaikkansa myös siten, että pystyvät ihastelemaan ohikulkevia ranskalaiskomistuksia. Tää on niin kuin karkkikauppa. Ainut huono puoli on, että täällä Ranskassa on se, ettei jengi puhu hirveästi englantia, mutta onneksi on tää international language, Alina sanoo kulmiaan merkityksellisesti kohauttaen.

Naiset kuitenkin tuumivat, ettei kannata ottaa vastaan heti ensimmäistä vastaan tulevaa miestä. Katso videolta tyttöjen tunnelmia Nizzan reissulla. Bimbo Oy alkaa Fox-kanavalla keskiviikkona kello Oletko kumppanillesi enemmän äiti kuin vaimo? Se selviää pohtimalla näitä neljää kohtaa. Asiat, joista kannattaa pyrkiä eroon Uutta suhdetta ei kannata myrkyttää heti alkuunsa epäilemällä ja haastamalla riitaa jatkuvasti.

Uuden suhteen aloittaminen on aina haastavaa, mutta siitä huolimatta ihanaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että asioita ei kannata tuoda mukanaan edellisestä suhteesta, sillä parempi on aloittaa puhtaalta pöydältä.

Sen lisäksi on muutamia tapoja, joista jokaisen kannattaa pyrkiä eroon. Näin vältät myrkyttämästä tuoretta suhdetta. Et luota siihen, että hän todella voi olla uskollinen. Tuot hänen lyhyessä menneisyydessänne tekemänsä virheet esiin jokaisen riidan aikana.

Olet liian pomottava ja haluat olla vastuussa kaikesta. Olet mustasukkainen ja epävarma. Et kerro mikä sinua todellisuudessa vaivaa, vaan pidät tiedon sisälläsi.

Katselet muita sillä silmällä. Vanhojen suhteiden esiin nostaminen jatkuvasti. Aikuisviihdeyhtiö lupaa maksaa senttisen peniksen pienentämisen Uutisoimme taannoin meksikolaismiehestä, jolla on senttinen penis.

Roberto Esquivel Cabreran mukaan suuresta elimestä on aiheutunut hänelle lähinnä murheita. Lukuisat aikuisviihteeseen erikoistuneet yhtiöt, kuten Vivid Entertainment, lähestyivät miestä nopeasti rahakkaiden työtarjousten merkeissä. Vivid Entertainmentin johtaja, Steven Hirsch, on kuitenkin lähestynyt Roberto Esquivel Cabreraa myös toisenlaisen tarjouksen tiimoilta.

TMZ-sivuston mukaan yhtiö nimittäin lupautuu maksamaan miehen peniksenpienennysleikkauksesta kertyvät kulut, vaikka mies ei suostuisikaan esiintymään pornoelokuvassa. Roberton jättiläismäistä penistä esiteltiin aikaisemmin TMZ: Sivuston mukaan peniksen todellinen koko on noin 15 senttimetriä. Suurin osa elimestä on nimittäin vain ylimääräistä ihoa.

Pettämissivuston hakkerointi ajoi pastorin itsemurhaan - "Hän oli niin häpeissään" Yhdysvalloissa pastorin tili paljastui, kun Ashley Madison -palvelu hakkeroitiin. New Orleansissa asuvan baptistipastori John Gibsonin, 56, vaimo löysi miehensä ruumiin alle viikko sen jälkeen, kun hakkerit paljastivat pettämissivuston asiakkaiden nimet. Ashley Madison on tunnettu deittisivusto, joka on suunnattu erityisesti parisuhteessa olevilla. Siinä hän kuvaili kamppailuaan masennuksen kanssa ja katumustaan pettämiskohun.

Hän oli todella, todella pahoillaan, Christi sanoi CNN: Vaimon mukaan John vietti koko elämänsä auttaen muita, mutta ei lopulta pystynyt auttamaan itseään. Pettämissivuston käyttö ei Christin mukaan olisi ollut maailmanloppu. Todella moni kertoi meille niin, mutta John oli siitä niin häpeissään. Pastori myös pelkäsi menettävänsä työnsä kohun takia.

Häntä jää kaipaamaan kaksi lasta. Hakkerit vuosivat julki miljoonia Ashley Madison -pettämissivuston käyttäjien nimiä Ainakin Kanadan poliisi tutkii useiden itsemurhien yhteyttä tietovuotoon. Lisäksi hakkerit ovat kiristäneet useita ihmisiä, joiden nimet löytyivät sivuston käyttäjien joukosta. Sivustolla on noin 39 miljoonaa käyttäjää, joista tiettävästi noin 70 on suomalaisia.

Välillä muutokset ovat niin hienovaraisia, ettei niihin tule kiinnitettyä huomiota, välillä taas niin rajuja, ettei niitä vain voi olla huomaamatta. Se, että yrittää survoa itseään tai kumppaniaan muottiin, joka toimi vuosia sitten, voi aiheuttaa hämmennystä tai jopa kärsimystä.

Tätä luonnollista kehitystä voi verrata vaikkapa musiikki- tai ruokamieltymyksiin. Onko sinulla yhä sama ykköslempparibiisi tai -herkku kuin vaikkapa kymmenen vuotta sitten — tai nuorena? Jotkut mieltymykset ovat pitäneet pintansa ja jotkin voivat tuntua suorastaan vastenmielisiltä.

Seksuaalisuuden päivitystyötä on hyvä tehdä säännöllisesti, jotta pysyy itsensä kanssa ajan tasalla. Pääset alkuun bongaamalla ja pohtimalla seksuaalisuuteen liittyviä uskomuksiasi ja käsityksiäsi. Mikä on mielikuvasi joogaa harrastavasta naisesta? Mutta jos L-koko ei riitä, mistä vaatteet harrastukseen? Joogaa harrastava tarvitsee paitsi maton myös lajiin sopivat vaatteet.

Joogatrikoiden on hyvä olla nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Brittiläinen The Sun -lehti uutisoi plastiikkakirurgiaan addiktoituneista äidistä ja tyttärestä, jotka ovat käyttäneet 56  puntaa, eli noin 74  euroa, näyttääkseen samalta kuin idolinsa Katie Price.

Georgina Clarke , 38, ja Kayla Morris , 20, ovat olleet yhteensä 26 leikkauksessa. Rahat harrastukseen Kayla tienaa strippaamalla ja hänellä oli myös vanhempi miesystävä, joka halusi rahoittaa leikkauksia. Joka kerta kun käymme veitsen alla, olemme lähempänä Katien ulkonäköä, Kayla sanoo. Jos upotus ei toimi, katso se täältä. Haluamme myös isommat peput ja huulet. Haluan niiden olevan massiiviset. Kaikki hänessä miellytti minua, halusin olla yhtä lumoava.

Kayla kertoo olleensa isoja t-paitoja käyttävä poikatyttö ennen kuin hänkin innostui Katiesta. Kun Kayla täytti 18, hän alkoi äitinsä kanssa suunnitella yhteisiä käyntejä plastiikkakirurgilla.

Katie Price on lanseerasi vuonna oman uima-asumallistonsa. Vain vuotiaana Kayla jätti opintonsa kesken ja aloitti työt stripparina Birminghamin klubilla. The Sunin mukaan Kaylalla oli myös suhde vanhempaan mieheen, joka maksoi osan hänen leikkauksistaan. Kayla ja äiti Georgina ovat ottaneet yhteensä 15 kertaa täytettä huuliinsa ja 18 kertaa Botox-ruiskeita. Georgina on lisäksi kolmesti täyttänyt poskiaan. He käyvät säännöllisesti hampaiden valkaisuissa, ottavat meikkitatuoinnit ja pidennykset ripsiin ja hiuksiin.

Hiusten tyviväriin menee molemmilla 60 puntaa kuussa ja kynsiin 30 puntaa. Lisäksi he käyvät solariumissa viisi kertaa viikossa. Sekä Kayla että Georgina ovat sinkkuja. Kayla etsii uutta miestä maksamaan hänen elämäntyylinsä, sillä edellisen miehen vaimo sai tietää asiasta. Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Olemme molemmat lähempänä Katien ulkonäköä, mutta emme niin lähellä kuin haluaisimme olla.

Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa. Morsian meni kauneusleikkaukseen ennen häitään — saikin aivovaurion. Naiset jakavat karuja kokemuksiaan täyteaineista: Nykykolmekymppiset eivät halua ryppyjä — nyt otetaan "ennaltaehkäisevää botoxia". Australialaiset plastiikkakirurgit uskovat, että vatsan korjausleikkauksen pitäisi olla synnyttäneelle maksuton: Testaa nämä vinkit — ja hehkut meikittäkin! Kuvat pluskokoisista naisista voisivat estää syömishäiriöitä — ja ylipainoa.

Emmi, 28, muuttui koiran ulkoiluttajasta fitness-kisaajaksi: Vastasynnyttäneen herttuatar Catherinen raikas olemus hämmästyttää — "tavisäidit" jakoivat hulvattomia vertailukuviaan. Vatsalihakset esiin vain kuukaudessa — näin perheenäiti Jessica, 28, onnistui. Opiskelija sai aivohalvauksen, lääkärit eivät auttaneet — luulivat naisen olevan humalassa.

Hyposeksuaalisuus ei tarkoita samaa kuin aseksuaalisuus. Aseksuaalisuudessa on kyse seksuaalisesta suuntautumisesta, kun taas hyposeksuaalisuus on diagnoosi. Tupakoinnin lopettaminen olisi osalle helpompaa, jos heille tarjottaisiin lopettamisesta rahapalkintoja. Pelkät ilmaiset nikotiinikorvaushoidot tai sähkötupakka eivät sen sijaan auta kuin harvoja, selviää New England Journal of Medicinessä julkaistusta tutkimuksesta.

Katso yllä olevalta videolta, miten Pasi onnistui lopettamaan tupakoinnin. Kyytipalvelu Uber on ilmoittanut irtisanovansa työntekijää, jotka ovat työskennelleet yhtiön robottiautoprojektin parissa Arizonassa. QuietOn Sleep - vastamelukorvatulpat estävät kuorsauksen tehokkaasti. Tuotteen ovat kehittäneet Nokian insinöörit.

Tämä pöytä ratkaisee monta tilaongelmaa! Pieneen yksiöön on vaikeaa hankkia huonekaluja — kaikki on joko liian leveää tai korkeaa. Swing-niminen pöytä sopii pieniin asuntoihin, sillä se on myös hyllykkö. Katso videolta, miten se toimii! Jos kaipaat muita vinkkejä miniasuntoon, kokeile vaikkapa näitä: Tämä sänky on myös. Osa dieettivalinnoista on helppoja, mutta osaatko ratkaista nämä valintatilanteet?

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *