Oili virta veljen kyrpä

oili virta veljen kyrpä

Lausuntosi aiheutti extra-lisätoimenpiteen; mahdollisen Stépin vierailun aikana sinä et liikahda millin milliäkään paikaltasi turvallisuuspalvelun toimesta. Lisätoimenpide on se, että tulen itse vierailemaan ja hyvittämään törky viestisi. Seppo Lehdon Tappaja uhkaa Lehtoa: Muuta pois Suomesta jos henkesi on sinulle kallis.

Panzermeyer arvioi Lehtoa ja ugreja: Seppo Lehto on alempiarvoinen ihminen. Seppo Lehto- toisin kuin Klaus von Grewendorp ja kaikki muut Suomessa eläneet suurmiehet on pesunkestävä ugri, jonka suonissa ei virtaa yhtään jaloa germaani verta. Kaikki merkittävät suomalaiset ovat juuriltaan germaanisia. Puliukot, tehtaantyöläiset, huorat,metsurit, kommunistit, homot sun muut ovat ugreja.

Seppo Lehto on Klaus von Grewendorpin rinnalla täysin ala-arvoinen niin henkisesti kuin geneettisestikin. Tämän maan ovat germaanit rakentaneet. Talvi- ja jatkosodassa kaikki merkittävät komentajat olivat germaanista juurta mm.

Mannerheim ja Illu Juutilainen. Puskajussit, ja lökäpöksysotilaat ja paskahoust olivat ugreja. Kekkonen oli ugri jossa ei ollut pisaraakaan germaaniverta. Samoin kaikki Suomen kommunistit. Seppo lehdon naisihanne on haiseva viiden markan prostituoitu. Seppo Lehto tavoittelee vain huoria.

Todelliset germaanit kuten Klaus von Grewendorp tavoittelevat kauniita germaanisperäisiä naisia, eivät rumia ugreja, niinkuin Seppo Lehto jonka nainen on erittäin ruma ja haisee pahalla. Myös Seppo Lehdon lapset ovat mielenvikaisia, koska Seppo lehto on itse geneettisesti mielisairas.

Klaus von Grewendorpin on genettisesti puhas germaani ja jalo sekä fyysisesti että henkisesti. Seppo Lehto on ihmiskunnan pohjasakkaa- epäihminen. Eläimen raatokin on arvokkaampi. Suomessa tulisikin siirtyä saksan käyttöön ja germaanisen aineksen tulisi ottaa johto. Ugrit voivat muuttaa tään josta ovat tulleet tai tuhoutua.

Klaus von Grewendorp on sitä ainesta joka rakentaa Suomesta germaanivaltion. Seppo Lehto on sitä ainesta, joka on tämän rakennustyön tiellä. Täytyy vain ihmetellä yllä olevan viestin suomalaisvastaisuutta. En ymmärrä mikä Juutilaista ja hänen ystäviään riivaa. Voisiko Suomalaisasiamies Olavi Koskela jotenkin arvioida asiaa ja antaa ehkä langettavan päätöksen mikäli kokee sen tarpeeliseksi?

Suomalaisuus on minulle tärkeä asia ja niin sen pitäsi olla kaikille suomalaisille. Miksi hän ei sitten muuta pois tästä maasta, jos hän meitä suomalaisia niin kovasti vihaa? Näin täytyy asian olla … Lisäksi oikein hyvä asiaa tukeva sekä kaunis ääni vau! Lehdon tukijoukot lähestyvät Klasua: Haluamme nähdä Juutilaisen kallonindeksin, verityypin ja sukuluettelon vuoden takaa niin nähdään onko Juutilainen germaani tai baltti. Seppo Lehdon kommentit paljastavat jatkuvasti hänen ugrilaisuuden!

Jopa äitinikin isä kantoi nimeä Franz Felix … Ketkä republikaanitko, tasavaltalaisetko? Painukaa nyt helvettiin sinne, mistä tulitte sinne saatanan Udmurtin aroille kirmailemaan, vai pitkääkö meidän Teidät sinne taas kerran pistimien kanssa tunkea? Pidä huoli omista asioistasi ja lähettele niitä lehdistötiedotteitasi Udmurtissa sitten, että Suomi ei ole arjalainen maa.

Minä en tarvitse Sinun tai Tukijoittesi tukea; on samantekevää, mitä minusta ajattelette! Ei itkeä saa, ei meluta saa kallonmittaaja voi tulla ikkunan taa… K. Lörppähuuli-somaleita on liikaa — Vaadimme välitöntä eliminointia ympäristäongelmana Lörppähuulet ovat vakava ekologinen ja esteettinen haitta. Armoton somaliryssien karkoittaja PS: Lide Murto lähestyy Lehtoa: Lide Murto Toimitussihteeri 7 päivää -lehti puh.

Perkele tästä päivästä alkaen Seiska alkaa suitsuttaa Ryssän Saastalle kuolemaa Armoton paska-Ryssän teilaaja. Rike Böö lähestyy Lehtoa: Onko kivaa lähetellä paskapostia viattomille ihmisille. Ei kuule sun ryssä-juttus kiinnosta ketään!

Olet väärillä jäljillä Rike Böö; Kaikki kiinnostaa ja kaikkia. Sanna Ukkola lähestyy Lehtoa: Hyvä Seppo Lehto, olisitko ystävällinen ja poistaisit nimeni postituslistaltasi.

Viestejä tulee niin paljon, etten niitä ehdi lukemaan ja ne ruuhkauttavat sähköpostini. Oletko jo kysynyt eva. Markus Salminen lähestyy Lehtoa: Jos et lopeta näiden paskaviestien lähettämistä, kaivan sun henkilö ja osoitetietosi esille ja tulen henkilökohtaisesti hakkaamaan sut ihan paskax.

Markus Salminen saa imeä ryssäneekerin munaa kaikessa ryssäläisyydessään; Se aito maku Turun sinappi huulillesi jää saamatta kun iljettävä ryssäneekerin terska uppoaa ammottavaan ja inhaan kitaasi.

Tosimies Seppo Lehto on pelkkä irstailija. Katolisen kirkon mukaan seksiä pitää alkaa harrastamaan vasta kun kaksi ihmistä ovat asuneet yhdessä … Irstailija Lehto on valmis seksisuhteeseen kenen kanssa tahansa; sen vuoksi hän on eläintäkin alempi, koska eläinkin pysyy parisuhteessa uskollisena; eläin Lehto ei … eläin Siirtola ei. Emme enää ihmettele sitä pohjaa, kun he kertovat fantasioissaan eläimistä ja yhdynnästä eläimiin ….

Panzermeyer jatkaa Lehdon irstaudesta: Toiset haluavat tehdä työtä, mutta Seppo Lehto vaan irstailee; Lehdon tunnusmerkki on irstaus. Lehdon sukuvaakunassa on myös ympärileikattu penis symboloimassa suvun irstaus piirrettä.

Niin Lehdon äpärät palvovat saatanaa Lehdon heitä siihen yllyttäessä. Lehto vastustaa avioliittoa ja on muutenkin rikollinen. Lehdon mielestä AU-suhteessa elämisestä pitäisi tehdä maan tapa.

Lehto on kuin isänsä U Kekkonen. Lehto on ansainnut elantonsa väärinkäyttämällä sosiaalitukia ja harjoittamalla rikollista liiketoimintaa. Lehto vaikenee luvun lopun pörssiseikkailuistaan. Tällöin hän syyllistyi keinotteluun ja maksaa edelleen surullisen kuuluisan sijoitusyhtiönsä Seitti-investin velkoja.

Siksi Lehto on kovaäänisesti vaatinut velallisten armahtamista. Myöhemmmin Lehto kokeile kirtelevän rättikauppiaan ammattia, mikä viittaisi siihen että Lehdossa on udmurttiveren lisäksi myös juutalaisverta! Toimiessaan keinottelijana Lehto teki myös useita suoranaisia talousrikoksia. Nykyään Lehto tehtailee itsellen äpäriä saadakseen niiden avulla valtiolta sosiaalitukia!

Tämän päälle tulevat Lehdon seksuaalirikoset, joita riittää! Germans Forever yhtyy näkemyksiin: Eikö kaikki ugrilaiset ole niin menetellyt? Lehto, nimerkki Nietzche, Jussi jne. Ties ketkä Suomen Sisun jauhajat? Hänen Kustaa III ansiostaan maahan tuli keski-eurooppalaista pääomaa mm. Nämä loivat Suomeen suurteollisuuden, joiden hedelmiä ugrit saavat nauttia.

Kiitoksena tästä he hyökkäävätkin tätä etnistä ryhmää vastaa loukaten sitä mitä törkeimmin kirjoituksissaan, ohjelmissaan ja puheissaan Nämä Suomen suurimmat suuryritykset ovat luoneet Suomen kansantalouden selkärangan; sen kansantalouden, jonka eduista nauttivat mm. Suomen Sisun kirjoittajat, jotka yleisesti herjaavat germaaneja. Menkää perkele Suomen äärinationalisti ugrit Udmurttiin veriveljienne luokse ja lopettakaa häiriköinti kirjoittelunne ko palstalla.

Siellä klasuakin yritetään tehdä häiriköksi ja halutaan yhdistää Suomen päähäirikkö ugri Lehtoon; saatanan ugrit, alkaa heittää girmaamaan sinne Udmurttien aroille ja lopettakaa nauttimasta meidän etnisen ryhmän kansantalouden hedelmistä. Naurettavaa on lukea, kun jotkin Suomen uusnatsi e-mail verkottajat, kuten Seppo Lehto hyökkäävät valtakunnanjohtaja Siitointa vastaan; Lehdon kesän kommentit saksalaisista kypäristä vuonna muistetaan kyllä.

Seppo Lehto on poliittinen hylkiö, Seppo Lehto on Suomen hylkiö häirikkö, joka yrittää mustamaalata jokaista merkittävää isänmaan miestä; muistamme lehdon häiriköinnin Väyrystä vastaan vuodelta ja tuloksena saimme presidentiksi Ahtisaaren, joka hakee innolla Franklin Delano Roosevelt palkintoja, niin kuin nähtiin viime viikolla.

Myöhemmin Lehto yrititti kätyröidä Ahtisaarta ja Jeltsiniä vastaan; ennen sitä lähettäen kirjatussa kirjeessä räjähtävän luodin Zhirinovskille. Sitten tällaista hylkiötä ylistetään jollakin Suomen Sisun palstalla. Zyklon-B terveisin Heil Siitoin!!!

Valtakunnanjohtaja Siitoin on Suomen nationalistien johtaja; ei muut. Valtakunnanjohtajan päätöksellä on tästä hetkestä alkaen määrätty Suomen natsien ja kansallispiirien keskinäinen vihanpito lopetettavaksi. Erityisesti Tampereen natsipiireissä on aatetta vahingoittavia kiistoja esiintynyt. Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä on Tampereelle nimitetty johtaja, jonka komentoja muiden Tampereen natsikannajien ehdottomasti toteltava.

Johtaja on valittu tiukan harkinnan jälkeen. Seuraavat näkökohdat on otettu huomioon: Klaus von Grewendorp -Ansiokas työ germaaniuden edistämiseksii. Valinnassa päädyttiin siis Seppo Lehtoon, ja Valtakunnanjohtajan päiväkäskyllä Tampereen natsien on toteltava vain Seppo Lehtoa.

Päätökseen tyytymättömät voivat haastaa paikallisjohtajan kaksintaisteluun. Samalla päiväkäskyllä myönnetään Klaus von Grewendorpille periytyvä Tampereen herttuan arvonimi aatelisarvoon liittyvine erivapauksineen. Seppo Lehto ylennetään samalla sturmbannführerin arvoon. Germans Forever ugrien uhosta: Paskaugrit vaan uhoavat, vaikka tietävät olevansa arvottomia tyyppejä germaanisperäisten rinnalla. Suomen antropologinen naamayhdistys kommentoi: Klasu ja ugrien pettävä kantti: Alkaako kantti jo näin pahasti pettämään, kun ammattitappajat ovat astuneet kuvaan mukaan?

Yleensähän kuolevat kiljuvat ennen loppuaan! Siis eläimen tasolla olevat. Yrittäkäähän kestää ammattitappajien esiinmarssi ilman parkua? Miksi postaatte tänne, koska aseet ratkaiskoon asiat? Ihanko poliisiasemalta lähettivät viestiä Teille? Kai se on psykologisesti luonnollista, koska taistelulinjat ovat tässä asiassa selvät.

En enää tiedä olisiko Topi ollut ylpeä Kristensenistä; en ehtinyt kysymään. Tuskin olisi ollut ylpeä. Minä en ole nauranut enää pitkään aikaan enkä rakennellut mitään muutakaan, koska aseeni pysyy rasvassa; ehkä se aloitteellisuus ja aloittelijapuoli on myös täysin tässä unohtunut. Vastavakoilu, vakoilua ja tiedonhankintaa; täysin normaalia toimintaa; kaikki hämärtyy, mutta kohteet ja heidän ideologia pysyvät samoina.

Terroristit yleensä ovat aloittajat ja valitsevat kohteensa. Jokainen on valinnut puolensa. Tässä asiassa on vain ylieläjiä; ei voittajia tai häviäjiä. Jos haluatte opetella taistelemaan, niin hakekaa vain toinen kohde itsellenne; minulla ei ole aikaa leikkiä pikkulasten ja täysien hörhö nolla-miesten vrt. Tiedän myös, että Seppo Lehdolle on Baltiasta tilattu palkkamurhaaja, mutta ei minun toimesta. Ammattitappajien esiinmarssi on tapahtunut tosiasia ja minä tervehdin tätä asiaa ilolla, koska tappelukuntoahan Te halutatte todistaa minun kimppuun käydessä.

Katsotaan kuinka tämä vaihe menee eteenpäin. Tietoni perustuu vain informointiin tästä. Presidentti Ahtisaari heitti Seppo Lehdon putkaan Helsinkiin pari kertaa, joten turhaa sotkea minua yksin johonkin täyden surkimus Seppo Lehdon kohtaloon; en lähettele ihmisille räjähtäviä kuulia postissa.

Minä olen monia kertoja pyytänyt Seppo Lehtoa lopettamaan, mutta turhaan. Nyt mennään sitten tämä S. Turhaa minua tähän sotkette, koska elän aivan toisella tasolla kuin sankarinne Seppo Lehto; punikkisuvun jälkeläinen- Tarjoan varmastitälle ammattitappajalle mieluusti hyvät oluet ja tulemme laittamaan pöydän hyvään kuntoon heille myös muualla kuin Suomessa.

Tulemme myös auttamaan ja suojelemaan tätä porukkaa täysin heidän elämänsä loppuun. Miettikää silloin sitä, että kuka aloitti? Älkää luulko meitä Saksan-Tanskan maalta tulleita miksikään hölmöiksi eli sellaiseksi, jotka haluavat vapauttaa maamme venäläisten kanssa ylpeillen sillä tai menevät Teidän naurettavaan halpaan.

Terrorismia vastaan taistellessa mihinkään terroriin ei pidä alistua; se on normaali käytäntö ja tämä terroristiporukka tullaan listimään ja he tulevat jakamaan yleisten terroristien kohtalon. Minulla on täydet keinot taistella Teitä vastaan niin kuin terroristeja vastaan taistellaan Euroopassa, kun rauhantarjoukseni ei ole kelvannut vuosiin ja asiat tullaan ratkaisemaan näin ollen asein.

Tässä tapauksessa ei tule olemaan mitään häviäjiä on vain ylieläjiä. Esa Taberman lähestyy Klasua: En ymmärtänyt yhtään mitään koko vuodatuksestasi. Olen näihin aikoihin asti luullut,että olet huonoa huumoria viljelevä huonon maun apostoli,mutta en enää…sinä oletkin liikkeellä tosimielellä.

Joku sinun kaltaisesi voi jopa uskoa niihin,joten sinuna luopuisin koko hommasta ennen kuin vahingoitut. Sinuna tilaisin ajan kotipaikkakuntasi terveyskeskuksesta. Asiat eivät ole enää sinun hallinnassasi. Tämä on ainoa ja paras neuvo,jonka minulta saat. Ja muuten,koska kyse on selkeästi ja ilman epäilystä sairaan mielen aikaansaamasta suuresta määrästä informaatioroskaa ,en viitsi tästä alkaen kommentoida tekeleitäsi.

Heipä Hei rakkaat ystäväni jälleen kerran! Olen myös itse jatkaen tehnyt tätä arvokasta yhteistyötä poliisin kanssa ja jatkaen tätä hyvää ja kunniakasta perinnettä pyrkien listimään maahan suomalais-ugrilaiset nationalistit, jotka haluavat eristää Suomen Euroopasta Venäjän eturiipiiriin.

Lisäten myös listaani mm. CIA-yhteistyön koskien amerikkalaisia pääomia maassamme. Kai olette kaikki mukana, niin kuin on sovittu SUPO: Espanjan majuri von Haartmanin, Kollaan sankarin, perustaman suomalaisen siirtokunnan El Alamillo-kylässä juhlat Espanjassa asian tiimoilta? Tällaiset ugrilaiset separistiset järjestöt eivät kuulu nyky-Suomeen ja saavat sitä, mitä jo tuo Turun Suomen Sisun alaosaston lapsukainen kätyreineen on jo saanut postissa; paskaa- Menkää omille kotikunnillenne maastamme; olette tulleet surkimukset Keski-Venäjältä maahamme!!!

Hirteen turkulaiset separatistiset kapinoitsijat kaikki kanta-isäni Wulf von Grewendorphin hengessä? Surkimuksille ei tee mikään niin hyvää kuin tämä. Arvaa peloittaako uhkauksenne tai hivutuksenne, Esa Tabermann? Vedän suoraan Parabellumilla silmien väliin jokaista Marokon Kauhun tapaan , jos näen näitä henkeäni uhkaavia ja rikosilmoituksia minusta tekeviä T. Silmien väliin tulee tasan jokaista uhkaillutta!!!

Mukaan lukien ihan ensiksi Turun porukka!!! Perinteet elää täysin surkimukset!!! Klasu ja kansainvälinen tapa: Tervemenoa suoraan Helvettiin henkipatot; minulta saatte lähtiäisiksi pari vanhaa eversti Haahden asevaraston käsikranua ilman sokkaa taskuihinne lopulliseen A-Mok juoksuunne ja keppiä sitä enemmän, jos tavataan. SAATANA, saatte sellaisen käsittelyn niskuroivat puberteetit ja kätyrit, että muistatte tuskissanne sen vielä vanhainkodissa ja seuraavassa inkarnaatiossa, kun paksat tulee housuun.

Saatanan Suomen Sisun surkimukset! Murrosikäiset täyden paskajauhajat ja spammaajat!!! Ette tiedä kuinka olen naurannut paskapuheillenne. Kuula kalloonne, niinkuin terroristeille tehdään muualla maailmassa!!! Minulla ei ole Teille muuta sanottavaa esitaistelijana ja esimerkin näyttäjänä!!! Naurakaamme yhdessä Jutkusian katteettomille uhkauksille: Mahtaa siinä olla Mansikilla ihmettelemistä?

Armoton ryssäläisten liiskaaja AKS: Klasu häntä vastaan tehdyistä rikosilmoituksista: Rankaisuhan on maxissaan vankeutta 3 vuotta turhista rikosilmoituksista, joihin syyttäjä ei puutu, lakiemme mukaan.

Huomenna lähtee rangaistusvaatimus turhien rikosilmoitusten teosta. Kun ne eivät mene jostakin syystä Teidän tekeminä syyteharkintaan. Sen sijaan Te lähdette tästä maasta Keski-Venäjälle kotikulmillenne hyvin pian; ainakin se on minun peruuttamaton päämäärä; menkää omille maillenne!

Yksikin turha liike tännepäin käy Teidän kohtaloksi!!! Pikkulasten ugri-johtajasta lähtee huomenna poliisitutkíntapyyntö aiheesta; enää ei anneta mitään armoa terroristiporukka Suomen Sisun kanssa, vaan aseet ratkaiskoon, niinkuin S. Katsotaan saatteko Suomen perustuslaista germaanien oikeudet pois. Kukaan ei välitä ko suomalais-ugri surkimuksista. Lehto ei spammaa Ahtisaari tai Kanttipäät nimillä. Nyt on sitten tosi kyseessä ja vaihtoehtoina vain kaksi vaihtoehtoa keskenämme ja minä rakastan taistelua Teitä surkimuksia verta omasta nenästä kaivavia suomalais-ugreja vastaan.

Varokaa Kanttipäät ovat liikkeellä. Suomalais-ugri on ollut aina surkimus ryssän kätyri ja punakaartissa historian saatossa, kunnes joutui vihdoin meidän käsittelyyn. Suomen germaanisuuden poistaminen on surkea yritys, joka tulee päättymään ihan täsmälliseen omaan tuhoonne paskaisine ja surkeine apinamaisine ja alieläin suomalais-ugrilaisine juttuineen.

Sitä niitätte, mitä kylvätte. Olen kärsivällinen ihminen silloinkin,kun siihen ei olisi aihetta. Sinun tapauksessasi aihetta lienee jonkinverran,koska kaikesta päätellen olet pääasiassa syyntakeettomassa tilassa ja siten oikeustoimikelvoton!

Koska en kuitenkaan siedä typeryyttä määrämittaani enempää,aion nyt,tässä kohdin, ryhtyä karkeaksi. Eli,voit halutessasi lopettaa lukemisesi tähän ja ryhtyä hiplaamaan vinyylistä ystävätärtäsi. Lopettele osoitteeseeni lähetettämiesi murhauhkauksien ja perverssien kuvitelmiesi postittaminen! Niin kauan kun luulin sinua edes osin täysijärkiseksi,ne olivat omalla tavallaan huvittavia,mutta mielipuolen solkotuksesta ei ole edes naurunaiheeksi.

Koska olet rehvastellut yhteyksilläsi ns. Eräs itsestään suuria kuvitteleva, Silviaksi kutsuttu ns. Mitä sen jälkeen tapahtui onkin sitten jo osa Kakolan legendaa.

En tiedä,missä määrin aivosi vielä toimivat normaalivaihteistolla vai luistaako remmisi jo kokonaisuudessaan,mutta sinuna miettisin hetken tätä opettavaa satua ja sen sanomaa.

Minä katsos alan suuttua sinuun! Ja kun suutun,olen hyvin hyvin vihainen! Saatan jopa vastoin pyhiä periaatteitani luottaa vaikkapa viranomaisapuun tai, jos olen oikein vihainen,tehdä sen yhteistyössä jonkin toisen kanssa. Mietipä hetkisen, mitä muuta saattaa tapahtua,jos olen riittävän vihainen!

Kyllä sinä noilta vekkuleilta houreiltasi kaiketi pienen mietintätauon saat! Mutta itsehän sinä asioistasi päätät! Sikäli kuin päässäsi vallitsevassa kakofoniassa nyt mikään tai kukaan päätöksiä tekee! Toisaalta ja toistamiseen sanottuna: Itsehän sinä tosiaankin asioistasi päätät! Muista vain, että alan suuttua sinuun! Muista Kalaus Jutkusika runkata välillä Barbaraasi; … kyllä se siitä helpottanee? Julkaisuvapaa … Keskustelin toissapäivänä erään turkulaisen rouvan synt.

Otto von Habsburgin tytär mukana siis tänään ruotsalainen kreivitär Walburga Douglas Etelä-Ruotsista. Valitettavasti en ollut, vaikka olen hyvissä väleissä Karl von Habsburgin kanssa. Eivät kutsuneet, kun taidan herättää hämmentäviä tunteita heidän keskuudessa. En ole heidän suosiossa, koska minut taidetaan kokea kilpailijaksi siellä.

Tuli mieleen vielä tuosta kreivitär Douglasesta se, että kukaan nainen ei ole hyökännyt minua vastaan niin lujasti ja törkeästi kuin hän kreivitär teki viisi vuotta sitten; lisäksi minulla ei ole ollut häneen koskaan mitään henkilökohtaista kiinnostustakaan tai yhtään mitään muutakaan. En ole ollut edes koskaan yhteydessä häneen. Siitä huolimatta hän uhkaili minua oikeudella viisi vuotta sitten täysin perusteetta. Olen ollut hiukan ihmeissäni, mutta … hänhän on nykyään ruotsalainen.

Kenenkähän toimeksi annosta hän mahtoi toimia vai toimiko ominpäin? Asiaa sekoitti vielä se, että Paavo Väyrynenkin tuli paneurooppalaiseen toimiin mukaan syksyllä Heidän turkulaisten piti nostaa Paavo Väyrynen liikkeen johtajaksi, mutta ystävämme Väyrynen perääntyikin kun alkoi maa jalkojen alla polttamaan Suomessa. Olen lukenut Paavo Väyrysen ruotsin kielisen väitöskirjan, missä hän erityisesti kohdisti kritiikkinsä sekä Franz Josef Straussia että Otto von Habsburgia kohtaan vielä vuonna Strauss oli innokas paneurooppalainen eläessään niin kuin Konrad Adenauer ja Helmut Kohlkin.

Bonn ja Bonnerit kuuluvat kuitenkin jo historiaan ja todellakin Berliini on jälleen kerran Saksan pääkaupunki uudestaan! Berliini on koko Euroopan ja sen kulttuurin sydän. Muistan vanhasta Itävallan paneurooppa lehdestä Claudian positiviisen kannan Ecusta, vaikka hän tukikin Slovakian Meciaria, jota pidetään sekä EU: Jutkukurakulli on kävelevä ihmissaasta Ko.

Jutku Pyynikiltä, jolla ei mälli lennä, niin että saisi edes mitään vitunperille. Tuhkamuna juutalainen ei levitä muuta kuin persettään Ryssän edustajille. Toisekseen sellaista pillua ei ole luotu, mikä voisi jutkun mönjää ottaa, koska jos sieltä jotain irtoaisi, olisi se vain pullanmuruja. Wyborg Whores lähestyy Klasua: Hyvä herra Juutilainen, Tuntien suuret maallemme tekemät palvelukset on FSB lähestynyt meitä ja pyyttänyt meidän toimittamaan teille venäläisen tytön palkkioksi tekemistänne palveluksista.

Koska kuitenkin tunnemme teidän mieltymyksenne herra Juutilainen lähetämme teille kymmenen vuotiaan pojan tytön sijasta. Poika on veilä kokematon ja hänen anuksensa on tieukka, mutta koska tiedämme myös että teillä on hyvin pieni kalu niin emme usko että teille tulee ongelmia pojan hyödyntämisessä. Poika tuodaan teille konsulinkyydillä ensi viikolla.

Kun jälleen vierailette Viipurissa muistakaa ,että korkeatasoisessa bordellisamme on tarjolla myös sikoja ja lampaita niistä pitäviville. Musitan että olitte viimeksi käydessänne hyvin tyytyväisiä sikavalikoimiimme. Ystävällisin tervisin madame Svetlana Horatsunov Wyborg Whores- nautintopalvelu. Lapsia, nam vaino2 saunalahti. Haluan naida ryssäläisiä ja svekomaanisia alaikäisiä lättäryssiä ja hurreja Olen ryssä, koska äitinikin on ryssä, niin hän sanoi viimeksi häntä naidessani persereikäänsä tummaan, kuin neekerinsilmä Klaus jutkuryssä Pikaiset yhteydenotot: Hyvät naiset, herrat ja mielenvikaisen Klaus Juutilaisen viestien vastaanottajat!

Hän yrittää meistäin tehdä viestiensä kanssa mielenvikaisia. Juutilainen piileskelee tiettävästi ryssiä ja naisia Pekka Siitoin- nimisen naisen luona Vehmaalla. Klasu kaiketi kirjoittaa suomeksi,mutta jostain syystä en ymmärrä,mitä hän tarkoittaa… Toivon,että hän itse ymmärtää,joskin pelkään pahinta. Klaus Jutkusika on armoton ryssäläinen slavoslobo, ei muuta; … jonka pääasiallinen toimeentulolähde ollee suihinotto Tehtaankadun Ryssän edustajilta.

Palkanmaksu sekä suoleen että poskeen. Pekka Siitoin venäläisistä natseista: Parhaat terveiseni Venäjältä, jossa olin poikani keralla St Peterburgissa.

Olimme siellä Koskelan mainitseman Venäläisen natsijohtajan vieraana. Saimme lahjuksia ja sen jälkeen ostimme uudet super-tietokoneen, joka nyt on käytössä suurien alkukangistelujen jälkeen. Venäläiset natsit ovat hienoja ihmisiä ja he kannattavat Karjalan palauttamista Suomelle! Parhaat terveiset Teille masturbaattorit! Pekka ja Paul Siitoin. Klasu Lehdosta ja Siitoimesta: Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun Rakkaat ystävät!

Lisäksi meillä ei ole mitään yhteistä näiden pseudo-natsien kanssa. En ole tavannut Siitoista koskaan enkä Lehtoakaan.

Siitoin harhauttaa venäläisten kannoilla suomalaisia, jotka sitten menevät yhtä halpaan kuin Kekkosen aikana. Aksentti on ihan selvä; kai uppoo jälleen kerran ugrilaisiin, jotka eivät puhu saksaa. Lehto huomasi hyvin tämän, vaikka onkin lähtenyt sekä Euroopan arjalaisia että germaaneja vastaan.

Minä olen kovempi pala Teille; Eurokorps tulee olemaan sitä mitä eurooppalainen Waffen-SS aikaisemmin. Eurokorpsia olen rakentanut virallisesti alkaen. Tietenkin, sehän on päivänselvää, armeija haluaa meidät sivuuttaa ja vaientaa, niin kuin Waffen-SS: Mutta katsotaan … rakennustyö jatkuu. Meillä tulee olemaan suurempi eurooppalainen armeija. Minulla on ollut jo pitkän aikaa uusi pyjama: Nukun jopa Bundeswehrin kenttäpaita päällä nykyään!

Ich bin immer fertig alles für Das Reich zu tun. Klasu Eurokorps -Standartenführer Klaus von Grewendorff. Kyllä me ymmärretään Kalus, että et ole saanut pillua siis ihmisen[eläimiä ei lasketa].

Muutenkin kieli- ja rotutieteesi ovat luokkaa Stainer jos sitäkään. Hengitä syvään, puhalla ulos ja piereskele niin kyllä se siitä. Kuullema vanhat mummotkin päihittävät sinut mennen tullen ja palatessa.

Älä Saatanan Lehto puhu mitään eläimistä. Itse olet harjoittanut seksiä kultaisen noutajan kanssa. Näin kerroit bussissa eräälle miehelle luvun alussa. Germaanien tiede on maailman huippua. Kaltaisesi 0-mieht eivät sitä vaan tajua. Vielä tulee päivä jolloin kaikki velkasi ulosmitataan korkoineen!!! Lehto raportoi Klasun toimista: Klaus Jutkusika harjoittaa eläimiinsekaantumista nykyään mopsin kanssa; … hätätapauksessa kuulemma keittiön siivousmoppikin käynee.

Kultaisella noutajalla oli kuulemma liian iso pimpura Kalaus Jutkusialle. Ei muuta kuin vuh, vuh ja takajaloista kiinni, vai miten menetteletkään armas Kalaus Jutkusika kaikessa ryssäläisyydessäsi?

Armoton ryssäläisten Boris-, Putin- ymv. Seppo Lehto kärrätään pian kaatopaikalle muun saastan sekaan! Jutkusika Juutilainen on ympäristölle vaarallista jätettä jo itsessään; Lajittelukeskukset eivät ko. Vain polttamalla jutkusian kuin vanhaan hyvään aikaan esim. Birkenaussa voidaan päästä hyvään lopputulokseen. Armoton ryssäläisten jutkusikojen liiskaaja. Panzermeyer Lehdosta ja valtiotaidosta: Seppo Lehto on varsinainen poliittinen haihattelija, joka ei ymmärrä yhtään mitään valtiotaidosta tai hallitsemisesta, saati valtio ja valtakunta periaatteesta.

Pikku-politiikko, joka tähtää kunnallisvaaleihin, jotta saa lyödä vaalimainoksiaan Tampereen ruotsin kielisen koulun aitoihin. Näkyy olevan Ranskankin asiat vieraita tänään: Saksan kannanottosi jo tunnemmekin viime syksyltä; suosittelemme pikaista muuttoa Udmurttiin takaisin… Pohjois-Afrikka olisi hyvä pitää Ranskan kollonnina tulevaisuudessakin; monet kuuluisat suomalaiset ovat taistelleet Ranskan kunnian puolesta Pohjois-Afrikassa Ranskan muukalaislegioonassa.

Myös Monacon ruhtinaskunnan suvereeniteetti Ranskan takaama vaarantuu huomattavasti, jos arabit alkavat liikkumaan Välimerellä Italian suunnassa; ensimmäinen arabien kohde on kuitenkin Espanja ja muut maat toissijaisia.

Hälyttävinä oireina olemme kokeneet mm. Attacin perustamisen ja suomalais-ugrilaisen ryssän Che Guevera jne. Taitaa loppua naureskelu koskien Viikinki Halmea ja hänen rysötöään Espanjassa. Francon aikana näiden ryöstäjien kohtalo olisi sinetöity, mutta suomalais-ugri Suomen Sisu toivoo näitä ryöstäjiä lisää kotimaahamme Suomeen.

Olen täysin tietoinen siitä, että viranomaisemme suhtautuvat suomen-germaaneihin sen mukaan mitä etnistä luokkaa he itse edustavat tässä jaossa ja suuri vaara on, että Suomen germaanien pääoma tulee uhatuksi ja siksi tämä Operaatio Clausewitz on suunniteltu. Perustuslakimme määrittää meidät kotimaiseksii etniseksi ryhmäksi ja nämä ugri-nationalistit yrittävät syöstä asemamme pois perustuslaista.

Korostamme ennenkaikkea ennaltaehkäiseviä iskuja ns. Vanajaveden kartanon omistaja välitti Suomelle mm. Käytössämme on näin ollen välillisesti koko USA: Kiinaa ja Venäjää asemaa. Suomalais-ugrit ovat usein kavaltaneet Suomen edut Venäjän edessä ja tästä on esimerkkinä yhä eversti Haahden asekätköjä, jotka luotiin tämän avoimen petturi piirteen vihollisen edessä takia. Siis varokaa suomalais-ugrit, jotka naureskelevat avoimesti ugrinationalistien Suomen Sisu palstalla kuinka Viikinki Halme sai turpaan Espanjassa; Teidän laulut alkaa olla laulelut turhasta SUPO: Sitä emme kuitenkaan tee.

Tarkailemme toimintaa ja meillä on valmies iskeä riippuen Teidän petturillisista edesottamuksista. Miellä on koko sotilasliitto NATO: Operaatio Clausewitz on suunnitteilla Isänmaamme hyväksi!!! Lehdistötiedote Kalaus Spermatolkki Jutkusialle; Ime poika ryssän munaa, kun käyt jälleen helatorstaina Tehtaankadulla. Muista pieraista ennen kuin Boris Verikov ruuttaa omansa sisään, niin saa ryssäsika ystävällisen sisääntulon. Armoton ryssäläisten liiskaaja Seppo Lehdon hengessä.

Ilkka Janhunen lähestyy Lehtoa: Me olemme ryssäläinen paviaani-Putin me itse, se saatanan ryssän sikakoira, joka odottaa vain lopettamistaan. Tsetseenisissit ja Karjalan Vapautusarmeija maksaa meistä jopa tapporahaa suoraan Sveitsin tilille. Presidentti kaikessa ryssäläisyydessään V. Lehto Klasusta ja Claudia Schifferistä: Täytyy vain ihmetellä mitä siinä saksalaishutsu Claudian pillussa on niin ihmeellistä että se Klasua jaksaa puoleensa vetää.

Claudiaahan on juutilaismulkku jyystänyt edestä ja takaa — pilluun ja perseeseen. Kyllä se klasu saa muutakin kun kämmentä, kun jutut lämpenee. Ilmeisesti satanistien työtä; mielettömillä väitteillään haluavat peittää oman yleisen sairaalloisen keskenäisen homoilunsa. Nykyinen Paavi oli keskeinen henkilö Ronald Reaganin kanssa aiheuttamassa kommunistisen järjestelmän sortumisen Itä-Euroopassa.

Perhe, jonka tytärtä tavoittelen on katolinen. Jokainen hyökkäys katolisuutta vastaan on voimakas hyökkäys minua vastaan. Katolinen kirkko seisoo takanamme. Samoin Euroopan vanhimmat suvut pääomineen. Mitä seisoo Suomen Sisun lapsiporukoiden takana.

Juutalaiset, satanisti ja yksi ikivelkainen keinottelija. Suomen Sisu panostaa kovaan juutalaisuuteen ja satanismiin. Koskaan ei ole tuettu Paavin taistelua kommunismia vastaan.

Meidän takanamme on katolisen kirkon henkinen ja aineellinen tuki. Me tulemme teidät vielä murskaamaan, ellette opi tietämään paikkaanne. Paskanluonti oli ensimmäisiä työsuhteita murrosikäisenä poikana lähitilalla kello ja muita renkin hommia tunnin ruokatauon jälkeen kello 17 saakka. Samoin kylkiluut jouduin raivaamaan iskemällä ne lapiolla poikki törröttämästä tieltä, jotta sai haudan pohjalle asti auki.

Kehooni liimaantunut kalmanhaju oli äitini mukaan tosi kamala. Jotkut silmät pomppasivat kuin superpallot hautalankulta, kun terä osoi kohtisuoraan niihin, harva suostui halkeamaan. Selkärankan nivelpalaset pommppivat superpalloina samoin pitkin hautumaan käytävää, kun tasailin aukikaivetun haudan ympäristöä.

Tarvittaessa olen hyvinkin maanläheinen ihminen, en pelkää, enkä kunnioita yhtäkään ryssäläista tahoa, vaan olen valmis henkilökohtaisesti siihen mihin vapaussoturit v. Saksalaisia vastaan käytävään sotaan en olisi osallistunut ns. Aseenkäsittelykokemusta ja omaan kohtuudella eri rekyylisistä ja kaliiberista alkaen, taistelukokemusta omaan henkilöhistoriasta lähitekniikoista erilaisia ryssäläisiä tmv. Olen levittänyt vedokset Kremlin koira Miehitettyjen alueiden palauttaja hyvinkin konkreettisesti, aina valmis, kun kutsu käy: Auringonnuosu Laatokalla kertovat hyvin paljon ajatus- ja arvomaailmastani, sekä Silmien välliin Ryssää, juu-laulun sanat vuodelta Pallen sanat Verkkosivujen ylläpitäjällekin tiedoksi: Sä voisit lopettaa noitten viestien lähettelyn, en ole niitä sinulta pyytänyt, joten nyt pyydän olemaan lähettämättä.

Noi jutut, mitä noissa sun viesteissäs on, ne ei kuulu täysjärkiselle ihmiselle ja vielä lapsellisempaa on niitä lähetellä muille.. Etkö ole lapsena saanut tarpeeksi huomiota ja yrität sitä hakea täältä???? Toivon että ymmärrät lopettaa ajoissa..

Panzermeyer Lehdosta ja ugreista: Seppo Lehto häpäisee germaanista verta omilla ugrilais intoiluillaan. Ei ihme, että hän leimautui loppukesästä julkiseksi rotupetturiksi.

Itse asiassa monet ugrit ovat rotupettureita; ei siinä piirteessä mitään uutta ole maailmassa. Rotupettureiden kohtalo ei ole ikinä ollut mukava.

Ilmeisesti Lehto luulee, että Eurooppaa tullaan johtaa ugrien toimesta tulevaisuudesta. Lehto saa tukea omille hankkeilleen Euroopan johtamiseen. Sekä juutalaiset ja ugrit ovat poissa Euroopan valtapolitiikasta peruttamattomasti, vaikka kuinka sitten yrität jotakin. Lehdon puuhastelu on typerää ugrilaisten itkupillitystä; von Ploetz sanoi diplomatian kielellä saman aikaisemmin ja huomaa, että hän on sentään suomalaisen naisen kanssa naimisissa. Kotona puhutaan suomea äidinkielenä.

Näin luomme voimakkaamman Euroopan; sitä paitsi Saksasta on kaikki hyvä tullut, kirjapaino, musiikki, tekniikka, sotataito ja tekniikka ihan kaikki. Valitettavasti useat saksalaiset eivät tiedosta omaa suuruuttaan ja sen takia germaaninen veri pitää herätä Euroopan laajuisesti.

Sen jälkeen Eurooppa tulee johtamaan koko maailmaa ja naurettavat itsesääliset pikkuugrilaiset Lehdon selitykset voidaan unohtaa! Germans Forever Suomen Sisun pikkupojista: Suomen Sisu on Seppo Lehdon tiellä kohti tuhoa. Suomen Sinun pikkupoikien viiteryhmä on Nenetsiassa ei Euroopassa, mikä kuvastaa toiminnan luonetta rotupetturuutena. Minulle ei tarvitse selvittää yhtään enempää Suomen armeijan tilaa ja joidenkin ugri-upseerien ryssän perseen nuolua entistä ja nykyistä: Kaikki Marskin ritarit 1 Mannerheim 2 Heinrichs Tupla-ritarit 3 Kenraali Pajari 4 Eversti Aho 5 Hans Wind 6 Ilmari Juutilainen Muut toista sataa saivat tottua ryssän perseen nuolijoiden häväistykseen koko iän ; paitsi ne nuoremmat, jotka saivat Ahtisaaren kestityksen.

Kukaan heistä ei ollut suomalais-ugrilainen, mikä merkitsee yleistä petturuutta Suomea vastaan. Suomen valtio häpäisi ritareita aina Ahtisaaren aikaan saakka. Oletteko lukeneet Koiviston uusimman kirjan Venäjästä, niin ymmärrette ryssän perseen täydellisen nuolun koko maailman edessä? Kaikki lähetettiin mielivaltaisesti pois Suomen armeijasta ryssän kätyreiden toimesta; viimeisenä vuonna Marski itse, jota pääministeri Paasikivi savusti presidentin virasti ulos perustuslain vastaisesti- Monet sankari upseerit pakenivat mm.

Tänään ei moinen pelkuruus enää onnistu, vaan Te joudutte kohtaamaan meidät todellisen Suomen ilman suomalais-ugrilaista itäistä petturuutta. Sen takia voimme sanoa, että lyömme jokaisen suomalais-ugrin hirsipuuhun niistä ansioista, joita he viljelivät kansamme keskuuteen sodan jälkeen ja kansan tahodn vastaisesti.

Nyt tilit selvitetään bolsevikkien kätyrit ja emme säästä ketään emme edes Paasikiven sukulaisia!!! Nyt nähdään ketkä ovat eurooppalaisia miehiä ja ketkä vanhan ryssän ikuisia palvelijoita ajasta riippumatta.

Muistatteko vielä lukua, jolloin ryssä uhkais suomea kun näki saksalaisen kenttäpaiden Norjassa; nykyisin kaikki U. S army kauppamme on täynnä niitä. Perkele, kun saamme nämä vanhat ryssän kätyrit kiinni mukaan lukien seoppo lehdot, niin toimiii ….

Veren vuodatusta ugreja vastaan emme voi enää välttää järjestyksen ylläpitämiseksi vrt. Klaus Jutkusika ei ole Marskin ritareiden vaan ruskeareiän ritareiden edustaja; Turha on Boris Verikovin saunakaverin yrittää ketään hämätä.

Olenko ymmärtänyt tarkoituksesi oikein? Et todellakaan ole harkinnut hoitoonmenoa? Suosittelen kyseistä omakohtaista päätöstä! Olet idiootti, Esa Taberman! Et edes tiedä kuka kukin on. Suosittelen että muutat oman viiteryhmäsi luo Nenetsiaan saatanan mitätön 0-mies. Näin 0- miehenä haluan kuitenkin kysyä sinulta erästä sinänsä kiinnostavaa seikkaa: Koska sinulla on ,kuten on käynyt ilmi,useita keskenään lähes tasa-arvoisia persoonallisuuksia,niin missä järjestyksessä ko.

Jos saan luvallasi käyttää kyseistä sanaa päätöksenteostasi? Meitä on monta ja nimemme on Legio! Voivoi, kukahan se idiootti on? Onko se kenties luisuotsainen, könkkänenäinen idiootti Tampereen pyynikiltä?

Kukahan se totaalinen ugri sitten onkaan? Ei kai vain mies joka ei osaa yhtäkään kieltä kunnolla? Ei tunnu sujuvan sijamuotojen asettelu, ei myöskään germaanisten kielten käyttä. Klasu itse taitaa olla puhtain ugri joukossamme. Mieshän on muutenkin idiootti, kun kerran spämmää omat tappouhkauksensa suoraan poliisille.

Meidän ei tarvitsae alentua keskusteluun Suomen Sisun lapsien kanssa. Kasvakaa ensin aikuiseksi ja tulkaa sitten selittämään älyttömiä näkökantojanne! Turun porukka on täysin arvotonta roskasakkia, jolla ei ole mitään annettavaa Suomelle eikä Euroopalle! Päätös ei synny yhden henkilön tahdosta, vaan sinun lienee pakko äänestyttää koko pääköpassa sijaitsevaa hallitusta. Kuka muuten on puheenjohtaja juuri nyt?

Minä en paljon puhuisi ennenkuin saisin omat ääneni hiljaisiksi. Pane nyt vitussa kovempaa kamaa tulemaan. Täähän on viikingille ihan maitokahvi kamaa. Taitaa olla jätkä niin pehmee päästään, kun näin pliisuja heittoja tulee. Valitettavaa mutta totta; Klaus Jutkusialla ei ole muuta kuin velttoa tarjottavana; … kumi-Barbarahan ei ole turhan kranttu sen suhteen.

Riittää kun itse on riittävän joustava? Kuten yllä olevat Klaus Juutilaisen höperyydet osoittavat mies on täysi skitso ja elää fantasiamaailmoissa. Klaus on Ö-luokan surkeus , jonka oma sukukin on hylännyt. Klausin tragedia on että hän lienee homoseksuelli vaikka ei sitä itse myönnä. Etäiset ihailevat suhteet valokuvamalleihin ja prinsessoihin ovat todiste tästä.

Lihallisia läheisiä suhteita Klaus-paralla ei ole ollut kenkään oikean lihaa ja verta olevan naisen kanssa. Klasulla on myös alemmuskompleksi mistä johtuu hänen halunsa kuvitella itselleen aatelisia sukujuuria. Todennäköisesti kompleksin taustalla on surkean pieni siitin tai jokin muu vastaava seikka. Pekka Siitoin ja Seppo Lehto ovat viimeaikoina pidättäytyneet herjaamasta toisiaan. Sen sijaan Klaus Juutialainen on panetellut kumpaakin. Siitointakin vaikka kohdisti tähän aikaisemmin lähes homoseksuaalista ihailua, josta Siitoin ei ollut kovin otettu.

Klaus halveksii omia suomalaisia juuriaan ja haaveilee elosta saksalasisten aatelisten rinnalla. Tosiasiassa hän eri ole ollut yhteydessä kehenkään mainitsemaansa henkilöön esim tähän Claudiaan ja häne perheeseensä.

Näistä jutuista hän on vain lukenut naisten lehdistä. Kukaan kunkaallinen ei ole ikinä ollut yhteydessä Juutilaiseen. Kuten ei myöskään kukaan formulakuski. Nyt sen kannattaminen ja monacolaisten prinsessojen kuvittelu aviopuolisoksi on lähinnä todiste pipipäisyydestä. Yllä oleva teksiti on lopullinen tosite homoseksuelli Klaus Juutilaisen tasapainottomuudesta, jos joku vielä epäilee että miehellä on järjen hiveniä päässä.

Klaus Jutkusika ei avohoitopotilaana päätä enää itse asioistaan: Esa Taberman yhtyy näkemykseen: Ensinnäkin Klasun päässä asustaa kokonaisen yhtiökokouksen verran sivupersoonia,joilla on sanansa sanottavana herran päätöksenteossa.

Toiseksi,yllämainitusta syystä,hän on kuvaamassasi tilanteessa. Me emme keskustele roskasakin kanssa! Homma ei ole minusta kiinni kuin puoliksi. Muuten,sinä puhut leikkiä tosissasi! Älä siis ihmettele,jos muut nauravat väärässä paikassa. Miehen huumori on erikoista,mutta useimmat tulkitsevat sen huumoriksi. Toiseksi,jos et lähetä minulle houreitasi,en minäkään lähetä sinulle mitään. Et nimittäin lisää keskusteluseurani älyllistä tasoa kovinkaan kummoisessa määrin. Suoraansanoen olet ikävystyttävä ja sanavarastossasikaan ei ole kehumista.

Germaanijuttusikin kaipaisivat pientä päivitystä. Teillä ei ole mitään oikeutta puhua älystä. Ihailunne kohde on tunnettu häirikkö, terroristi ja rikollinen Seppo Lehto. Kuulutte kaikki samaan paskasakkiin! Eikö, Klasu, ole vähän hullua puhua itsestään kolmannessa persoonassa?

Ymmärrän kyllä, ettet osaa saksan sijataivutusta, mutta ettet edes suomen persoonapronomineja. Te olette pelkää saastaa! Teidän mielipiteistänen ei tarvitse välittää paskankaan vertaa! Kummasti mainitsemasi saasta tuntuu sinua kiinnostavan.

Ai niin,en väitä,että olisit sellainen. Et ainakaan konkreettisessa mielessä. Tosin,jos edustan tiettyä jätettä,niin miksi olet niin kiinnostunut lähettämään kieltämättä poskettomia viestejäsi? Ja muuten,joko olet sopinut ajan terveyskeskukseen? Minä en ole hakenut kunniaa olla kansan edustajana, vielä vähemmän olen hakeva valtaa. Jos kansa antaa minulle velvollisuuksia, niin olen tiettävä täyttää ne. Klasu kommentoi Lehtoa ja ugreja: Ei ole koskaan ollut.

Pyydän, että pysyisit minun persoonassa, etkä sekoita henkilöitä, jotka eivät enää pysty puolustautumaan.

Kirjoituksesi on syvän, hyvin syvän pelkuruuden merkki ja ajatuksesi ovat maailmassa, jolla ei ole enää meille mitään merkitystä. Et ole kasvanut aikuiseksi, vaan pysyt yhä eläimen tasolla. Olet kroonisessa psykoosissa oleva pikku-kuopus. En tiedä, mitä sähköasentajat tähän todella kuuluvat, koska itselläni ei ole asian kanssa mitään tekemistä? Se tiedetään, että Seppo Lehdosta ei ole mihinkään tehtäviin tai toimiin, eikä häntä kukaan ota mihinkään tehtäviin.

Toisaalta jonkun syvästi häiriintyneen ja syrjäytyneen perheen aivoramman kala-aivo kuopuksen puheena voin nähdä tässä kyllä viittauksen isääni, joka oli ensimmäinen pioneeri tekninen johtaja vastasi koko tekniikasta TV 2 ja jolle pääjohtaja Leminen jätti koko TV2 hallinnon ja henkilöstö asioiden johdon johtajakautensa ajaksi.

En väistä asiaa nyt julkisesti, vaan tarjoan kala-aivolle perkuupenkkiä, jossa käsittelen häntä puukolla katkoen niskat, niinkuin kaloille tehdään tulevaisuudessa, silloin kun saamme alieläin S.

En todella tiedä, mitä alieläin häntä keskusteluun sekoittaa; hän valitsi mm. Lemisen johtajakauden ajan koko henkilöstön taloon sisään. Joku pikku-bolsevikin pojanpoika kala-aivo alieläin Seppo Lehto tai joku suomalaisasiamies ex-komu Olavi Koskela eivät tiedä, että mm.

Esko Juhani Tennilä kuului tähän valittujen ryhmään työnoton kautta ja toki en paljasta ko kala-avoille, mitä vastapalveluksia hän Tennilä teki tästä pääjohtaja Lemiselle ja isälleni aikoinaan. Näistä en kerro … eikä sillä ole enää mitään merkitystäkään tänään. Toisaalta on mukava tavata henkilöitä, jotka hän otti sisään televisioon ja he saivat vakio vakityöpaikan. Nytkin täällä on käynyt mm. Lehtona eläimen funktiotaan yhteiskunnassa ja josta tuli hylkiö, ikivelkainen kantaen eläinmaailman kokemuksia alitajunnastaan, mistä jakaa syrjäytymisensä kovaa tuskaa koko maailmalle netin kautta spammeissaan.

Tohtori Moodyn teoriaa on mielenkiintoista soveltaa alieläin-Lehtoon. Jos me tapaamme hänet hänellä on taas hengenlähtö todella lähellä jatkuvista lainvastaisista kirjoituksistaan ja yleisestä terrorismistaan. Silloin on eläimen asteella elävän häirikön maksun paikka, jolloin kala-aivon perkuu alkaa laskuvarjojääkärinpuukolla kylkeen ja vähän sitten joka puolelle ja sitten sähköiskimen kautta sähköshokkiin ja sitten palautamme kärräten autontakakontissa kala-aivon Siperian umpilammikon syvyyksiin.

Ole varma, että tulet maksamaan korkojen kera loukkauksesi viimeistä pilkkua myöten bolsun pojanpoika kala-aivo kuopus S. Me toimimme, koska poliisi hidastelee tutkinnassa ja on avuton tuonlaisen terrorismin edessä, jossa purat omaa kurjaa pahoinvointiasi syrjäytymisestäsi muihin, jolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Omista kala-aivoista saat syyttää syrjäytymistäsi ja ikivelkauttasi ja hengenlähtöäsi, jos joudumme kasvokkain.

Minä olen pelkkä SOTILAS älä kirjoita minulle ja jätä muut läheiseni rauhaan, vaan tule nyt esiin tappelemaan kanssani iki-surkimus ja täysi pelkuri! Lehdolla todellakin on eläimen aivot. Lehto on täysi mitättömyys. Lehto ei ole mikään!!!!!! Valehtelet enemmän kuin itse Molotov Olet verrannollinen maahamme rkp: Kommenttisi kumpuavat suoraan KGB: Tehtaankadullahan sait aikanaan koulutuksen erääksi tehoryssäläiseksi.

Valitettavasti minä ja monet muut olemme saaneet sinut paljastamaan itsesi. Oheisille ryssäläisille saduillesi, ei voi muuta kuin nauraa, … kaikella kunnioituksella kgb: Jarmo Jalarvo lähestyy Lehtoa: Muista laittaa kukkapuska mukaan: Raimo Rantanen lähestyy Lehtoa: Jostain syystä mailis ohjautuu järjestelmällisesti osotteeseeni. Pyydän hartaimmin, että hävittäisit osotteeni tiedostoistasi, etkä enää lähettelisi rasistista postia.

Lehto vastaa Minä en lähettele rasistista materiaalia; vain kansakuntaamme kaitsevaa materiaalia Esim: Musse Mohamed lähestyy Lehtoa: The only brothers who are alike you are the pedofilian russsian bastards.

Finnish nation in the name of Tarja Halonen President. Stacy Nguyen lähestyy Lehtoa: Musse Mohamed lähestyy uudelleen Lehtoa: Did you liked somaliape to fuck your motherape? Does it feel goooooooooooooood? Musse Mohamed lähestyy jälleen Lehtoa: Your terminator shall come soon. Juutilaisen kotisivut koostuvat sairaseläkeläisen fantasioista Kaikkihan sen tietävät että Klaus Juutilainen saa pelkkää sairaseläkkeen perusosaa elantokuluininsa.

Siinä suhteessa hänellä on heikompi tuuri kuin Johannes Virolaisen avustajana toimineella George Pailella, joka saanee maksimisairaseläkettä, koska toimi Kepun tulkkina. Jokainen joka on ko. Näistä seikoista vaikeni mm.

Seppo Lehto on kunniakkaasti ollut immuuni KJ: Pekka Siitoin tekee esityksen: Varoitan siitä vakavasti koko sen tuotanto ja niiden Polarin oli pelkkää sitä korttipelin ihannointia ja "hyväksi käyttöä. Mielisairailoita ja vankiloita ja sairaaloita ja sen sellaista. Ei kai sellaisilla ole mitään paluureittiä normaalielämään enää sen jälkeen kun se on tappanut ties miten paljon. Täällä tukholmassa siihen ei kenties palatakkaan vaan tämä jatkuu korttipelinä jatkossakin hah hah hah hah Ne on varmaan kaukoidästä.

Ainakin tampereelle ne tuli kuuskytluvun alussa kun korean sota loppui ja sieltä palasi helvetisti väkeä vinosilmiä mukanaan.

Tukholmassahan on Sonyn tehdas ja toi Ramirent asentelee niiden antenneja. Mulla on semmonen tunne että ne on kaikki asentajatkin sieltä ja ne ohittaa poliisin ja armeijan suojaus järjestelmiä nykyään ja pääsee ampumaan ihmisiä aivan vapaasti. Noi tollaset aseet on ollu jo silloin olemassa kaikilla tiesuluilla ja leireillä.

Ne oli muistaakseni Saabin tekemiä. Jotain luotaimia joissa ase ja tv ja luotain. Ratsioihin ja muuhun sellaiseen sanoi silloi´n se poliisi teeveessä. Nyt niitä on katoilla joka puolella. Tohonkin satamaan juuri valmistui kerrostalo alue ja joka talon katolla näyttää olevan samanlainen ase. Sieltä kai ne muakin ampuu.

Täällä näkyy helvetisti vammautuneita nykyisin siis tarkoitan ihan helvetin paljon. Aivan varmaan terveitä muuten mutta jalka puuttuu tai on ihan äsken halvautunut.

Kyllähän sen erottaa vaikka onkin jo rullatuolissa kun ei ole vielä lihonut tai riutunut eikä kovin maassakaan. Jotkut yrittää vielä niin saatanasti painaa käsivoimin ylä ja alamäkiä. Joku täällä tulittaa rajusti ja ihmisiä todennäköisesti kuolee noissa asunnoissa kun ei kaikki pääse enää liikkeelle sitten. Toi sama porukka riehuu tampereellakin. Siellä sitä kutsutaan ms-taudiksi jos halvaantuu tai kutsuttiin ainakin ennen juuri silloin se nimitys tuli kun noi poliisi aseetkin tien varsiin.

Ne ampujat oli siihen aikaan kanssa vinosilmiä ja koreasta palnneita muukalaislegioonalaisia tai siirtolaisia. Niilää oli niitä aivan samoja aseita jotka muistuttaa diskantti kaiutinta sellaista kapeaa korkeaa laatikkoa tai levyä. Se pitäisi ehdottamasti lopettaa se liike ettei se pääse ampumaan.

Taas toi on rikki! Toi video sivu on heti rikottu ehtikö sitäkään kukaan nähdä edes? No täällä se laulu on ja videon saa päälle kun painaa playtä Älkää nyt tätäkin poistako vai mikä sairaus se on?

Joku sielläkin on jo sairas kun näitä topiceja poistetaan ja kytätään samalla elämää Ei siihen nyt ole varaa. Kyllä toi kokeiluvaihe jo meni ohi ja nyt ollaan sitten tositoimissa. Ei toi mun mielestä toimi ollenkaan koko salasana systeemi noi sairaathan muuntelee kaikki mitä siellä on ja pilaa ne. Ei tosta voi enää maksaa penniäkään eihän se toimi kellään ja vaihtoehto sitten asiakkaiden tekemille jutuille on sairaus jota sairaat viljelee.

Ei internetissä tätä nykyä ole yhtään mitään. Oon mää niitä listoja lukenu missä olisi kiinnostavia sivuja mutta ne on kaikki sairaita. Rumba ja Noise ja Mikseri ja suomi24 ja kaikki noi muutkin. Aivan täynnä sairaita linkkejä sairaille sivuille. Kaikki videot on sairaita ja niiden "musiikki" Sitten vanhat videot joita nyt hullukaan jaksa katsoa enää kertaakaan.

Stairway to heaven ja noi. Vittu ne on kuollu jo kymmeniä vuosia sitten kaikki esiintyjätkin. E i siellä ole ketään kaikki sanoo kiitos EI internetille. Tosta tuli muuten mieleen että olympialaisia ei enää ole ja ne pitää ne silti vaan. Kaikki noi muutkin urheilulajit on loppuneet sääntöjen puutteessa mutta noi pelaa vaan ja urheilee. Jotenkin tyhjää katsella niiden saavutuksia kun mitään isompaa ei tapahdu. Se kai heijastuu koko elämäänkin kun ei kukaan osaa mitään uutta tehdä.

Toihan on ihan tyhjä toi nykyihminen. Tätäkin joku kyttää muka pilke silmäkulmassa mutta mitään sekään moderator ei oo ikinä tehny. Ensimmäisenä se rikkoo jotakin ja sitten tunnetaan se miten se on rikki. Se on jo kokeilua sekin eikä tänä päivänä enää sekään vaihe ole päällä. Joku siellä polkee paikallaan eikä pääse mihinkään mutta ei mun siitä maksaa huvita se on jo tollojen touhua. Ilma on kiva, rahaa tulee ja internet rupesi maksamaan vain 10kr tunnilta Toivotan hyvää kesää ja tosiaan Nyt on laitettu kuulemma päälle ja tietenkin sen pitäisi tuntuakin se PAHA OLO joka peleissäkin on, kun yrittaa rekisteröityä jollekin esim music discussion sivuille tulee teksti ettei ole oikeutta lähettää mitään viestejä kun on "yrittänyt ehkä muokata toisten viestejä" samalla PAHA OLO hyökyy.

Yritin muuten äsken ladata suomen arvostetuimmalle musiikki sivulle Muusikoiden. Äsken tapahtui hiukan omituinen juttu. Ilmeni joku metodi kauppakassan varastelussa. Annoin sille 23,00 20,50 4,50 4,50 5. Se muistutti siinä jotenkin hernerokka laskun yhteissummaa ajattelin ohimennen ja sitten täti taas yritti samaa eli väitti toisen 4,50 pantin olevankin väärä vaikka oli jo lyönytkin sen.

No neljä puolikruunua, ei se paljoa ole en viitsinyt ruveta jatkamaan väittelyä ja kuittien etsiskelyä kassasta mutta jonkinlainen samasama metodi siinä oli. On kyllä helvetin yleistä että juuri tuossa kaupassa Folgungagatanin alkupäässä joutuu varastetuksi, sitä on jatkunut jo monen vuoden ajan, mutta enpä ole aiemmin huomannut siinä mitään metodia, se näytti lähinnä pikkurahan huomaamattomalta näpistelyltä.

Sitten on toinen juttu joka monesti tulee esiin että joku äijä "uhoaa" samoihin aikoihin kaupassa eli ennen kassan varastelua. Se on sellaista huomiota herättävää esillä oloa joka nyt ei erotu mitenkään äänekkäästi mutta häiritsee. Noniin Nyt täällä on ehkä vakavin ongelma internetin kanssa mitä sen olemassa olon aikana on ollut nimnittäin tv kuva ei ole enää ehjä.

Kaikissa tietokoneissa täällä kahvilassa on sama tv kuva eika se ole ehjä. On tarpeetonta käydä läpi mitä kaikkea siitä on vialla mutta näin kuitenkin on. Kaikilla suurimmilla sivuilla on sama vika. Tai kaikilla suurimmalla sivuilla joita täällä oli. Eihän se ole mun selvitettävissäni ole mitä tää internetti edes on. Oli olemassa joitain perus-juttuja joita ihmiset käyttivät kun käyttivät internettiä ja ne olivat sama asia kuin internet mutta nyt niitä ei enää ole.

On vaikea sanoa mitä tämä tv kuva näyttää edes Mitä siitä enää tajuaa? Aivan ilmasta tuli terveisiin käsiin oli niin kipeät ettei pystynyt nyrkkiin pistämään pariin viikkoon. No nyt on jo parantunut kumpikin. Sitten taas internet asiaa. Nyt on tullut kauppoihin valatavasti niitä erilaisia lisämuisteja ja muistitikkuja ja mp3 soittimia jotka on kaikki usb liitimellä liitettävissä nettiin. Ne ei vaan ole pelkästään muistejä vaan niissä on myös yhteys ulkopuoliseeen tietokoneeseen radioteitse.

Mulla on sellainen mp3 soitin josta aina välillä muutellaan sisältöa ja toimintoja niin ettei äänitykset kuulosta miltään tai sanotaan niiden laatu muuttuu huonommaksi vaikka äänitys tilanne on aivan sama. Nyt tapahtui niinkin että sieltä äänittämieni kappaleiden välistä jotka on numeroitu puuttuu yksi kappale jonka homo poisti radioteitse ja samalla se numero puuttuu listalta.

Tämä oli kai kolmas kerta kun se laite tyhjeni kokonaan tai osittain. No niin sitten ilmeni että kaikki netissä olevat rock ja mp3 sivut jotka haluavat biisejä sinne soimaan ovat rikkoneet itse ne biisit jotka sinne olen laittanut. Sama suuntaus on myös muitten osalla niinkuin esimerkiksi youtubessa jossa videoni kuuluvat monona ja aivan kaikki videot edustavat paskaa kuvan laatua jota pyydellään anteeksi sanatarkasti samoin lausein. Tarkistakaa itse millaista puuroa siellä on esim.

Kävin tukholman suomen suurlähetystössä hakemassa uutta passia vanha tuhoutui siinä tulipalossa jonka sytytti jossa paloi mökkini Siellä se muija ei suostunut tekemään mitään, se rupesi vetoamaan tukholman poliisiin että mun pitäisi mennä sinne tekemään katoamisilmoitus passistani. No siinä kaavakkeessahan on se kohta johon siitä tehdään ilmoitus ja suurlähetystössähan on suomalainen poliisi.

Sanoin että sehän on mahdotonta kun en ole seitsemään vuoteen edes käynyt suomessa, no se muija sanoi ettei hän tiedä millaisia ne haut ovat mutta täytyy olla yli vuosi vankeutta.

Miten se mun pasiin liittyy? Ja kenen hakuja ne ovat? Kysyin niin se sano että ne pitää mennä selvittämään tukholman poliisilaitokselle Miten ne ruotsin poliisin haut suurlähetystöön on voineet eksyä ja miten ne mun passiin liittyy?

Ei se sanonu enää mitään vaan ettei hän nyt voi tehdä tälle asialle yhtään mitään. Eihän mulla mitään hakuja ole ollenkaan. Ruotsissa ei ole minkäänlaista rekisteriä ei edes pikkusakkoa.

Tälläisia tapahtumia täällä on, aivan irrationaalisia todellisuuteen nähden. Onko se väärin että siellä tietokoneella on jotain mua vastaan? Se oli kai tarkoitus sanoa mutten mää kyllä tajunnutkaan yhtään mitään koko tapahtumasta. Ensikkään ruotsin poliisihan ei hoida mun passiasioita eikä näköjään toi muijakaan. Koko asia on kai tarkoitus unohtaa kokonaan ja löpistä jostain muusta niinkuin se pelottaisi mua jotenkin ja saisi luopumaan koko asiasta.

Nythän on todella niin että koko suurlähetys toiminta tukholmassa joka on eu: Sanoin sille muijalle että jos se ei kerta ole siellä töissä niin pitää lähteä koko kiinteistöstä. Tämä internetcafe lopettaa elokuun lopussa.

Samoin paskahädällä ammuttu ravintola Hammarbyhamnissa lopetti siinä vieressä Coopissa ei voinut edes käydä loppuaikoina kun tuli aina hillitön paskahätä ennenkuin ehti edes kauppaan sitä ravintolaa en käyttänyt mutta kyllä siellä aina väkeä oli siihen asti kunnes sinne katolle ilmestyi se ase. Talon päässä siitä samallakadulla oliko se nyt toissapäivänä oli PELKO ase päällä kiinalaisen ravintolan kohdalla tuntui rinnassa ja synkisti kyllä todella hetkeksi päivän kun ajoin pyörällä ohi.

Joka päivä tulee valtavia massoja rullatuoleilla vastaan olen asunut täällä yhdeksänkymmentä luvun alusta lähtien eikä vammaisuus ole lainkaan ollut yleistä aiemmin. Onkohan tampereella samanlaista ainakaan helsingissä ei näkynyt paljoakaan kun lähdin seitsemän vuotta sitten.

Pumppu varastettiin kai sadatta kertaa pelihallin edestä samalla metodilla kuin aiemminkin eli sisällä istui joku heppu mun viereen ja kiinnitti huomiota kun joku varasti muovikassit ulkoa pyörästä.

Älytöntä touhua muutama tyhjä pullo yleensä ja oon ottanu niitä kiinnikin muutaman kerran kadulla. Sanoin siitä sille vieressä istuvalle ettei se kannata, se näytteli huonosti tajutonta, saa nyt nähdä kun se cafe kai loppuukin.

Sitä on kyllä tapahtunut tosiaan paljon muuallakin. Hyviä uutisia on vaikea kertoa täällä palstalla jos jotakuta ottaa päähän ettei mitään muuta kuin pahaa tapahdu niin ei voi mitään. Huomasin että mp3 soittimesta ei voi deletoida itse niitä kappaleita ilman tietokonetta enkä itse ole kytkenyt sitä mihinkään, joten se yksi puuttuva kappale on siis varmasti ulkoa päin radioteitse poistettu.

Siihen tarvitaan ohjelmakin musicmatch tai joku muu soitin. Käytännössä kaikki muutkin tietokoneeseen liitettävä elektroniikka on radio yhteydessä verkkoon koko ajan. Musiikin teko onkin tätä nykyä melkein mahdotonta. Sattui hauska tapaus kun istuin pelihallissa pelaamassa ja joku alkoi pelata ulkoa päin samaan aikaan mun peliä Call of Duty multiplayer niin tietokone meni jumiin. Huomasin että välimuisti oli mennyt jumiin ja siellä on se professional intenetcafe ohjelma joka laskee ajan ja montako kruunua se maksaa.

Explorer taas ei ollut mennyt jumiin kun se on siinä isolla muistilla valmiina. Ehdin puolituntia surffailla ilmaiseksi ennekuin se äijä tuli hulluksi ja ryntäsi sinne mun koneelle. Mistä se sen huomasi kun se pelas itsekin? No siinä selvisi että se kurkkii vähän väliä mitä mää teen omalla koneellani, sitä varten se menee vähän väliä jumiin kun se osallistuu mun touhuihin "interaktiivisesti".

Nyt se kuva alkaa vähitellen seljetä kuka täällä ampuu ja mitä varten. Toi EU muutos hämää jonkin verran luulemaan että osa eurooppalaisista muuttaa tänne mutta tosiasiassa se on kuitenkin pakistan ja intia jossa väkeä on yli kaksi mirjardia eli liikaa. Täällä tukholmassa invaasio toimii niin että kaupunkia ja asuntoja kaasutetaan jatkuvasti ja sieltä siis poistetaan asukkaita ja edellä mainituista maista tulee lisää tilalle. Keväällä kaikilla kaduilla oli ncc: Aavistelin pahaa kun sinne asennettiin venttiilejä viemäreihin ja asennettin jonkinlaisia kaivoja.

Mietin mitä tarkoitusta niillä voi olla. Kerrostaloissa hajulukko vessoissa kyllä estää hajun tulon asuntoihin mutta radon kaasu tulee vedestä läpi. Se nousee esteettä viemäriputkia pitkin jokaiseen asuntoon ja kaduille juuri niiden sinne asennettujen kaivojen kautta.

Eli siis kaduilla ja asunnoissa voidaan ampua atraimella ja niillä radio,tutka aseilla vaarallisesti kun se kaasu aktivoituu eli palaa sähkö iskusta.

Ilman kaasua koko ase on vaaraton. Samoin Hammrbyn alueella koko aluetta kaasutetaan koko ajan sähkölaitoksen vieressä olevan Fortumin piipusta siinä juuri on se kaasualus joka tulee kai Puolasta.

Se on pienehkö ja hakee vähän väliä lisää. Tossa rannassakin missä nukun mua ammutaan joka päivä hengitys elimiin se on niinkuin pieni räjähdys joka polttaa hapen keuhkoista ja alkaa särkeä joka paikkaa.

Nukkuessa siis siihen herää joka kerta. Ajattelin vain asuntoja keskustassa joihin sitä kaasua purkautuu jatkuvasti, sehän on hajutonta ja mautonta mutta kyllä sen selvästi aistii, niin että kun mulla on asunto käytännössä ulkona eikä sinne tule mitään johtoja, noi keskusta asunnot ovat paljon tiheämmän kaasun vallassa.

Siitä varmasti johtuu toi valtava halvautuneiden lukumäärä ja lisääntyminen. Se sama asia tapahtuu myös tampereella Ramirentin toimesta, se on siellä iidesrannassa harjun juuressa. Voitte itse todeta sen iidesjärvestä joka on pahasti saastunut ja koko sen ympäristö, koska sieltä Ramirentistä kaaasutetaan hervannan suuntaan. Myös kangasalla ruutanassa on sama ilmiö nähtävissä. Kaasutin on siellä tutka lautasten takana piilossa metsässä tampereen suunsta katsottuna ja siellä isot tuulimyllyt jotka on suunnattu milloin ruutanan suuntaan ja milloin atalaan.

Ruutanan kolmesta lammesta kaksi on rehevöitynyt suoksi ja yksi joka on syvällä montussa kaasuttimeen nähden on vielä täysin puhdas. Silloin syyteltiin maadoittamattomia johtoja mutta kyllä se murhaaminen jatkui sen jälkeenkin. Muutin sieltä 80 luvun alussa joten ei ole tietoa mitä siellä nyt tapahtuu sehän on tamperetta tänäpäivänä.

Samaa toimintaa on helsingissä ja kai joka puolella suomea. Nyt sen tarkoitus alkaa olla siis tiedossa, ylikansoitetut maat etsivät elintilaa ilman sen kummempia muita syitä. Sieltä tulee sotilaita avaamaan tietä ja keinoista viis. Kaasuttaminen aiheuttaa siis saastumista tai ylirehevöitymistä ja ihmiset eivät sitä oikein kestä. Itse käytän tukkoja nenässä ja suussa mutta keskustan asunnoissa joissa kaasua on liikaa on vain henki vaarassa ei siinä tukot auta mitään. Ukon ilma on täysin sama reaktio kuin mitä tämä kaasutus ja sähköisku siihen aiheuttaa.

Se on siis salama ja se tekee kyllä pahaa jälkeä ihmisessä. Niissä toimii myös sama kaasutus jolloin sähkö nousee maasta tehokkaammin. Sähköiskun havaittuaan täytyy siitä päästä eroon heti, lenkki maan alla on yleensä muutamia metrejä laajuudeltaan joten muutama askel on päästävä liikkumaan heti. Asunnoissa viemäreiden tukkiminen ja ilmastointi laitteiden purkaminen ovat hyviä keinoja estää kaasun tulo sisälle.

Nyt täytyy kuitenkin todeta tällaisissa tilanteissa toimitaan toisinkin eli siis esimerkiksi kenraali Nenonen on jo Kangasalan tuulimylly kaasuttimen takana joten tummien poikien kerhoa on jo armeijan johtotehtävissä. Jokaisen täytyy siis toimia myös omatoimisesti suojellakseen itseään ja muita valkoihoisia.

Varmasti tuo windowsin avaus pimpelimpoinpompim. Se kaasu joka ilmestyi tuohen Ramirentin satamaan pari vuotta sitten, siitä johtaa kaasuputkiulos nokasta ja se menee tien yli sähkölaitokselle. Katselin kun sitä rakensi muutaman eri firmojen tunnuksiin pukeutunutta äijää kai ne Ramirentiltä olivat ei se ollut mikään suuri työ, se putki kai johtaa mm.

Sitä kaasuahan käytetään ilmaisemaan vikoja mutta hyvin pienbissä määrin ja rajatusti, nyt tämä kaasu vuosi tossa pari vuotta sitten niin että vasen puoli ruumiista meinas herpaantua kun kävelin tossa tiellä.

Se sähkö tuli suoraan kadusta läpi. Yks muija huusi siellä suoraa huutoa ja ontu jalkaansa muita siinä silloin juuri kulkenutkaan. Kun tulin tonne metsään se lakkasi siinä missä kaapelikin. Noin se sähkö ansa toimii se kaasu tulee suoraan sähkölaitokselta kourua pitkin maan alla ja nostaa sähkön ylös.

Niissä lenkki kohdissa se muodostaa maanpäälle isomman sähkökentän josta ei pääse helposti pakoon. Sähkölaitokseltahan sen voi valita mihin koutuun sitä lähettää. Tässähän on kyse itseasiassa muuntajasta joka jakaa sähköä, johon sähkö tulee kai vuorilta. Kauheasti kirjoitusvirheitä tuossa välillä niitä tulee tarkastuksen jälkeenkin. Pari paivää joku ampui mahaan syynä oli ampujan mielestä coopista ostamani jätski.

Nyt istun internetkahvilassa ja joku ampuu koko ajan ranteeseen. Siis tulin tänne tunti sitten terveenä ja kohta lähden taas ulos sairaana. Tämä on tässä folgungagatanin alkupään ensimmäisellä sivukadulla. Tuolla on toinenkin paikka sveavägenin macdonaldsia vatapäätä jos ette millään usko vaikka olette käyneet sielläkin. Sieltä tulee aina sairaana ulos nightgibin jälkeen.

Jalat ja munat ja pää kipeänä. Siellä ilmassa lentää sähköluodit. Mutta se pitää kokea. Ehkä se johtuu heiluvasta kamerasta joka nykyään on aina kuvaustapa tai sitten siitä että ammutaan munille. Kävin "katsomassa" sen David Lynchin uusiimman mutta jouduin lähtemään juuri tuosta syystä melkein heti.

Elokuviin ei oikein tee mieli mennä nykyisin. Kaikissa julisteissa on aina sama kuva harmaan musta kuva hajonneesta minästä ja fontti on aina sama joten oletan että juonikin on aina sama enkä mene katsomaan. Pelkkä julistekin jo tympii. On täällä näitä huonoja puolia. Kiitos avusta syyllinen on saatu kiinni. Kyseessä on ruotsin tv jota avustaa swedish nutrition sekä saabin asetehtaalta tulleita suomen valtaajia. Samat tyypit jotka asuivat Ruutanassa ja asuvat osa kai yhä siellä.

Ne näköjään kyttäävät joka paikkaan perässä. Eli siis tässä nimiä Rovion suku Ruutanassa ja Rovio sähköasentaja Kangasalan asemalla muistaakseni. Kaino Nurmi perheineen, Esko Toorikka joka piti baaria Ruutanassa Anttila joka toimi samassa porukassa ja asui ruutanassa ja sen pojat jotka ovat kyttiä kotoaan käsin. Nenonen Lempäälästä joka oli kuormaauto kuskina niille, Sitten Ruotsin tv: Kaikki katoamiset ja murhat tapahtuivat Ruutanassa sen jälkeen kun Ruotsin tv aloitti toimintansa Tampereella ja kaikki nämä miehet olivat värvättyinä tai siviileinä ruotsin tv: Kaikki nämä mainitut ovat nipinnapin eläkkeikäisiä mutta samojen perheiden lapset jatkavat yhä toimintaa.

Siis luokka kavereita ja koulukavereita samoilta ajoilta joilla on mennyt kyttäämiseen koko elämä. Lisäksi Lehtimiehet osallistuivat samaan toimintaan valehtelemalla suoraan murhista ja muuttelemalla niitä onnettumuuksiksi eri lehdissään.

Ja valtava joukko muita ruotsalaisia jotka osallistuvat kansansa toimintaan kuka milläkin tavoin Krigin puolesta. Se kaasutus tulee Nackan puolella olevan entisen hälytyskeskuksen talon tornista.

Sen näkee kaasun jättämistä jäljistä ylhäällä metsässä. Nykyään siinä toimii Telecom ja se ammunta alkoi silloin kun se tuli siihen. Siellä ylhäällä tornissa on liikkuva kamera jolla ne ampuu. Se kulkee moottorilla ylös ja alas piiloon. Samoin entisen ABB talon katolta luultavasti kaasutetaan kohti "kortti aukeata" siellä on myös räme syntynyt siihen suuntaan. Siellä keskellä metsääkin on syntynyt kaksi rämettä siihen mihin kaasu ensin laskeutuu tullessaan Nackan Telecomin tornista ja kuvauspaikan eli sen hertta sydämen joka kuului korttipeliin taakse metsään.

Ranskalainen Telecomhan yrittää lehtien mukaan ostaa Sonera Teliaa 40 biljoonalla. Samoin Helsingissa jo 90 luvulla ammuttiin HPY: Asuin sielloin niissä ensimmäisessä kerroksessa kallion takana torniin nähden, mutta ylimmässä kerroksessa huudettiin armoa.

Se Wärtsilähän kaatui sitten kohta sen jälkeen. Samasta tornista ammuttiin vähän myöhemmin kehä 1: Pahasti kävi sen näki heti. Muutin kohta sen jälkeen, se alkoi haista kalmalta jo. Kymmeniä autoja viiden vuoden aikana, Rekkoja, paksareita, henkilöautoja. Suuren osan näin omin silmin. Sen kaasun erottaa ilmassa se on sellaista sinertävää ja pienentää tai muuttaa spektriä alemmaksi se on niin kuin eri maailmaa ja sitä ne autoilijat säikähtivät kun ajoivat liittymään.

Siihen kyllä liittyy muutakin esim agregaatti pihalla rupesi käymään nopeammin se poltti kaikki laitteet. Se vaikuttaa auton käymiseenkin ja öljypumppu vuotaa yli jarruihin jne. Sieltä ammuttiin risteykseen jossa asuin yöllä heräsin kauheisiin sähköiskuihin kummatkin jalat kouristelivat pitkän aikaa monena yönä. Sitten ne alkoivat poltella ja turposivat kummatkin niin ettei pystynyt kävelemään yhtään. Onneksi oli puhelin kun ruoka jo loppui se kesti aina kolmisen viikkoa ennekuin ne paranivat, soitin pizzamiehen tuomaan ruokaa.

Se siis tapahtui tämä ampuminen useita kertoja ja aloin hieman kyllästyä asumaan siinä joten muutin Ruotsiin. Tuolla korttipelipaikallakin se sama tapahtui useita kertoja sen jälkeen kun Telecom tuli tuohon hälytyskeskuksen taloon joka sen paikan valvontaa kai hoiti. Se kuuluu ilmeisesti viralliseen hälytysjärjestelmään kun se on niin tarkasti valvottu. Kai sillä oli se arvo juuri luontonsa puolesta ilmoittaa koska se peli loppuu ja nythän on käynyt niin.

Sehän on sotaisa peli joten kai sen loppuminen juuri siitä varoitus on. Tämähän on maksullinen paikka jossa jokainen peli maksaa niinkuin flipperi pelihalleissa ja kaiken maailman muissakin rahaautomaatti yhdistyksen peleissä.

Olen valittanut siitä täällä ennekin että joku häiritsee internetin käyttämistä ja pelaamista mutta tämä tyyppi kassalla vaan sanoo ettei hän tiedä asiasta mitään. Tuossa aiemmin oli juttuakin siitä ettei se pysty edes järkevästi selittämään tämän laitteen toimintaa.

Nyt kyllä näyttää siltä ettei tällä paikalla ole pelihalli lupia ollenkaan. Tai edes internet kahvilalupia. Suomessa rahaautomaatti toiminta on paljon edellä tätä mielivaltaan ja hajonneisiin laitteisiin perustuvaa sekoamista. Tämä peli on muistaakseni ruotsalaisten tekemä. Ei voi luottaa rahaa vastaan.

Highland lopetti ja jäi vähän ikäväkin, pelejä ja oli siellä muutenkin paremmat nahka nojatuolit. No täältä on vaikea löytää mitään valittamista maailma on niin eri näköinen tästä ikkunasta. Taidan lopettaa koko valittamisen toistaiseksi.

Siinä siis kului pariviikkoa käsi lastassa ja polvi turvoksissa kunnes yhtenä päivänä vaan sisulla poljin kauppaan niin tullessa polvi oli parantunut!

Siitä sen näkee ettei se kai ihan oikea "tauti" ole. Eilen poljin himaan päin kun yhtäkkiä meni etupyörä lukkoon. Lensin ohjaustangon yli naamalleni asfaltille.

Siis mahdotontahan se on kesken ajon mutta niin vain tapahtui ja se oli kolmaskerta jo, pari muuta kertaa lensin samalla lailla ohjaustangon yli mutta ajelin silloin vain kävelyvauhtia niin ei tapahtunut mitään. Tosin sillä edelliskerralla tutka alkoi ampua rintaan, kylkiluihin kummallekkin puolelle heti sen jälkeisenä yöna ja sitä kesti muistaakseni viikon.

Omituisia "tauteja" eivät siis ole nämäkään. Nytkin tutka ampuu parasta aikaa rintaan oikealle puolelle kun istun täällä Nackan kirjastossa. Sekään ei siis ole oikea "tauti" ja se alkoi viime yönä samalla tavalla kuin edelliselläkin kerralla.

Tuo pyörän lukkiutuminen askarrutti vähän aikaa mutta jos sitä ajattelee hiukan laajemmin asioita niin huomaa että onhan niitä sähkö laitteita olemassa jos vaan joku niitä käyttää esim romurilla mutta eihän ne nyt kaupunkiin kaduille sovi tai ei niitä osaa odottaa.

Täällä on siis hyvin hyvin sekava tilanne aika vakavakin sanoisin eikä kaikenlaisten ansoitusten käytön peittely näytä enää kiinnostavan vaan niitä kaytetään suoraan. Mitään kamalaa ei tietenkään heti huomaa jos kävelee vaikka kadulla mutta kyllä tuo eilinen oli jo suora murhayritys ja tapahtui muuten vikinglinen rantatiellä kuuden maissa, huuli aukesi ja pöyrästä meni haarukka vinoon.

Meidänkin taloon se teki sellaisen omatekemän sähköatraimen kattoon iso lenkki johtoja, luulisin että se teki niitä muihinkin vanhempiin taloihin silloin kun maadoitusjohto tuli pakolliseksi tai ihan varmaan se teki ei siellä kangasalla montaa sähkömiestä ollut.

Se taitaa päästä sieltä vatialan ison sähkömuuntajan kautta liikkumaan sähköverkossa ympäri pohjoismaita. En tunne sitä sen paremmin eikä mulla ole mitään vihoja sen kanssa mutta jos se on niin hullu että tappaa useita perheitä saunoihin niillä omatekemillään kytkennöillä niin eihän se mitään syitä tarvitse.

Tosin se käytti sitä jekkua nussimiseenkin, tälläsi joitain muijia ja teki niille kakaroita kun silloin kuuskytluvun alussa ei ollut vielä ehkäisyä. Yks mun entinen hyvä kaveri on ihan sen näköinen ja soittelin sille tampereella juuri ennekuin se ampuminen tampereella alkoi. Kun olin siellä sen "hyvän" kaverini kanssa se ampui ainakin yhtä autoa alabamassa mun nähteni niin että se törmäsi täydellä vaudilla toisen kylkeen läheisessä risteyksessä.

Kauhea ulvaisu kuului ensin kun kierrokset nousi huippuun ja kun katsoin sinne se auto puhalsi täydellä vaudilla suoraan toistakatua ajavan kylkeen. Se laite pystyy kai nostamaan kierroksia ja ajamaan öljyt yli ja jarrut pettää jne.

Meidän omasta Buickista ammuttiin floridassa öljypohja puhki mutta sitten me lähdettiin los angelesiin ja siellä se ampuminen loppui. Tuli vaan mieleen että se meri kaapeli johtaa norjasta itärannikolle ja voi olla hyvin mahdollista ettei sillä Roivaisella ole mitään asiaa sinne asti. En tunne tosiaan miestä mutta täällä on kyllä kaiken näköisiä intiaaneja niissä samoissa hommissa koko ajan ja niillä tuntuu olevan yleinen vyörytyshalu päällä eli kyllä ne täälläkin rakentaa niitä atraimia kylppäreihin ja muuallekin.

Sen takia varoitin kaikkia ei tää mitään pelleilyä ole. Tämä kyseinen laite taitaa kuulua kalastuslaitteisiin. Johonkin kalastus komppanian laivoihin missä pyydystetään isompia kaloja esim norjassa, nämä toiminnot viittaavat siihen. Tämä laite siis "tönii" ja sekoittaa vettä ja siihen leviävää kaasua ja pysäyttää isommmankin kalan ja pitää paikoillaan kun sitä ammutaan ja nostaa sen sitten pintaan.

Sillä laitteella on aika helvetisti voimaa se heiluttaa ihmistäkin maalla miten sattuu. Luultavasti tälläinen laite on kyseessä kun pyöra yhtäkkiä lukkiutuu ja joku tönäisee tai ampuu jne. Ainakin ruutanassa saaduista kokemuksista voi päätellä että ihmisen pitäisi olla vielä märkä tai hikinen ja huokoset auki jotta kaasu tehoaisi ja atrain voisi tappaa. Ruutanassa oli kaasua sieltä metsästä kauempaa tuli niillä isoilla tuulimyllyillä jotain kaasua kylään ja joku asetti yleensä ennen surmatyötä kaasupanoksen saunan eteen ja saunaan.

Edellä mainitut henkilöt jäivät monta kertaa kiinni juuri niissä puuhissa mutta silloin kukaan ei puuttunut siihen siellä kangasalla asui niin vähän ihmisiä ja kaikki nuo henkilöt olivat kunnalla tai sähkölaitoksella tms töissä ei sielläollut kai silloin ketään muita "viranomaisia".

Näin atrain saadaan toimimaan. Ovathan sen toiminnot uskomattomia ajatellen mitä se saa aikaan normaalielämässä siis tuhoa. En vain tullut ajatelleeksi ensin että Rintani on juuri parantumassa meni taas viikko voivotellessa siitä asti kun "kalastaja" yritti murhaa rantatiellä ja ampui sitten jatkuvasti rintaa siitä yöstä lähtien. Tämä laitehan näkee kaikuluotaamalla ja usein se häly on päällä juuri silloin kun sillä ammutaan.

Samoin se laite toimii yhdessä muiden samanlaisten kanssa niitä voi ohjata juuri esim. Siis puhelinlaitoksen linkkitorneja niitä vähän matalampia metalli hökötyksiä. Sellaisia laivojakin on juuri kalastuskunnilla missä on se metallikehikko torni joka toii johtoaluksena. Nämä henkilöt ovat luultavasti kotoisin juuri norjasta tai ehkä vielä kauempaa mutta ilmiselvästi valmiiksi oppineita. Tosin täällä tukholmassa esim.

Nyt näyttää tilanne täällä tukholmassa siltä että on kyseessä intiankielellä sota. Kolmannen kerran telttani nackassa poltettiin ja sen jälkeen alkoivat aseistetut äijät tulla kimppuun. Jalkaan ammuttiin yöllä metsässä marraskuussa lotta'svärdillä niin että meni tähän asti hempulaksi.

Nyt alkoi taas tänään aseilla uhkailu. Kaikki äijät puhuvat huonosti englantia ja näyttää ihan siltä että ne tulevat tuolta intiasta suoraan eu: Himmeetä väkeä, hiiviskelee yötä myöten ja kyräilee tuossa. On se kyllä niin. Pidin tuossa pienen tauon ja kävin ulkona kakalla, istun seven elevenissä eikä täällä ole vessaa niin sinne ulos tuli auto tuijottamaan. Täytyyhän sen olla tutkalla kun ei tonne kukaan näekään ja se seurasi takaisin mua tänne kahvilaan. No selvennykseksi etten tunne niistä ketään eikä mulla ole ollut koskaan mitään riitoja täällä kenekään kanssa.

Tuskin se muhun mitenkään liittyykään. Täällä on kai joku kriisitilanne noiden maahan tulijoiden taholta. Mulla on se käsitys että poliisivoimia ajetaan alas ja niitä tulee lisää apuun tuolta niiden isämaasta aasiasta.

Kaikilla noilla asukkailla mitä tossa hiiviskelee on poliisimerkki vaikka ne tuskin on edes asuneet täällä aiemmin. Puhuu vaan ruotsia ja huonosti englantia, ei täällä kellään ole huonoa englannin kielentaitoa jos on koulun täällä käynyt. Tummaihoisia ja kiinalaisen näköisiäkin Niillä oli aikamoinen mielenosoitus tossa aiemmin kun oleskelin vielä tuossa rannassa olevassa talossa. Siihen oven ulko puolelle tuli joka päivä paskalle ainakin pari "aikuista ihmistä" ja se tapahtui joka päivä Kun koputin ikkunaan tai hudahdin niin jotkut lähti juoksemaan pyyhkimättä tielle pakoon.

Nyt kun siellä käy joskus niin ei ole pakaköntsiä pihalla. Ne aikuiset ovat kotoisin uusista kerrostaloista joita siihen juuri valmistui teollisuusalueeksi kaavoitetulle alueelle. Niillä oli kauhea sota siinä jo ennenkuin työt aloitettiin poliisit ravas joka päivä sekoomassa ja syyttelemässä jotain järjetöntä. Niiden asuntojen pitäisi lehden mukaan maksaa vähintaa miljoona kruunua kappale mutta ei noi kyllä ole maksaneet mitään.

Kaikki nää paskoojat levitti persettään siinä kakaroiden ja ihmisten nähden siinä kulkee vilkasliikenteinen kävelytie viiden metrin päässä eikä siinä ole näkösuojaa se alko tuntua lähinnä sairaalta että ne kaikki hyväksyy sen ja kokee sen jonain hyökkäyksenä ja mielenosoituksena mun elämää vastaan.

Vaikka mää olin siellä sisällä rakennuksessa enkä koskaan näkösällä. Ne on jotain tutka ohjaimisia koska ne kaikki tietää just noi jutut. Ei millään miljonäärillä ole aikaa ravata paskomassa jonkun murjun pihalle. Nyt kun mää vaihdoin paikkaa sinne nobelin viereiseen metsään sinne tuli aamulla pari muijaa aseissa ja rupesi väittämään että juuri niistä taloista on soitettu heille että voin tarvita apua.

Sieltähän mä lähdin metsään teltoille jossa mua ammuttiin jalkaan kai sillä lottasvärdillä juuri ja se meni lonkkaa myöten ihan hempulaksi. Siellä oli kyllä kova tulitus käynnissä mua ammuttiin selkään jo silloin kun mää kiipesin sinne metsä aukeelle missä mulla oli telttapaikka. Se oli poltettu ja siellä oli mun puukko jonka ne poliisiksi pukeutuneet ulkomaiset muijat nappas kun tuli rantsuun.

Pystytin teltan, mulla oli sellainen pieni piilossa ja yritin sinnitellä mutta sitten yöllä se ase ampui pohkeeseen niin että koko jalka herpaantui ja meni tunnottomaksi. Horjuin jotenkin sieltä kauemnmaksi kohti ihmiskuntaa ja lepäsin paripäivää lähellä kävelytietä ja odottelin että jalka tulisi kuntoon muttei se tullut ennenkuin nyt.

Istun nyt täällä sveavägenillä internet kahvilassa. Tullessa tänne huomasin että ainakin noin joka kymmenes vastaan tulija ontuu tai vääntää jotenkin omituisesti ja niitä oli kyllä kaiken rotuisia. Joten kai se on jokin yleishyökkäys. Tuossa oli puhetta siitä suomen konsulaatista joka kieltäytyi antamasta passia koska siellä oli jokin haku perässä mutta niinkuin sanoin ei siellä mitään ole kun ei mulla ole mitään rikoksia ruotsissa eikä suomessakaan. Eilen alkoi ammunta sellaisilla aseilla että ne on kyllä kansainvälisillä sopimuksilla kielletty sodassa, pidin muovikasseja jaloissa lenkkareiden alla ettei sukat kastu kun vettä tuli koko ajan ja kun riisuin ne niin huomasin että JO TOISEN KERRAN kummatkin jalat olivat menossa paskaksi.

Iho oli syöpymässä ja muuttumassa valkoiseksi rupuliksi. Ensimmäisellä kerralla kumpaankiin jalkapohjaan sattui yöllä niin helvetisti ihan kuin liekeissä olisi pitänyt ja aamulla ne oli sentin syvyisten valkoisten urien peittämät.

Iho oli muuttunut valkoiseksi sentin kerrokselta ja kummatkin sukat haisivat ihan älyttömästi ammoniakille. Onhan ihan selvää ettei kenkiin ja sen sisälle sukkiin kulkeudu mistään ammoniakkia joten se on ammuttu sinne ilmassa. Näihin murhiin on myös osallisena aiemmin mainitsemieni lisäksi Ruutanassa asunut Tuominen joka toimi patologina Kangasalla ja salasi murhat, hän tosin on kai jo kuollut.

Niin siellä Kangasalan tehtaalla valmistettiin mm. Juhani Kostiaisella on esimerkiksi tykki autossaan joka toimii nimenomaan korkeapaineella. Luultavasti sillä on myös jatkuva tutkavartiointi joten on syytä olla varovainen sitä pidättäessä.

Ampukaa heti jos tilanne siltä vähänkin näyttää. Älkää luottako liikaa hälytys keskuksen apuun tässä asiassa sieltä Kostiainen nimenomaan tuli alunperin sehän oli Ruutanassa niiden asuinpaikka joita Sorin poliisi asemalla oli töissä. Hullujenhuone niin siitä sanottiin.

Niitä siihen porukkaan kuuluu joka puolella hulluiksihan ne on merkitty. Niin täälläkin hälytyskeskukseen Kostiainen juuri korkeapaine säiliön toimitti ja sieltä ruvettiin ampumaan. Samoin Helsingissä Kehä 1: Paine säiliö on kannelmäen vanhan juuri silloin lopetetun esson polttoainesäiliön tilalla maahan haudattuna ja sieltä johtaa se putki sillalle.

Tällä aseella kostiaiset ja niiden apurit ampuivat kymmeniä autoja tieltä ja ampuvat kai yhä. Korostan että näin itse kaiken ja voin todistaa sen myös ja että jokainen voi myös itse todeta että siellä sellainen ase sijaitsee. Myös autoilla siellä ajaneet ja vahingoittuneet tai kuolleiden omaiset. Lisäksi muistutan vielä että asevelvolvollisuus velvoittaa meita jokaista suojelemaan maatamme viholliselta.

Ruotsi ei ehkä siihen nykyisin pysty mutta suomen täytyy pystyä. Siksi vaadin että myös turhanaikainen vastaanväittely tässä asiassa pannaan ylös ja agitaattoreita rangaistaan myös. Viestimies Arto Nieminen vielä Sen säiliön tarkka sijainti on Kaarelantie 84 http: Sieltä johtaa putki sillan ali kirjokalliontietä kaarelankujalle ja sieltä heinikon alla sillalle. Se ase on helvetin vaarallinen eikä sillä oikeasti voi osoitella mitään niin ettei se hajottaisi sitä. Muutin siitä mökistä kun näin yhden auton rysäyksen jälkeen pystyssä tolpaa vasten se savusi ja siellä oli jo käynyt tosi pahasti.

Rekkoja, pakettiautoja, henkilöautoja, henkilöautoja loputon letka. Se ase on keskellä siltaa ja se oli suunnattu siihen aikaan kohti Raikukalliota ja ne autot tuhottiin siihen väliin kahteen liittymään Sellaisia aseita joka puolella mutta en tiedä onko niissä korkeapainetta. Joka tapauksessa korkeapaine ei liity liikenteenvalvontaan mitenkään se on erittäin vaarallinen ampuma ase.

Elin siellä kolmisen vuotta jokseenkin rauhassa mutta sitten alkoivat siellä rakennustyöt. Läheiseen hälytyskeskuksen entiseen rakennukseen rahdattiin korkeapaine säiliötä ja ojaa alettiin kaivaa. Siellä siis sijaitsee kuuluisa korttipelipaikan sydän jossa vanha mänty ikäänkuin lävistää nuolenlailla kalliosydämen. Jonnekin sinne korkeapaine putki vedettiin alhaalta ja sieltä ammuttiin marraskuussa telttaan niinkuin aiemmin kerroin.

Siellä juuri poltettiin myös kolme kertaa aiemmin telttani ennenkuin korkeapaine asetta oli sinne vedetty. Asuin siellä silloin tällöin kymmenen vuoden ajan täysin rauhassa ennenkuin levottomuudet alkoivat tukholmassa vakavina No siellä ei ole muuta kuin umpimetsää joten se ase vedettiin sinne minun takiani ja arvasin tietenkin silloin että kyseessä on Juhani Kostiaisen perhe joka joskus aiemmin kävi kylässä asuessamme Ruutanassa.

Sehän on pohjoismaissa kai ainoa joka niitä tekee, en tosiaan tiedä miksi se mua seuraa mutta onhan sille voinut tapahtua vaikka mitä. Nyt täällä alkaa olla mahdoton elää, tämäkin internetkahvila Sveavägenillä lopettaa ja pari muuta paikkaa sen lisäksi, jolloin tukholmassa ei ole enää pelisaleja, vain seven eleven ja muutamia muita internet kahviloita. Edelleen mainitsen että Tehotankki on ainoita yrityksiä pohjoismaissa jotka valmistavat näitä aseita joten näitä aseita on joka puolella Pohjoismaita.

Ne toimivat radioteitse ja muodostavat näkevän ja kuulevan verkon jolla voi myös ampua. Niinkuin mainitsin aiemmin auto onnettumuudet , "sairaudet", tuhopoltot, kiputilat ym tunnistamattomat ja selittämättömät vahingot, mukaanlukien työmaailma, vanhuus, lapsuus jne.

Ampumista sinänsä ei voi havaita muuten kuin kipuna tai osumina mutta ase on ase ja sen käyttäjä kuuluu aina surmata heti koska asian tila on jo niin pitkällä ettei vangitsemista enää tarvita. Nämä kaikki aseet määrätään purettaviksi ja niitä käyttäneet tai toimintaan osallistuneet surmataan tai karkoitetaan.

On aivan ilmeistä että kyseessä on ammattisotilaita aasiasta jotka soluttautuivat armeijaan, poliisiin ym muihin ammatteihin jo aiemmin ja jotka nyt tukevat vain ja ainoastaan sieltä tulevää hyökkäystä Pohjoismaita vastaan. Näin ollen heitä ei kohdella kansalaisina eikä matkailijoina vaan pelkästään maahan hyökkäävinä vihollisina.

Tähän loppuun vielä korostan että Tehotankki ja sen työntekijät, sekä ABB joka on ruotsalainen samoja aseita valmista yritys ovat yksin tätä asiaa ajamassa, siihen ei kuulu koko kansa eikä armeija, niitä vastaan hyökätään valehtelemalla että kyseessä on valvonta laite joka kuuluu poliisin tai työmaavalvonnan tai vartioinnin työhön eikä kaikkia ampuva ase joka se pelkästään on.

Laitteet tuhotaan ampumalla katoilla oleviin levyihin reikä jolloin siitä katoaa paine eikä sillä voi ampua. Korkeapaine tankit pitää etsiä ja tuhota ettei niistä pääse muodostamaan verkkoa ympäristöön.

Sen tekee armeijan siihen osoittama joukko osasto joka paikkakunnalla ja se voi myös koostua reserviläisista jotka itse suorittavat tehtävän. Tukholman ja ruotsin tämän hetkisestä katastrofi tason tilanteesta voin sanoa sen verran että koska ABB ja sen yhteistyökumppanit ovat suurimpia työnantajia ovat myös hyvin monet ruotsalaiset mukana hyökkäyksessä omaa maataan ja muita maita vastaan joissa niillä on toimintaa.

Tarkoitan tällä myös ruotsin laivoja joilla voi tuhota ympäristöa satamassa niissä olevilla tankeilla. Ilmeisesti näillä ja muilla korkeapaine aseilla juuri helsingin teollisuus tuhottiin. Vaadinkin niitä heti siirrettäväksi. Samoin telakka voi sijaita jossain muualla. Noudattakaa tarkkaavaisuutta maanrakennustöiden yhteydessä niiden aiheuttamat vahingot voivat myöhemmin olla kohtalokkaita.

Kun toiminta on vihollistoimintaa työt mennään keskeyttämään heti alueella olevien armeijassa olevien miesten toimesta. Aseita voi käyttää siinä määrin kuin niitä on varuskuntien taholta tuskin on odotettavissa mitään toimintaa niissä on jo ulkomaalaisia sotilaita. Aseita kannattaa hankkia tai tehdä itse ja jakaa niitä omille sotilaille. Hämeenläänin pääesikunnan vastaava upseeri Viestimies Arto Nieminen ampumisesta Olin yhteydessä eilen EMI finlandiin vaatiessani korvauksia kappaleideni luvattomasta käytöstä ja sovin tapaamisesta.

Sen jälkeen illalla loikoillessani läheinen torni alkoi ampua kylkeen aivan samaan tyyliin kuin ampui aiemminkin. Nytkin istuessani kirjastossa ase ampuu koko ajan ja se aiheuttaa lähinnä hermostumista ja pelkoa jne. En ole koskaan aiemmin pelännyt tässä kirjastossa eikä täällä nytkään ole edes ketään joten se johtuu ampumisesta. Helsingissä aiottu tapaaminen EMI: Huomasin Kultanaamion netissä jokin aika sitten kun sen sinne joku laittoi youtubeen ja aloin kuunnella tarkemmin että tuohan on minun biisini.

Sävelsin ne yhdellä kertaa syksyllä ja ne kuuluvat sävellyksen toiseen säkeistöön taustoiksi jonka rungon muodostaa nyt jo netissä oleva demo. Samoihin aikoihin silloin keväällä tuli myös ohjelma Yrjänästä joka oli matkustanut Torniosta kurssikeskuksen ryhmän mukana esiintymään eteläsuomeen.

Heillä ei ollut keikkoja muualla kuin kursien yhteydessä päättäjäisissä ja Yrjänä etsi levy yhtiötä omakustanteelleen joka soitettiin ohjelmassa ja se nyt sisälsi Yrjänää itseään eli kaikistapaskinta musiikkia mitä suomessakaan on. Voitte itse kuunnella mitä paskaa se suolsi ostamalla sen lp: Sen jälkeen soiteltuani helsingissä syksyllä seuraavana keväänä ilmestyi radioon soimaan kerran se Kultanaamio mutta kun se ei sen enempää soinut radiossa jätin sen asian siihen. Sen oli joku äänittänyt soitellessni niitä se Ruoste kuuluu taustaksi Kultanaamion kertosäkeen taakse ja sen Ruosteen kertosäe on kokeilua mitä se ehkä voisi olla ei mitään valmista vielä mutta kun joku äänitti sen sekin kuulostaa yhdeltä kappaleelta.

Samoin Kultanaamion alku mukaili silloin Picturea ja soitin siihen bassokuvioita kitaralla ja tämän äänittäjän korvissa se kuulosti taas eri kappaleelta. Nyt kun se ilmestyi nettiin kuuntelin tarkemmin uudelleen ja sehän oli silloin mun tekemäni osio siihen Pictureen. Silloin soitellessani paikalla oli paljon väkeä joku siis äänitti koko session ja välitti sen eteenpäin. Tämä ampuminen joka on nytkin päällä täällä on mielenterveyspotilaiden valvontaan käytettävä laite ja Riihimäen paikallisradio esitti silloin tuon ohjelman Yrjänästä ja Lilithistä.

Siinä sanottiin että se sosiaalihuollon ja mielenterveyshuollon terapia ryhmä joka tervehtyy esiintymällä ja se on Kauko Röyhkän joka on Lapin läänin kulttuuri sihteeri järjestämä.

Siinä kysyttiin Yrjänältä jonka oikeaa nimeä en muista että aikooko se päästä normaaliyhteiskuntaan niin se sanoi ettei se ikinä pääse sinne eikä haluaisikaan niinkauan kuin soosu maksaa laskun. Mutta että se toivoo musiikkinsa korvaavan jotain ihmisille siitä.

Sitten tuli sitä paskaa jota se sanoi progeksi. Akustinen esitys kitaralla yksin livenä jotain progea. Siinä siis tietoa etukäteen "Yrjänästä" ennen tapaamistani EMI: Se nauha on siis edennyt rikollista tietä edelleen näiden kaupungillakin näkyvien kaiken kuulevien ja näkevien vehkeiden kautta Kostiaiselle tai jollekin muulle kaikki "tuntevalle" ufomiehelle joka jakaa matskua maksusta joillekin paskiaisille joita tohon porukkaan kuuluu.

EMI muuten taitaa olla feikkiä sekin tai ehkä parempi sanoa rikollinen jos sekään riittää ainakaan musiikin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Lisäksi vielä Riihimäen keskusvankilassa ammuttiin aika rajusti juuri silloin kun tuo kurssi ryhmä esiintyi siellä.

Siellä viisi nuorta kuoli muutaman viikon sisällä väitettiin että ne oli itsemurhia mutta eihän sellainen olisi totta. Tämä Tehotankki ryhmittymä on nimenomaan pohjoisesta ja kun siellä ihmisiä on vain muutamia tuhansia on kyseessä sama porukka. Tämä porukka käyttää juuri vankiloita ja mielisaarailoita ja sossua ja he itse esiintyvät siellä sekä hoidokkeina että hoitajina.

Sitä kutsutaan vanhaksi liitoksi ja juuri siitä "yrjänä" kertoi radio ohjelmassa silloin että he sekä hoitavat yleisöä eli kurssilaisia päättäreissä että itseään. Tämä mielestäni vaikutti omituiselta kun kurssit koskivat kaikkea normaalia eli mitä siellä nyt on työhön valmistelevaa opetusta ja tässä Lilithissä taas on kyse hullujen mielenterveyden parantamisesta. Se oli sen verran pimeää matskua että se jäi silloin mieleen.

Vähän niinkuin nytkin Aivan älyttömästi heti sen jälkeen kun on ollut yhteydessä niihin alkaa joku valvonta tuntua enkä ihmettele sehän oli ja on kai nykyäänkin vartioitu ryhmä mielenterveyspotilaita Lapin läänistä joita valvotaan läpi elämän. Tulee myös mieleen suomen viihdemaailmassa käyvä suuri kato kun ajattelee mitä väkeä siellä nykyään majailee. Nämä "muusikot" ovat lähinnä kai sotilaita jostain ulkomailta joilla on valtavia vaikeuksia päästä edes julkisuuteen omin avuin ja siksi osoitan tämän kirjeen myös kaikille julkisuudessä työskenteleville.

Sitten vielä tästä samasta kappaleesta P. Sitten vielä tästä samasta kappaleesta Picture on suoraan kopioitu syksyllä julkaistu World Trade Center lentokonekaappaus. Julkaisin sen keväällä mp3. Siinä mainittiin eri sopimus joka täytyy ensin tehdä ja sitten saan etukäteis-maksun jos materiaali hyväksytään käyttöön. Se oli siis hyväksytty käyttöön jo varhain sinä kesänä ja "iskua" oli ruvettu valmistelemaan syksyksi.

Sitten ilmestyi sarja elokuvia mm. The Cell jonka juoni on suoraan kopioitu novellistani Selli joka myös oli luettavissa mp3. Nyt kuitenkin tältä osin sopimushan ei silloin ole pätevä mutta noudatetaan kuitenkin pakollista maksua käytetystä materiaalistani. Tämän kohtauksen Picture saaman valtavan suosion ja huomion myötä syntyi mm. Se levisi nopesti samaa levityskanavaa pitkin kuin muukin materiaalini ja siitä tuli maailman suurin sanomalehti. Samalla syntyi City ja monia muita pikkulehtiä joilta aiemmin vaadittu lupa julkaista tietotoimistojen uutisia puutui mutta joka minun julkaisemallani ja omistamallani materiaaliaalilla taas on.

Näin omaisuuteni kasvoi ja kasvoi kunnes päädyttiin siihen jokin aika sitten että omistan koko maapallon. Se että rupesin arvostelemaan EMI: Olenhan haukkunut Ruotsiakin koko ajan jo ainakin vuoden. Kaikki nimet jotka mainitaan kirjoituksissani ovat vain sitä suuntautumistani teitä kohtaan missä sitten liettekin. Tähän vielä siis lisää kyselijöille. Tein siis nuo osiot Pictureen lokakuussa CMX: Sen oma projekti CMX: Siis sillä oli silloin se EP josta puuttui soittimia ja se sanoi että sillä on keikkoja vuoden syksyyn asti Lilithin kanssa joka on siis Lapinläänin sosiaalihuollon ja mielenterveystoimiston ja kulttuurisihteerin yhteistyöprojekti, mutta sitten ei ole tietoa.

Sillä ei ollut mitään bändi kokemusta siihen asti eikä ne teokset olleet häävejä. Siinä se mainitsi ettei siitä saa palkkaa ollenkaan vain pävärahaa mutta että sossu maksaa asumisen ja ruoan.

Siellä Lilithin tiloissa ei sen mukaan ollut muuta kuin raituri ja mikseri ja sen oma basso ja kitara ja sen kaverin rummut kun ne olivat sossun tai kunnan tiloja.

No kun sitten tämä Kultanaamio ilmestyi alkuvvodesta pari kolme kuukautta sen jälkeen kun sen tein ja Vuosi siitä kun kuulin Riihimäen paikallis-radiossa tämän kurssikeskuksen tekemän ohjelman jossa "Yrjänäkin" oli, oli Soundissa juttu Kultanaamion tekemisestä siinä "Yrjänä" oli saanut viulistin jonnekin oikealle studiolle ja sillä oli siinä oma bändi CMX Torniolaisia jätkiä jotka se oli tuntenut jo kauan ja se levy oli jo ilmestynyt EMI: Miten se voisi olla mahdollista?

Kyllä se juttu oli ihan täyttä valehtelua ja ne biisit on tehty jossain ammattimuusikoiden kanssa todella hätäisesti sen jälkeen kun ne tein etten ehtisi ensin.

Tässä vielä hiukan tietoa yrjänästä ja Lilithistä. Yrjänä kertoi siinä radio ohjelmassa että hänellä on vähintään kaksivuotinen sopimus Lilithin kanssa jonka jokainen potilas allekirjoittaa itse liittyessään Lilithiin.

Sinä aikana potilas sitoutuu elämään Lilithin ehdoilla kunnan laitoksessa tai missä ne nyt sitten liikkuvatkin. Sitä sopimusta ei voi itse purkaa vaikka haluaisikin se oli sillä lailla pakkolaitos mutta yrjänä sanoi ettei sinne tulekaan ketään joka ei haluaisi sitä koko aikaa olla siellä. Lilithille kuuluu kaikki hyöty mikä potilas tekee sinä aikana ja siin kohdassa haastattelija kysyi että miten sun biisit? Yrjänä sanoi että onhan hänellä tekijän oikeudet ja että kun sopimus loppuu hän saa tehdä ne vapaasti, se on niin kuin rahaa pistäisi pankkiin.

Nyt lokakuussa kun tein Ruosteen ja Kultanaamion Helsingissä niillä kummallakaan ei ollut mitään nimeä silloin mutta sanat ja sävellys olivat kuitenkin ne mitkä ne ovat nytkin oli yrjänällä siis vuosi aikaa parantaa itsensä esiintymällä Lilithissä. Niillä oli marraskuussa muistaakseni sinä vuonna vielä ennen joululomaa Lapissa esiintyminen Alkuperäiskansojen messuilla Vantaalla ne kestivät kai pariviikkoa ja siellä yrjänä painoi täysillä mukana tietämättä että samaan aikaan jo tehtiin pohjia mun biiseihin jossain studiolla, jotka joku sitten lauloikin ehkä ei kuitenkaan yrjänä ja ne julkaistiin jo alkuvuodesta koko maassa.

Tässä on selviä faktoja siitä ettei yrjänä ole laulujeni tekijä eikä niitä kukaan muukaan ole tehnyt kuin minä. Se oli jo toinen kirje sen jälkeen kun huomasin netissä olevan Kultanaamion ja tunnistin sen omakseni. Nyt ei ole siis kyse mistään lainauksesta vaan koko biisi on sellaisenaan vain äänitetty bändin kanssa siitä esityksestä jonka tein kitaran kanssa Helsingissä Voitte itse tältä CMX: Julkisuudessa kerrottiin että se alkoi sen levyn teon noin kuukautta paria ennenkuin se jo julkaistiin.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että ne treenaamatta milloinkaan yhtään niistä biiseistä yhdessä äänittivät ne toisistaan erillään ja jälki jätettiin siis EMI: Ei myöskään selviä milloin sopimus EMI: Siis mitä varten EMI olisi jättänyt kaikki yrjänän biisit treenaamatta ja äänittänyt ne pelkästään jossain sekavassa muodossa äkkiä jos yrjänän sinä vuonna lähettämä demo materiaali olisi sitä kiinnostanut sopimuksen tekoon asti.

: Oili virta veljen kyrpä

KUULUISAT NÄYTTELIJÄT ASMR PORNO Taustakuvat porno sex massage thailand video
Oili virta veljen kyrpä KM-tietotoimisto jatkaa Esa Torspon kritisointia: Lisäksi Kuisma näyttää nojautuvan ukikulttuuriin ja olevan Eurooppa-vastainen. Nyt sen tarkoitus alkaa olla siis tiedossa, ylikansoitetut maat etsivät elintilaa ilman sen kummempia muita syitä. Siellä asui Tampereen sorin poliisaseman henkilökuntaa ja poliiseja kangasalta. Anteeksi mutta minka helvetin takia minulle tulee tallaista sahkoposti roskaa. Ilmeisesti on olemassa laajempikin salaliitto Osaman bin Ladenin kutsumiseksi Suomeen.
E kontakti fi kirjaudu milf in massage 601
Oletko jo kysynyt eva. Muutin kohta sen jälkeen, se alkoi haista kalmalta jo. Ne aikuiset ovat kotoisin uusista kerrostaloista joita siihen juuri valmistui teollisuusalueeksi kaavoitetulle alueelle. Pillu tulee sinulle niinkuin kirje postissa. Käytännössä kaikki muutkin tietokoneeseen liitettävä elektroniikka on radio yhteydessä verkkoon koko ajan. Ne ampujat oli siihen aikaan kanssa vinosilmiä ja koreasta palnneita muukalaislegioonalaisia tai siirtolaisia.

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *